Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(princesee @ 2008 10 27, 19:56)

idomu ar tikrai veiksingas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 27 spalio 2008 - 19:47
QUOTE(ViShy @ 2008 10 27, 21:46)
idomu ar tikrai veiksingas?  ax.gif

man taip pat idomu ax.gif bet cia SM girdejau ivairiu atsiliepimu, vienoms padeda, kitoms ne, vienoms sauseja nuo jo plaukai, kitoms dar kazkas rolleyes.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad naudojant priemones nuo plaukų slinkimo, išsausėja plaukai g.gif . O mano plaukai slenka ir dar be galo sausi yra, tai net nežinau ką daryti. Bandau iš vidaus imtis priemonių.
Atsakyti
Mano slenka ir ju mazai verysad.gif bet to greitai riebaluojasi doh.gif noreciau ta sampuna su kofeinu isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
jis be silikono todėl ir plaukai sausesni, tiesiog reik po jo balzamą naudoti. mirksiukas.gif
mano draugei jis taip pat patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 27, 22:10)
Pastebėjau, kad naudojant priemones nuo plaukų slinkimo, išsausėja plaukai  g.gif . O  mano plaukai slenka ir dar be galo sausi yra, tai net nežinau ką daryti. Bandau iš vidaus imtis priemonių.

Tai galima tada papildomai kokia drekinancia kauke naudot ar dar kanors g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 28, 11:05)
Tai galima tada papildomai kokia drekinancia kauke naudot ar dar kanors  g.gif

aš ir taip jau kaukes naudoju (nelabai padeda), bet jeigu dar sausinčiau plaukus priemonėmis nuo slinkimo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 28, 12:49)
aš ir taip jau kaukes naudoju (nelabai padeda), bet jeigu dar sausinčiau plaukus priemonėmis nuo slinkimo... schmoll.gif

O namines kaukes bandej? Kazkada skaicius esu, kad alijosiaus ten kazkiek labai gerai i sampuna ilasint.. Sake lyg ir padeda g.gif
Atsakyti
Kokia sio sampuno kaina, ir kur galima isigyti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 10 28, 13:41)
Kokia sio sampuno kaina, ir kur galima isigyti? ax.gif
user posted image

jis šiaip kainuoja 20lt, bet vaistinėje buvo akcija, tai mokėjau 10 lt tongue.gif tai iškart du buteliukus pasigrobiau cool.gif na o ar dar yra ta akcija tai nežinau, pirkau prieš savaitę. O jį galima įsigyti vaistinėje kiek žinau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 28, 14:50)
jis šiaip kainuoja 20lt, bet vaistinėje buvo akcija, tai mokėjau 10 lt  tongue.gif  tai iškart du buteliukus pasigrobiau cool.gif  na o ar dar yra ta akcija tai nežinau, pirkau prieš savaitę. O jį galima įsigyti vaistinėje kiek žinau.  mirksiukas.gif

Jau isigyjau, farma vaistinei 24t. kainavo smile.gif dabar isbandysiu, labai tikiuosi,kad bus veiksingas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 28 spalio 2008 - 14:08
Vishy, parasyk atsiliepimus apie sampuna mirksiukas.gif
Atsakyti