Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Pabandykit Velforma, man kirpeja patare, sake jai paciai slinko plaukai, sako taip visokias geras priemones naudoja, sampunus gerus, aliejukus ir t.t Bet kai ta pabande ( sako nebijok, kad ten reklamuoja vyrams smile.gif ) , tikrai liko patenkinta rezultatais. Ir kadangi lankausi pas ja kas menesi tai tikrai akivaizdziai maciau sparciai paaugusius plaukus 4u.gif Ten sudetyje yra daug geru veiksmingu zoleliu skatinanciu augima. Taip , kad nusipirkom ir mes su mama, dabar auginsim kasas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 24 sausio 2009 - 14:40
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 01 12, 02:08)
merginos gal kuri bandėte KCprofessional BIOsystem tonica. As sunaudojau viena indeli, siaip reiketu kokiu triju, bet kaina apie 40lt, pirkau pas kirpeja, tad nezinau... noreciua isgirsti nuomone, tu kurios naudojo, ar kazkiek padejo.
Man kai itrinu i galva jauciasi toks saltukas, norisi tiketis kad veikia smile.gif
http://www.villikiha...tails.php?p=152

Sunaudojau po gimdymo 3 buteliukus, plaukai patankėjo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 01 15, 00:31)
o as vakar nusipirkau grozio salone Goldwell firmos priemone plauku augimui. toks buteliukas, reikia purksti galvos oda, saltukas jauciasi. man ja isreklamavo, kad daug kleinciu perka ir jauciai efekta. tai nutariau pabandyti.
gal jus bandete ?  rolleyes.gif

ir šitą bandžiau biggrin.gif kadangi naudojau po KCprofessional BIOsystem tonico, tai nežinau to poveikio tiksliai rolleyes.gif po 3 buteliukų toniko ir GOLDWELL purškiklio pastorėjo plaukai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 01 24, 15:39)
Pabandykit Velforma,

o kur yra jo pirkt? vaistinej? ir kas cia sampunas, serumas ar...? g.gif
Atsakyti
Klaipedietes, kur randat dzintars balzamo pirkti? niekur nebematau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif Na sugalvojau as gi pataupyti, neiti i kirpykla, o pas tokia moteriske nueiti nusikirpti. Nu ir nukirpo man jinai ne taip kaip norejo, ir plaukai plonesni pasidare ir netinka man ta sukuosena... Va tau ir taupyt doh.gif schmoll.gif Siaip dar butu nieko, bet, kad plaukai man neauga! Praejo du menesiai, o paaugo gal tik centimetra mazdaug! Dabar man nuo tos grifkos ir veida pradejo bert, pas kosmetologe turiu lankytis ir lankelis mano geriausiu draugu tapo biggrin.gif Gal galit ka patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perloo;]]* @ 2009 01 25, 22:01)
Sveikutes! smile.gif Na sugalvojau as gi pataupyti, neiti i kirpykla, o pas tokia moteriske nueiti nusikirpti. Nu ir nukirpo man jinai ne taip kaip norejo, ir plaukai plonesni pasidare ir netinka man ta sukuosena... Va tau ir taupyt  doh.gif  schmoll.gif  Siaip dar butu nieko, bet, kad plaukai man neauga! Praejo du menesiai, o paaugo gal tik centimetra mazdaug! Dabar man nuo tos grifkos ir veida pradejo bert, pas kosmetologe turiu lankytis ir lankelis mano geriausiu draugu tapo  biggrin.gif Gal galit ka patart? 4u.gif

Siulau ,db nepagailet pinigeliu ir nueit pas profesionale kirpeja ,kad sutvarkytu.. 4u.gif

Kaip tik nuo rytojaus iki vasario 2 d, geras laikas kirpt plaukucius,nes prasideda jaunatis ,sakoma ,kad pakirpus per jaunati ,plaukai greiciau auga thumbup.gif thumbup.gif ,o per delcia pvz-triusta labai doh.gif

Tai jau uzsirasius pas kirpeja antradieni -laukiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug turetu kainuoti pas normalu kirpeja tas pataisymas? 4u.gif Labai as neapsisvietus su kirpejais, dazniausiai tik galiukus man pakirpdavo drauge ir vsio, o dabar kazko imantresnio norejosi ir gavos snipstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 25, 22:09)
Siulau ,db nepagailet pinigeliu ir nueit pas profesionale kirpeja ,kad sutvarkytu..  4u.gif

Kaip tik nuo rytojaus iki vasario 2 d, geras laikas kirpt plaukucius,nes prasideda jaunatis ,sakoma ,kad pakirpus per jaunati ,plaukai greiciau auga thumbup.gif  thumbup.gif  ,o per delcia pvz-triusta labai  doh.gif

Tai jau uzsirasius pas kirpeja antradieni -laukiu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o as preita savaite apsikirpau, per pacia delcia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 25, 22:33)
o as preita savaite apsikirpau, per pacia delcia doh.gif

g.gif ,tai gal dar nubegt ir per jaunati pasikirpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 25, 22:35)
g.gif ,tai gal dar nubegt ir per jaunati pasikirpt  lotuliukas.gif

kad karstom zirklem kerpuosi, brungiai moku schmoll.gif
busiu eksperimenta padarius veikia menulis ar nlb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 25, 22:39)
kad karstom zirklem kerpuosi, brungiai moku schmoll.gif
busiu eksperimenta padarius veikia menulis ar nlb smile.gif

Na,tai karstom zirklem pakirpus,gal apsaugos nuo triusimo ax.gif ax.gif 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Perloo;]]* @ 2009 01 25, 22:19)
O kiek mazdaug turetu kainuoti pas normalu kirpeja tas pataisymas?  4u.gif Labai as neapsisvietus su kirpejais, dazniausiai tik galiukus man pakirpdavo drauge ir vsio, o dabar kazko imantresnio norejosi ir gavos snipstas smile.gif

Tai yra temeliu ,kur pagal kiekviena miesta dikutuoja SM apie kirpejus ,siulau ten pasiskaitinet,tai gal net ir pades issirinkt pas ka nueit,o ir konkretesnes kainytes suzinosite 4u.gif
Atsakyti
as apie prietarus biski biggrin.gif ar tikit kad yra pvz kirpeju su gera ranka,kuriom pakirpus plaukai greit auga?nes mano mama vyrus kirpdavo tai tie juokdavos kad jai negalima labai greit plaukai atauga,man galus pakirpdavo ir thumbup.gif dabartines kirpejos ir nebloga ranka,grifkos nespeju nukirpinet biggrin.gif sakau mazu teisybe,ka manot rolleyes.gif
Atsakyti