Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

As su tuo alpecin pirma karta kai isploviau, tai kol slapi buvo tai galvojau o vargeli tu mano, net suku neina ikist doh.gif bet kai isdziuvo tai labai svelnus jie man buvo. Is pradziu patiko, nes plaukai labai purus ties saknim budavo, bet po puses buteliuko kazkaip pasikeite, labai slidus pasidare, tai darau pertrauka smile.gif O del augimo skaitinimo tai nk nepastebejau, nauju nepridygo
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2008 10 10, 16:39)
As su tuo alpecin pirma karta kai isploviau, tai kol slapi buvo tai galvojau o vargeli tu mano, net suku neina ikist  doh.gif  bet kai isdziuvo tai labai svelnus jie man buvo. Is pradziu patiko, nes plaukai labai purus ties saknim budavo, bet po puses buteliuko kazkaip pasikeite, labai slidus pasidare, tai darau pertrauka  smile.gif  O del augimo skaitinimo tai nk nepastebejau, nauju nepridygo

Nori pasakyti po Aplecin sampuno nenaudojai balzamo ir plaukai slidus??? Jis skirtas vyriskiems riebiems plaukams..neitiketina kazkai[,maniskiai budavo labai siursktus nuo jo ,nes nededavau prie saknu balzamo tai jausdavo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 10 spalio 2008 - 16:43
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 10 09, 13:13)
Laukiu kol atsiųs iš Amerikos Nutricap vitaminų assa.gif Kažkaip pigiau gaunasi nei LT pirkti. Labai tikiuos, kad pradės plaukai labiau augti, bent jau tose vietose, kur išsilnkę sad.gif

Gal galima psl nuorodėlę įmest,iš kur užsisakei ax.gif 4u.gif Aš irgi imčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka, panaudojau varnalesu alieju, Zolotoj Solk sampuna, kauke, placentos ampule - kaip ir palepinau plaukucius bigsmile.gif Ziuresim, kaip isdziuve bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 10 10, 18:13)
Gal galima psl nuorodėlę įmest,iš kur užsisakei  ax.gif  4u.gif  Aš irgi imčiau  rolleyes.gif

eBay įvesk Nutricap ir galėsi pasirinkti. Čia truputėlį kitoks nei LT, bent jau įpakavimas, bet aprašymas kaip tik tai ko reikia mano plaukučiams. Pasiėmiau pakuotę, kurios užtenka 2iems mėnesiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 11 spalio 2008 - 00:19
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 10 11, 01:17)
eBay įvesk Nutricap ir galėsi pasirinkti. Čia truputėlį kitoks nei LT, bent jau įpakavimas, bet aprašymas kaip tik tai ko reikia mano plaukučiams. Pasiėmiau pakuotę, kurios užtenka 2iems mėnesiams  ax.gif

Ačiū labai 4u.gif aciuks.gif
Kaip aš pati nesusiprotėjau,ot..... rolleyes.gif Nedagalvojau matyt tongue.gif
Atsakyti
ka tik tepiau plaukus dzintars aliejuku ir nuvarvejo i aki doh.gif vetaus, na ir teko pasokineti po vonia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 10 11, 01:25)
Na ka, panaudojau varnalesu alieju, Zolotoj Solk sampuna, kauke, placentos ampule - kaip ir palepinau plaukucius bigsmile.gif  Ziuresim, kaip isdziuve bus g.gif

Man "zolotoj solk" sampunas nelabai schmoll.gif O bandei kaukes? Jau tokios geros thumbup.gif
Atsakyti
o kiek lt mazdaug susitaupo, siunciant nutricap is jav ir perkant lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 10 11, 18:51)
o kiek lt mazdaug susitaupo, siunciant nutricap is jav ir perkant lt? g.gif

Kadangi gyvenu ne Lietuvoje, naudojausi šios kainos pavyzdžiu. Tai už tą patį kiekį (120 kaps.) Lietuvoje sumokėtum apie 150 Lt, o perkant iš Kanados - 113Lt. Aišku plius atsiuntimas, bet kaip ir sakiau, kadangi aš ne Lietuvoj, man atsisiuntimas iš anapus Atlanto pigiau išeina wink.gif
Atsakyti
O as del alpecin siurkstumo manau, kad nera taip blogai, nes gi jei nera silikono, vadinasi, neapsunkina ir plauku svoguneliu, o nuo puses plauku ilgio i apacia vistiek kazka tepu (kauke/ kondika/ serumai), kolkas savo nuomones neturiu, nes dabar pati jo nenaudoju, tiesiog stovi lentynoj, nes noriu pabaigt galybe kitu priemoniu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 11 spalio 2008 - 22:16
skaiciau toki idomu straipsni kaip rytietes skatina plauku augima. pasigamina stai toki sampuna ir juo kelis men plaukucius plauna: sauksta zelatinos uzpila 1/4 stiklines karsto vandens, ismaiso ir palieka atvesti iki kambario temp. Tada imusa kiausini, ipila sauksta iprasto svelnaus sampuno ir gerai ismaiso. gautu misiniu reikia tepti dregnus plaukus, po 5 - 10min perplauna vandeniu. paskui tamsius plaukus praskalauti rekomenduojama juodaja arbata, o sviesius - zaliaja. Nu labai mane sudomino sis receptukas smile.gif kazin ta zelatina tikrai skatina plauku augima? g.gif p.s dar parasiau is to paties straipsnio kauke slenkantiems plaukams kitoj temoj, irgi visai nebloga atrodo 4u.gif gal reikia pasinaudot rytu ismintim biggrin.gif
Atsakyti