Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Intimacy @ 2008 06 20, 11:19)
Jo, ir as tai galiu patvirtinti pagal save  biggrin.gif
man plaukai visada per vasara (nuo geguzes iki rugsejo) paauga beveik tiek pat, kiek per visa saltaji sezona  thumbup.gif

man kirpciukus jau vel reik kirpti, o kirpau pires savaite bigsmile.gif tikiuosi ir ant visos galvos plaukai taip auga lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 20 birželio 2008 - 13:23
noreciau pagirti vitaminus plaukuciams PANTOGAR,mano plaukai visai nebeaugo,buvo pavarge nuo sviesinimo.sugerius ju visa pakuote,90vnt,pajutau rezultatus,plaukai pagrazejo,pastorejo ir zinoma paaugo.po tokiu rezultatu saziningai geriau juos visus metus,dabar visi stebisi,kaip as atsiauginau plaukus...na zinoma jie neuzaugo nerealiai,gal koki 15cm. per metus,bet as labai patenkinta...buvo pasiurusi uodegyte,o dabar kasa galiu pinti thumbup.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja PANTOGAR vitaminai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 06 21, 12:02)
O kiek kainuoja PANTOGAR vitaminai? biggrin.gif

PANTOGAR kainuoja kazkur apie 100LT. uz 90vnt.,ten reikia gerti po 2 kapsules i diena,bet as geriau po 1 ax.gif be to galima nepirkti visos pakuotes,dabar vaistineje pardavineja lapeliais.kaip tik vel nusipirkau 30kaps.,sumokejau apie 35lt,nera jau taip labai brangu,bet pabandyti verta thumbup.gif tik reikia gerti ne viena menesi...
Atsakyti
Šiandien nusipirkau ir as Pantagor vitaminus,brangoka... blush2.gif , bet tikiuosi kasos užaugs ilgos ir gražios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 06 22, 19:25)
Šiandien nusipirkau ir as Pantagor vitaminus,brangoka... blush2.gif , bet tikiuosi kasos užaugs ilgos ir gražios drinks_cheers.gif

Jei kasos ir neuzaugs,plaukuciai sustipreti ir pagrazeti tikrai turetu mirksiukas.gif,taip pat nepamirsk pakirpti plauku galiukus,ypac jei jie siursta,kas kokius 3men.,nes plaukai kvepuoja per galiukus ir jei negauna deguonies,atrodo prastai ir neauga...
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 06 17, 16:45)
man su kirpejom irgi nesiseka, tik atsiauginu plaukus ir vel nukerpa. O kai kerpa ka ten pamatysi. Kerpa kerpa to truputi, lygina lygina, o rezultate nukerpa tikrai ne 1 cm.

Dabar zadu bent tris menesius nesikirpti  schmoll.gif
as naudojau sios firmos sampuna nuo plauku slinkimo. Man labai padejo.

na jeigu kirpeja pasakius,kad nukirpti 1cm,jau iskart ji nukerpa,tai nieko stebetino,kad dar lyginant visus,dar pasikerpa tiek pat smile.gif paprasykit kirpeju,kad parodytu ne ant pirstu,o ant plauku kai paima,kiek kirps,as visada parodau ir tfu tfu,bet neturejau tokiu problemu,kad skustusi,jog per daug nukirpau,dazniau man pasakys,kad galejau dar keliais mm pakirpti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Intimacy @ 2008 06 18, 21:59)
Tai dabar nuo pat pradziu saugok plauku galiukus, nepagailek geru priemoniu, kad sveiki augtu  wub.gif

plaukucius visada reikia pakirpti,bent pacius galiukus,tada ir ilgus turesit ir nesisakos mirksiukas.gif mano zemiau liemens,balinti,o neissisakoje ir priemoniu jokiu nenaudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(moneta @ 2008 06 23, 17:06)
Jei kasos ir neuzaugs,plaukuciai sustipreti ir pagrazeti tikrai turetu  mirksiukas.gif,taip pat nepamirsk pakirpti plauku galiukus,ypac jei jie siursta,kas kokius 3men.,nes plaukai kvepuoja per galiukus ir jei negauna deguonies,atrodo prastai ir neauga...

kas menesi galiukus pakirpkit,nereikes nei vitaminu,nei spec priemoniu smile.gif
Atsakyti
sunaudojau 1 buteliuka Dzintars balzamo, dabar turiu alieju, dedu kaukes ir pan, tai tikrai paaugo (vitaminu jokiu negeriu) ax.gif
Atsakyti
[/QUOTE]moneta Paskelbta Vakar, 17:06
Šiandien nusipirkau ir as Pantagor vitaminus,brangoka... , bet tikiuosi kasos užaugs ilgos ir gražios

Jei kasos ir neuzaugs,plaukuciai sustipreti ir pagrazeti tikrai turetu ,taip pat nepamirsk pakirpti plauku galiukus,ypac jei jie siursta,kas kokius 3men.,nes plaukai kvepuoja per galiukus ir jei negauna deguonies,atrodo prastai ir neauga...
[QUOTE]
Labai tikiuosi moneta,kad plaukučiai atsigaus... blush2.gif Dabar sugalvojau tokį dalyką,kaip kad pasitrumpint ir susilyginti plaukus,gal jie geriau pradės augti,daugiau pakirpti.Nes dabar iškarpyti ir visai nesusitvarkau su jais,nors dar nenusprendžiau,nes labai noriu ilgų gražių plaukų,todėl ir trumpinti tiek,kad būtų vienodas ilgis,tiesiog bijau unsure.gif .O taip isivaizduoju,nusikerpu juos trumpesnius,vieno ilgio ir jie greitai man atauga,tokie ilgi ir gržūs.... rolleyes.gif .Tikiuosi taip ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 06 24, 20:55)
moneta Paskelbta Vakar, 17:06
Šiandien nusipirkau ir as Pantagor vitaminus,brangoka... , bet tikiuosi kasos užaugs ilgos ir gražios

Jei kasos ir neuzaugs,plaukuciai sustipreti ir pagrazeti tikrai turetu ,taip pat nepamirsk pakirpti plauku galiukus,ypac jei jie siursta,kas kokius 3men.,nes plaukai kvepuoja per galiukus ir jei negauna deguonies,atrodo prastai ir neauga...
Labai tikiuosi moneta,kad plaukučiai atsigaus... blush2.gif Dabar sugalvojau tokį dalyką,kaip kad pasitrumpint ir susilyginti plaukus,gal jie geriau pradės augti,daugiau pakirpti.Nes dabar iškarpyti ir visai nesusitvarkau su jais,nors dar nenusprendžiau,nes labai noriu ilgų gražių plaukų,todėl ir trumpinti tiek,kad būtų vienodas ilgis,tiesiog bijau unsure.gif .O taip isivaizduoju,nusikerpu juos trumpesnius,vieno ilgio ir jie greitai man atauga,tokie ilgi ir gržūs.... rolleyes.gif .Tikiuosi taip ir bus thumbup.gif

Is savo patirties galiu pasakyt, kad sulyginau plaukus, tikrai nukirpo gera gabala, buvo labai gaila verysad.gif Bet dabar taip greit ataugo, ir dar ilgesni nei buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 06 24, 15:01)
sunaudojau 1 buteliuka Dzintars balzamo, dabar turiu alieju, dedu kaukes ir pan, tai tikrai paaugo (vitaminu jokiu negeriu) ax.gif

o kiek kartu viena buteliuka mazdaug panaudojai? as tai jau pirma karta koki ketvirtadali gal net daugiau nupyliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 25 birželio 2008 - 21:03
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 23, 19:07)
kas menesi galiukus pakirpkit,nereikes nei vitaminu,nei spec priemoniu smile.gif

O kam juos taip daznai kirpt g.gif As jau 5 menesius savo plauku nekirpau, reguliariai naudoju sildyta alyvu alieju, ricinos aliejus...visokias namineskaukes ir dar neradau nei vieno suskilusio plauko unsure.gif Tai ir kirpt nereikia unsure.gif Jei zmogui plaukai per menesi uzauga 1cm ir ta pati centimetra kirpeja nukirps, tai taip niekada ir netures ilgu kasu g.gif O plaukai tikrai nekvepuoja per galiukus, nes jie negyvi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 25, 22:03)
o kiek kartu viena buteliuka mazdaug panaudojai? as tai jau pirma karta koki ketvirtadali gal net daugiau nupyliau ax.gif

Jei tavo plaukuciai ilgi ir tepei ne tik plauku saknis, tai normalu 4u.gif
Atsakyti