sveikos paneles! kaip matau tik pliapat!
na ka as galiu pasakyt as 1.75 o sveriu 60 kg. norieciau numest kokiu s3 kilus, bet nieko tam nedarau, vasara savaime nukris! o kazkada sveriau 47 tai buvau skiletas vaiksiojantys!
vakar nakti visa prazliumbiau, kiekviena smulkmena prisiminiau, kazkaip neisto neisio prisiminimai list i galva pradejo, kaip saremei prasidejo ir iki kapiniu, kai pagalvoju tai net norisi issitrynt viska is galvos, jaucios tokia issekus nuo pastovios kancios, o kaip pagalvoju kad taip iki smertes tai isvis gyvent nesinori!
sendien buvau pas stomotologa kartu su dukriuku, tai vargse pakraupus ziurejo kaip man dantukus tvarke, nors pati davesi apziurima!
eh panos, kaip sunku, kaip givent ismokt su to skausmu? nekaip negaliu susitaikit, vis pagalvoju kad gal cia sapnas, atsibusiu o istiesu as dar nescia ir viskas tik sapnu ir pasibaiks! taip nuoreciau glaust savo mazulka prie sirdies, tas eiles kai paskaiciau kur stt pradinem puslapi parasius, tai net siurpuliukai prabego ir asaros kaip pupos, isejau i kiema ir gaudau vejuka, galvodama kad mane apkabina mazulka, taip nuoreciau nuors akimirkai jia priglaust... nebegaliu... apsizliumbiau...
Mus likimas kartais drasko, kankina ir sudaužo į šipulius
Tam kad po to surinkt, suklijuot ir pakelt iki žvaigždžių...