Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 10, 17:59)
na va paskaiciau einu mokesti moketi  lotuliukas.gif

teisinga mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

šiandien prisiverčiau įlįsti į sporto temą blush2.gif Su sportu ne draugai mes doh.gif , bet jau nebegaliu žiūrėti į savo pilvą, jis dabar didesnis, nei 7 mėn. nėštumas, kai į dekretą išėjau doh.gif Bet tos valios trūkumas pas mane blush2.gif Kaip rašėt, kai tingi, tai rasi priežasčių milojoną nesportuot. Tai va, tikiuos rasiu čia įkvėpimo.
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 07 11, 10:07)
Tai va, tikiuos rasiu čia įkvėpimo.

Tai įkvėpk ir marš atsilenkimų daryt! biggrin.gif

Aš tai išeinu atostogų... Savaitėlę nebus jokių sportų, išskyrus daaaug vaikščiojimo, kaip visada. Šiuo metu pilvas visai nebjaurus, vis tik sportuoju jau ne vienus metus, tai į krūvio pakeitimą sureagavo greitutėliai. Na, ir bet kokios treniruotės metu ėmiau daugiau dėmesio pilvui skirti, stengtis laikyti jį įtemptą, sąmoningai jausti presiuką... Padeda.
Atsakyti
alio valio smile.gif
nuo šiandien pradėjau vėl savo "sportinę karjerą" smile.gif dvi savaites apturėjau visiško poilsio ir valgymo ką noriu ir kiek noriu smile.gif
Aišku rezultatai tokių poilsių nekokie, nu bet viskas pataisoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 07 11, 10:07)
Kaip rašėt, kai tingi, tai rasi priežasčių milojoną nesportuot. Tai va, tikiuos rasiu čia įkvėpimo.

Labas hi.gif
Paskaitei - tai jau pradžia mirksiukas.gif Kada nors gal ir prisijungsi smile.gif
Dabar - moralas:
Nenori - nesportuok - kaip norim, taip ir atrodom brunette.gif Bet turim teisę rinktis tongue.gif
Moralizuoti baigiau -
man svarbiau savijauta, o ne tai, kaip aš atrodau ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 11 liepos 2008 - 09:50
QUOTE(Miaška @ 2008 07 11, 10:17)
Tai įkvėpk ir marš atsilenkimų daryt! biggrin.gif

taip ir padariau pioneer.gif

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 11, 10:43)
Labas  hi.gif
Paskaitei - tai jau pradžia mirksiukas.gif  Kada nors gal ir prisijungsi  smile.gif
Dabar - moralas:
Nenori - nesportuok - kaip norim, taip ir atrodom brunette.gif  Bet turim teisę rinktis tongue.gif
Moralizuoti baigiau -
man svarbiau savijauta, o ne tai, kaip aš atrodau  ax.gif

man ir svarbu, kaip jaučiuosi, bet kai dėl išvaizdos pradedu jausits blogai, reikia imtis priemonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 11, 10:17)
Aš tai išeinu atostogų... Savaitėlę nebus jokių sportų, išskyrus daaaug vaikščiojimo, kaip visada.

QUOTE(vredna @ 2008 07 11, 10:29)
dvi savaites apturėjau visiško poilsio ir
valgymo ką noriu ir kiek noriu  smile.gif 

Oi, kas čia dabar unsure.gif
Paleisit (paleidot) presus pasivaikščioti, kad maniškiui nebūtų liūdna kažkur valkatauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 11 liepos 2008 - 09:51
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 11, 10:48)
Oi, kas čia dabar  unsure.gif
Paleisit (paleidot) presus pasivaikščioti, kad maniškiui nebūtų liūdna kažkur valkatauti?

nu lai pavalkatauja su chebra, poto iki kalėdų bus prie manęs biggrin.gif
nedarau tragedijos dėl poros kg, olimpiadai nesiruošiu cool.gif
pora savaičių rėžimo ir viskas bus vėl vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 07 11, 10:47)
taip ir padariau pioneer.gif
man ir svarbu, kaip jaučiuosi, bet kai dėl išvaizdos pradedu jausits blogai, reikia imtis priemonių ax.gif

Šaunuolė, įvestas mokestis, matyt, veikia biggrin.gif
Kol dar tik dėl išvaizdos jautiesi blogai - nieko, bet kai supranti, kad daugiau judant apskritai geriau jautiesi - kažkaip netyčia "pagauni kablį" judėjimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 11, 10:48)
Oi, kas čia dabar  unsure.gif

Nu je, susitiks presiukai kur pajūriuos, pasivartys ant smėliuko...

Viena savaitė metuose, manau, nepakenks cool.gif
Be to, turiu priaugti svorio - per visus nervus nusibaigiau iki 50 kilų su sportine apranga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 11, 11:20)
Nu je, susitiks presiukai kur pajūriuos, pasivartys ant smėliuko...

Viena savaitė metuose, manau, nepakenks cool.gif
Be to, turiu priaugti svorio - per visus nervus nusibaigiau iki 50 kilų su sportine apranga doh.gif

Svoris tai jo..... g.gif Prašosi, prašosi
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 07 11, 10:55)
nu lai pavalkatauja su chebra, poto iki kalėdų bus prie manęs  biggrin.gif
nedarau  tragedijos dėl poros kg, olimpiadai nesiruošiu  cool.gif
pora savaičių rėžimo ir viskas bus vėl vietoj  mirksiukas.gif

Tolerantiška Tu valkatėlėms.... g.gif
Atsakyti
zinokit jei as tas valkatas sutiksiu greit pasisavinsiu ir neatiduosiu net neprisipazinsiu kad jos pas mane mirksiukas.gif joooo jeigu as leisciau sau 2savaites tynginiauti tai po to du menesius reiktu labai jau save priziureti tai as jau ipratau prie savo rezimo ir dziaugiuosi ir kad ir kaip gundytu mane cepai ir kursenu vyniotinis as issilaikau pries juos uzsiugdziau ale valia lotuliukas.gif bet jei jau laaabai laaabai tai pries nusidejan sukertu kokias dvi lekstes saltibarsciu ar sriubos na tada ir negriekas kai tik puse cepo telpa ar kursenu maazas kasnelis smile.gif
as net savo 999zalias uzsikandu ananasais tai ir nebeda baliavot kai tokia uzkanda ir visas kolezankas toj ripratinsiu jokiu sumustiniu ir t.t tongue.gif
na va paskaitinejau ir varau kol mazius ramus pasipresuosiu kokiu 3 po 20 thumbup.gif
Atsakyti