Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 12:35)
Na siaip manau, kad poveikis pasirodytu po kokiu triju menesiu reguliariai naudojant (3 kartus per savaite). O siaip tamsiaplaukems tamsina plaukus siek tiek, pasausina riebaluotus plaukus, ir stiprina juos. Bet aisku reikia reguliariai naudoti. As tai galvoju pradeti dilgelem skalauti, a vdgug pades greiciau  bigsmile.gif

as irgi tuo susigundziau, bet is kur gauti to kokiu dilgelikiu, kad nuovira pasidaryti, ar koki sampuna gal g.gif

p.s. dzintars aliejuka naudojau vakar pirma karta biggrin.gif tas jo kvapas specifinis man kazkoks fainas biggrin.gif skaniai smirda
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2009 04 05, 13:06)
as irgi tuo susigundziau, bet is kur gauti to kokiu dilgelikiu, kad nuovira pasidaryti, ar koki sampuna gal  g.gif

p.s. dzintars aliejuka naudojau vakar pirma karta  biggrin.gif  tas jo kvapas specifinis man kazkoks fainas  biggrin.gif  skaniai smirda

vaistinej buna dilgeliu pirkt
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 05, 13:16)
vaistinej buna dilgeliu pirkt

o dar geriau iš vasaros pasidžiovint. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mano tevus jau mazos dilgeles auga laukuose thumbup.gif reikes kita savaite pririnkt, kol jaunos, ir turi daugiausia vitaminu...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 13:43)
Pas mano tevus jau mazos dilgeles auga laukuose thumbup.gif  reikes kita savaite pririnkt, kol jaunos, ir turi daugiausia vitaminu...

Dilgėlės šiaip būna įvairios, ar yra skirtumas tarp jų? Nes būna ir tokios didelės, ir su baltais žiedeliais. g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2009 04 05, 13:52)
Dilgėlės šiaip būna įvairios, ar yra skirtumas tarp jų? Nes būna ir tokios didelės, ir su baltais žiedeliais.  g.gif  smile.gif

siaip as renku tas kurios kandziojasi, tu su baltais ziedeliais nelabai priskiriu prie dilgeliu. Labai man jos itartinos g.gif Siaip nezinau as tiksliai...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 13:57)
siaip as renku tas kurios kandziojasi, tu su baltais ziedeliais nelabai priskiriu prie dilgeliu. Labai man jos itartinos  g.gif Siaip nezinau as tiksliai...

Tos dilgeles su baltais ziedukais yra labai naudingos ir naudojamos nuo kazkokiu ligu...tiksliai nepamenu nuo kokiu.... manau internete butu galima surast..tik prisimenu kad mociute ju visada prisidziovindavo ir pasakodavo apie ta ju naudojima, bet kaip jau sakiau nebepamenu nuo ko jos smile.gif
Atsakyti
Manau dilgelės gerai,bet Mėtos dilgėlių ekstraktas tai man buvo košmaras,mano plaukai sausesni,o kai su juo praploviau,piršto neįkišau,pakulos blink.gif Daugiau plaut nenorėjau schmoll.gif
Atsakyti
Na mano plaukai labai linkę į riebalavimąsi, tai gal dilgėlės padės. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 05, 13:43)
Pas mano tevus jau mazos dilgeles auga laukuose thumbup.gif  reikes kita savaite pririnkt, kol jaunos, ir turi daugiausia vitaminu...

kiek zinau rekomenduojama dilgeles rinkti vasara, pries ju zydejima arba zydejimo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 05, 19:37)
kiek zinau rekomenduojama dilgeles rinkti vasara, pries ju zydejima arba zydejimo metu  ax.gif

zinosiu. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 04 05, 18:06)
Tos dilgeles su baltais ziedukais yra labai naudingos ir naudojamos nuo kazkokiu ligu...tiksliai nepamenu nuo kokiu.... manau internete butu galima surast..tik prisimenu kad mociute ju visada prisidziovindavo ir pasakodavo apie ta ju naudojima, bet kaip jau sakiau nebepamenu nuo ko jos  smile.gif

poster_offtopic.gif cia sita dilgele su baltais ziedukais? apie sita kalbama? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 06 balandžio 2009 - 09:03