Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(denise @ 2008 06 17, 18:15)
O kur galima isigyti ENERGIZIND VITAMIN ACTIVIST GEL ?

jei Kaune tai as Toveros grožio salone pirkau, sakė kad tikrai daug kas giria jį.. pažiūrėsiu ar man padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2008 06 17, 19:53)
jei Kaune tai as  Toveros  grožio salone pirkau, sakė kad tikrai daug kas giria jį.. pažiūrėsiu ar man padės  smile.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 06 17, 13:26)
norejau nukirpt visus issisakojimus  tongue.gif niu va nusikirpau daba plaukuciai siekia tik pecius bet uztat kokie jie man grazus pasidare  thumbup.gif  tongue.gif biggrin.gif trumpuciai, bet uztat sveiki  biggrin.gif  bigsmile.gif

Tai dabar nuo pat pradziu saugok plauku galiukus, nepagailek geru priemoniu, kad sveiki augtu wub.gif
Atsakyti
koki faina dalyka siandien perskaiciau clap.gif kad plaukai vasara greiciau auga del to, kad silta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 18, 21:25)
koki faina dalyka siandien perskaiciau  clap.gif kad plaukai vasara greiciau auga del to, kad silta  biggrin.gif

yahoo.gif busim ilgakases lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 18, 22:25)
koki faina dalyka siandien perskaiciau  clap.gif kad plaukai vasara greiciau auga del to, kad silta  biggrin.gif

Aha as irgi skaiciau smile.gif
Atsakyti
Intimacy, aisku butinai cool.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau beveik menesi laiko geriu biotino kapsules tai galiu pasakyti, kad nagai tikrai sustiprejo ir pradejo greiciau augti smile.gif o apie plaukus dar negaliu pasakyti nes nelabai matosi, bet ant koju tai tikrai greiciau pradejo augti nespeju depiluotis doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2008 06 19, 18:37)
As jau beveik menesi laiko geriu biotino kapsules tai galiu pasakyti, kad nagai tikrai sustiprejo ir pradejo greiciau augti  smile.gif  o apie plaukus dar negaliu pasakyti nes nelabai matosi, bet ant koju tai tikrai greiciau pradejo augti nespeju depiluotis  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

o aš pradėjau gert nakvišų aliejaus kapsules ax.gif sako labai gerai moterims visais atžvilgiais sveikatą gerint. tik kad rezultatai bus matyt negreit, tai vat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 08:54)
o aš pradėjau gert nakvišų aliejaus kapsules  ax.gif  sako labai gerai moterims visais atžvilgiais sveikatą gerint. tik kad rezultatai bus matyt negreit, tai vat  blush2.gif

nakvisas geriau ir as kazkur pries metus gal, tai man oda pagrazejo ir plaukai greiciau truputi augo gal po kokiu dvieju menesiu gerimo 4u.gif sakiau ir man reiks vel nakvisu pagerti, bet dabar tiek daug visko geriu, kad bijau jog nebus per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2008 06 19, 19:32)
nakvisas geriau ir as kazkur pries metus gal, tai man oda pagrazejo ir plaukai greiciau truputi augo gal po kokiu dvieju menesiu gerimo  4u.gif sakiau ir man reiks vel nakvisu pagerti, bet dabar tiek daug visko geriu, kad bijau jog nebus per daug  doh.gif

tai vat ir aš nustojau dabar Perfectil gert, nes ten irgi yra vit E, bijau kad nebutų per daug
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 18, 22:25)

Jo, ir as tai galiu patvirtinti pagal save biggrin.gif
man plaukai visada per vasara (nuo geguzes iki rugsejo) paauga beveik tiek pat, kiek per visa saltaji sezona thumbup.gif
Atsakyti