Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

smile.gif+2009 01 25, 23:06-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 25, 23:06)
as apie prietarus biski biggrin.gif ar tikit kad yra pvz kirpeju su gera ranka,kuriom pakirpus plaukai greit auga?nes mano mama vyrus kirpdavo tai tie juokdavos kad jai negalima labai greit plaukai atauga,man galus pakirpdavo ir  thumbup.gif dabartines kirpejos ir nebloga ranka,grifkos nespeju nukirpinet biggrin.gif sakau mazu teisybe,ka manot rolleyes.gif

visiskai tuo tikiu, as pati kerpuosi pas viena kirpeja, o plaukus dazau pas kita, nes ta, kuri kerpa kaip tik su "gera ranka" biggrin.gif
Atsakyti
Na merginos ir aš prie jūsų jungiuos smile.gif buvau susigadinus plaukus dažymu ir dabar nusikirpau trumpai, plaukai sveiki, bet noriu kad kuo greičiau ataugtų...prisiskaičiau čia apie jūsų priemones naudojamas tai va ką nusipirkau:
zolotoj šelk šampūną, balzamą ir aliejuką (aktivator rosta volos), tada čemeryčių vandenį ir dar krasnaja linija termoaktivnaja kaukę(labai mano pazistama ja išgyrė, kad be galo greitai plaukai auga nuo jos...), ir eurokos placentos ampulių nusipirkau, bet pamaniau su čemeryčiom pasitepliosiu, o tas ampuliukes mamai atidaviau, nes pas ją plaukuciai tragiškai reti...žiūrėsim kas veiksmingiau bus ar ampulytės ar čemeryčios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Heavensent @ 2009 01 28, 00:27)
Na merginos ir aš prie jūsų jungiuos smile.gif buvau susigadinus plaukus dažymu ir dabar nusikirpau trumpai, plaukai sveiki, bet noriu kad kuo greičiau ataugtų...prisiskaičiau čia apie jūsų priemones naudojamas tai va ką nusipirkau:
zolotoj šelk šampūną, balzamą ir aliejuką (aktivator rosta volos), tada čemeryčių vandenį ir dar krasnaja linija termoaktivnaja kaukę(labai mano pazistama ja išgyrė, kad be galo greitai plaukai auga nuo jos...), ir eurokos placentos ampulių nusipirkau, bet pamaniau su čemeryčiom pasitepliosiu, o tas ampuliukes mamai atidaviau, nes pas ją plaukuciai tragiškai reti...žiūrėsim kas veiksmingiau bus ar ampulytės ar čemeryčios tongue.gif

As turejau ir sampuna ir balzama Zalatoj solk, man taip nepatiko,kad po keliu plovimu atidaviau mamai. Gal tau kitaip bus,nes man tai tragedija buvo kiek atsimenu doh.gif
Atsakyti
Nu nezinau, va issiploviau vakar, tai labai grazus plaukiukai buvo, aisq poto dar truputi lorealio serumu galiukus patepiau, nes sunkokai sukuojas po jo, bet siaip as labai patenkinta kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 24, 23:36)
o kur yra jo pirkt? vaistinej? ir kas cia sampunas, serumas ar...? g.gif

Cia tonikas, o yra pirkti Topshop ( ot reklama doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 25, 22:39)
kad karstom zirklem kerpuosi, brungiai moku schmoll.gif

sveikos, as cia biski neismanele, bet ka reiskia "karstom zirklem"? ta prasme kaip ten vyksta viskas? pirma karta girdziu doh.gif dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heavensent @ 2009 01 28, 12:52)
Nu nezinau, va issiploviau vakar, tai labai grazus plaukiukai buvo, aisq poto dar truputi lorealio serumu galiukus patepiau, nes sunkokai sukuojas po jo, bet siaip as labai patenkinta kolkas smile.gif

As negaliu pakest jei isplovus sunkiai sukuojasi schmoll.gif .Dziaugiuos,kad tau patiko
Atsakyti
Vakar isbandziau balzama Zalatoj solk, nu man tai thumbup.gif . po plovimo labai plaukai blizgejo ir apskritai svelnuciai toki, tik nustebino balzamo konsistencija, kai tepiau atrode, kad ranku kremas, o ne balzamas - labai jau tirstas, bet momentaliai susigere. Reikes ir kitus sios firmos gaminius isbandyt, gal turesiu ilgas kasas mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 25, 22:06-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 25, 22:06)
as apie prietarus biski biggrin.gif ar tikit kad yra pvz kirpeju su gera ranka,kuriom pakirpus plaukai greit auga?nes mano mama vyrus kirpdavo tai tie juokdavos kad jai negalima labai greit plaukai atauga,man galus pakirpdavo ir  thumbup.gif dabartines kirpejos ir nebloga ranka,grifkos nespeju nukirpinet biggrin.gif sakau mazu teisybe,ka manot rolleyes.gif

zinok, as tikiu.. girdejusi apie tai esu... ech kad man pas tavo mama apsikirpus ..smile.gif
o seip niu nzn kirpejos su gera ranka, kaip man tokia atrasti.. galiukus kad pakirpinetu.. g.gif
Papildyta:
ir dar kirpsiuos tik per jauna menuli.del visa ko ax.gif gal sia savaite reijks pasikirpti, niu ziuresiu ka kirpeja sakys , ar reikia .
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 28, 16:41)
sveikos, as cia biski neismanele, bet ka reiskia "karstom zirklem"? ta prasme kaip ten vyksta viskas? pirma karta girdziu doh.gif  dekui uz atsakyma 4u.gif

As irgi 2 kartus bandziau kirptis karstom zirklem,cia tas pats kaip paprastas kirpimas,tik kerpa spec.zirklemis,jie karsti,todel po kirpimo plauku galiukas kaip surakinams,net sunku paaiskinti,zodziu nerealiai faina procedura plaukams,nes paskui plaukai buna storesni,sveikesni,nesisakoja,tik 1 ar 2-ju proceduru neuztenka,kaip man pasakojo kirpeja reika maziausiai 4-5 -ju proceduru,bet ziauriai brangiai kainuoja,nepamenu tksliai bet kazkur virs 200 mokejau ir tai buvo senai,gal dabar paprango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 29 sausio 2009 - 10:37
QUOTE(Simpatiaska @ 2009 01 29, 11:36)
As irgi 2 kartus bandziau kirptis karstom zirklem,cia tas pats kaip paprastas kirpimas,tik kerpa spec.zirklemis,jie karsti,todel po kirpimo plauku galiukas kaip surakinams,net sunku paaiskinti,zodziu nerealiai faina procedura plaukams,nes paskui plaukai buna storesni,sveikesni,nesisakoja,tik 1 ar 2-ju proceduru neuztenka,kaip man pasakojo kirpeja reika maziausiai 4-5 -ju proceduru,bet ziauriai brangiai kainuoja,nepamenu tksliai bet kazkur virs 200 mokejau ir tai buvo senai,gal dabar paprango.

geras, atodo domiuosi visokiom naujienom bet apie toki buda negirdejau nieko..tundra doh.gif noretusi pabandyti kada..
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2009 01 29, 11:36)

Nu kas cia per kliewdesiai doh.gif doh.gif doh.gif is kur tokios kainos? gal cia su dazymu?
as uz galu pakirpima karstom zirkrlem grozio salone moku 40-60lt
Atsakyti