Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

Tikrai, man ir labai ydomu ar tikrai taip jau skatina plaukų augimą??? g.gif Ir kokiu tempu jie auga? O kiek tas gėris kainuoja? ax.gif
Atsakyti
ir man ir man labai idomu ! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 09 13, 18:20)
nereikia buti ir neščiai, kad plaukai augtu kaip ant mieliu. Naudoju jau antra men. Kerastaze aktivatorių nuo plaukų slinkimo ir skatina augimą. Rezultatas toks, kad gyvenime neturejau toookių ilgų plaukų. Kažkaip neaugdavo jie man ir psio, o tiesiog nutriušdavo į galus, nepadėdavo geriausi aliejukai, viską verčiau genams, o pasirodo viskas įmanoma, tik pinigu reikia turėti, nes priemonė nėra iš pigiųju. rolleyes.gif Sėkmės thumbup.gif

Kuri is siu produktu liniju butent? :

http://www.lookfanta...haircare-ranges

bigsmile.gif Nes pagal aprasyma randu tik priemone nuo plauku slinkimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 16 rugsėjo 2008 - 16:06
Geras, dar tokiu dalyku yra smile.gif
Atsakyti
Klaipėdoje natūralių šerių šepetį kur būtu galima rasti? Medinėse šukose? Ir kokia kainelė būtų? smile.gif
Atsakyti
As šiandien nusipirkau kazkada anksčiau išgirta šampūna alpecin c1, kad greičiau plaukučiai augtų biggrin.gif na tikiuosi padės jis man ax.gif gal kuri naudojot ji ir galėtumėt pasakyt kada rezultatu reikėtu laukti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 09 16, 18:13)
As šiandien nusipirkau kazkada anksčiau išgirta šampūna alpecin c1, kad greičiau plaukučiai augtų  biggrin.gif  na tikiuosi padės jis man  ax.gif  gal kuri naudojot ji ir galėtumėt pasakyt kada rezultatu reikėtu laukti? mirksiukas.gif

Baigiu sunaudot antra buteli be pertraukos, naudojau ir Aplecin losjona.
papildomai plauku augima skatinau varnalesu alieju trindama i galvos oda ir pan.
I men paauga 1cm, va tau ir rezultatai... biggrin.gif
Atsakyti
Tik 1cm? blink.gif hm ar nebusiu veltui nusipirkus doh.gif kaip supratau ant buteliuko rašė kad ligu kėkviena diena reikėtu tuo alpecin'u galva plauti, kad isisavintu kofejiną g.gif kas kiek laiko tu jį naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 16, 19:24)
Baigiu sunaudot antra buteli be pertraukos,  naudojau ir Aplecin losjona.
papildomai plauku augima skatinau varnalesu alieju trindama i galvos oda ir pan.
I men paauga 1cm, va tau ir rezultatai... biggrin.gif

Nebetikiu jau visai tais visokiais skatinanciais augima produktais. g.gif Esu nemazai naudojus ivairiu, kaip augo taip ir augo letai. Manau genu itaka, o jos nebepakeisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 09 16, 19:44)
Nebetikiu jau visai tais visokiais skatinanciais augima produktais.  g.gif Esu nemazai naudojus ivairiu, kaip augo taip ir augo letai. Manau genu itaka, o jos nebepakeisi g.gif

Na 1.5cm nera labai blogai ar labai leta ,tai absoliuti norma,taip ir turi plaukai augti...tik va maniskiai nutrupa is pacios po keliu men daugiau nei paauga turbut.. doh.gif
pritariu 100% thumbup.gif bet as vistiek naudoju,nes blogiau nera,o viltis nemirsta...beto daznai tos priemones buna kompleksines neva seip stiprinancios saknis ir t.t...
Papildyta:
QUOTE(Karamel'e @ 2008 09 16, 18:45)
Tik 1cm? blink.gif  hm ar nebusiu veltui nusipirkus doh.gif    kaip supratau ant buteliuko rašė kad ligu kėkviena diena reikėtu tuo alpecin'u galva plauti, kad isisavintu kofejiną g.gif  kas kiek laiko tu jį naudoji? g.gif

o tu zadi plauti kiekviena diena?? na jeigu as savo sausus polakus juo buciau plovusi kasdiena butu is ju like....shienas, o ne plaukai.
As plaunu galva kas 2 dienas mazdaug pirma isplaunu juo gera itrinu i TIK saknis po keliu minuciu iskalauju,( dabar jau neskalauju)tada isplaunu su kokiu drekinaciu pvz tigi. Nes Aplecin gal gerai saknim bet paciam plaukui nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 09 16, 18:45)
Tik 1cm? blink.gif  hm

O aš džiaugiuosi, kad man dabar NET 1cm per mėnesį auga, anksčiau tiek paaugdavo per kokius 3-4mėn. Plaukus gelbėt pradėjau vos prieš du mėnesius, rezultatas, manau, pakankamai neblogas.
Jei plaukai lėtai auga dėl genų, gal to ir neįmanoma pakeisti. Bet jei kaip, pvz., mano atveju, dėl dažno dažymo ir vitaminų trūkumo, tie augimą skatinantys produktai tikrai gali padėti.
Atsakyti
o kodėl aš maniau, kad plaukai apie 2-3cm turėtu paaugti per mėnesį blush2.gif nors mano pačios tai jaučiu irgi kokia nedaugiau negu 1cm tepaauga ir dar galai nutirušę doh.gif kekviena diena ir aš negalėčiau plaukų plauti, tai gal ir skatina augima tik tada kai kekviena diena tą šampūna naudoji g.gif
Atsakyti