Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

[/quote]
jei neklystu, tai y tuos "super" nestumas yeina bigsmile.gif ( pagal leliuku datas smile.gif ), va ir geriausi vitaminai bigsmile.gif
[/quote]

Tu teisi drinks_cheers.gif Plaukai nerealiai augo nestumo metu. Kitas bus arba greit, arba po poros metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif . As su klausimeliu ,nelabai prasekiau visa sita tema ir noriu paklaust ,DZINTARS balzama tepti tik saknis ir galvos oda ar visus plaukus ,nes kiek supratau ant bonkytes rusu kalba uzrasyta plaukus , o aliejuka tepdavau tik saknis ir oda 4u.gif 4u.gif . Nes db gryzus ,paskaiciau ,kad plaukus ,tai galvoju ,kad ir neilgi ,bet trumpam cia uzteks ,kad reikejo iskart daugiau nusipirkt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
na šaknis tiktai
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 08 15, 16:49)
galejai siek tiek pavartyti tema, milijonus tusktanciu kartu rasyta kaip ji naudot  tongue.gif
isteplioji aliejuku saknis, itrini, palaikai 20 min siltai (ranksluosti apsiviniojus) ir isplauni sampunu  mirksiukas.gif

o ,radau 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Turkish @ 2008 09 12, 15:48)
na šaknis tiktai

Aciu labai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 08, 21:43)
man irgi is pradziu plaukai nejudejo is vietos  doh.gif sunaudojau kokius 5 min dzintars aliejuko ir nieko  doh.gif tik pleiskanu nebuvo  rolleyes.gif dzintars smirdalo bijojau, mat jautruole kvapams esu  blush2.gif bet galvoju kas bus tas, gal nepasidarys bloga nuo kvapo  ax.gif na ir smirdalu pradejau tepliotis, na ir po vieno butelioko, mazdaug po poros savaiciu nuo paskutinio dazymo ziuriu ir saknys matos  biggrin.gif tai sian vel smirdalo nusipirkau  biggrin.gif

O su "smirdalu " irgi tik saknis tepat? Nes ten parasyta lygtais ,kad ant visu plauku paskirstyt g.gif
Atsakyti
as tiktai saknis tongue.gif nezinau kaip kitos tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 13, 16:50)
O su "smirdalu " irgi tik saknis tepat? Nes ten parasyta lygtais ,kad ant visu plauku paskirstyt  g.gif

as balzama i saknis, o aliejuka i plaukus tepu ax.gif
Atsakyti
o as itrinu i saknis ir balzama, ir alieju, ir dar ka tik sugalvoju, o ant galiuku kokio aliejaus: ar linu semenu, arba makadamiju, arba simondsiju, arba alyvuogiu rolleyes.gif
Atsakyti
nereikia buti ir neščiai, kad plaukai augtu kaip ant mieliu. Naudoju jau antra men. Kerastaze aktivatorių nuo plaukų slinkimo ir skatina augimą. Rezultatas toks, kad gyvenime neturejau toookių ilgų plaukų. Kažkaip neaugdavo jie man ir psio, o tiesiog nutriušdavo į galus, nepadėdavo geriausi aliejukai, viską verčiau genams, o pasirodo viskas įmanoma, tik pinigu reikia turėti, nes priemonė nėra iš pigiųju. rolleyes.gif Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 13 rugsėjo 2008 - 16:20
O koks čia Kerastaze aktivatoris nuo plaukų slinkimo? kur perki? kokia kanytė? ax.gif
Atsakyti
aha, ir man idomu, kas per aktyvatorius bigsmile.gif trauk ji greitai i dienos sviesa lotuliukas.gif as jau turesiu kita sav uzsakyta is jav goldwell aktyvatoriu, ziuresim, kaip ji bus blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atleiskit uz nesupratinguma 4u.gif bet kas čia per daiktas tas aktyvatorius? Gal galėtumete man papasakoti ax.gif
Atsakyti