Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 11, 11:40)
Tolerantiška Tu valkatėlėms.... g.gif

tai jo, aš labai gera iš tikro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 11, 14:36)
zinokit jei as tas valkatas sutiksiu greit pasisavinsiu ir neatiduosiu net neprisipazinsiu kad jos pas mane  mirksiukas.gif  joooo jeigu as leisciau sau 2savaites tynginiauti tai po to du menesius reiktu labai jau save priziureti tai as jau ipratau prie savo rezimo ir dziaugiuosi ir kad ir kaip gundytu mane cepai ir kursenu vyniotinis as issilaikau pries juos uzsiugdziau ale valia  lotuliukas.gif  bet jei jau laaabai laaabai tai pries nusidejan sukertu kokias dvi lekstes saltibarsciu ar sriubos na tada ir negriekas kai tik puse cepo telpa ar kursenu maazas kasnelis  smile.gif
as net savo 999zalias uzsikandu ananasais tai ir nebeda baliavot kai tokia uzkanda ir visas kolezankas toj ripratinsiu jokiu sumustiniu ir t.t  tongue.gif 
na va paskaitinejau ir varau kol mazius ramus pasipresuosiu kokiu 3 po 20  thumbup.gif

Ėėėėė..., negražu taip - valkatas savintis g.gif Bet kai nežinai kieno ir guli - gal ir teisinga g.gif
Šiaip tai tiesa - geriau pastovus režimas. Na, mano jis kiek kuklesnis - ir cepai tinka per 1-2 savaites kokį kartą tamsiuoju metų laiku (ruduo-ankstyvas pavasaris), ir Kuršėnai, ir Napaleonas, ir plombyras, bet paprastai iki vakaro ir nepersivalgant ax.gif Ir tas mano nesportas - kaip čia pasakius - per savaitę 2-3 valandos naminio pilates -jėga mikso plius dviratuku 4-8val. arba pasibėgioti kokį vieną kitą kartą. Nuo rudens, aišku, kitas krūvis - mažiau aktyvaus gyvenimo gamtoj, tada norisi didesnio krūvio salėje.
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 07 11, 20:03)
tai jo, aš labai gera iš tikro  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Geruolė atsidaro biggrin.gif Pažiūrėsim, ką presas sakys, kai užmesi tą patį krūvį. Jaučiu, jo nuomonė pirmom dienom bus kitokia lotuliukas.gif

Tiesa, pasigirsiu - kas gi šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats - važiavau savaitgaly preso dviračiu ieškoti - apie 40 km pirmyn penktadienį, gal 10 km šeštadienį ir apie 30 km sekmadienį. Neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 14, 14:16)

xixixi hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
vakar siek tiek padauginau savo stebuklinguju 999zaliu doh.gif tai snd viska slamsti norisi doh.gif o dar MM prasidejo doh.gif o dar sugerove mano pasiule picos doh.gif aisku as sutikau tai 25cm suvalgiau savo ir jos puse doh.gif SIAUBAS presas isvare kur tai kur ir jusu valkatauti cool.gif o kas baisiausia ryt susiruosiau grustis i kauna tas bazes pirkti noriu suknele nes krikstynos ir 10metu vestuviu jubiliejus wub.gif tai kaip man dabar ka tai issirinkti kai pilvas atrodo tuoj tuoj sprogs doh.gif
ir nemokesiu jikio mokescio kad skaiciau ir rasiau nes nera sveikatos doh.gif viskas ryt iskrovos diena garantuota o dar anyta isvare i birstona tai nebus kas maziaus paziures tai net i kuno dizaina nenueisiu tik 3dieni stepas ir 5dieni stepas +dizainas ir kas ivyks baisiausia koki kila busiu priaugus ir ji teks savaite numesdineti doh.gif nors baigsis MM pats gal nukris
va kiek prirasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 07 14, 18:00)
xixixi  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Palauk, pasišnekėsim kokį spalį, po atostogų ir t.t. (tikiuosi, čia turėtų būti numanomas sportas blush2.gif biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 14, 22:09)
vakar siek tiek padauginau savo stebuklinguju 999zaliu  doh.gif  tai snd viska slamsti norisi  doh.gif  o dar MM prasidejo  doh.gif  o dar sugerove mano pasiule picos  doh.gif  aisku as sutikau tai 25cm suvalgiau savo ir jos puse  doh.gif  SIAUBAS presas isvare kur tai kur ir jusu valkatauti  cool.gif o kas baisiausia ryt susiruosiau grustis i kauna tas bazes pirkti noriu suknele nes krikstynos ir 10metu vestuviu jubiliejus  wub.gif  tai kaip man dabar ka tai issirinkti kai pilvas atrodo tuoj tuoj sprogs  doh.gif
ir nemokesiu jikio mokescio kad skaiciau ir rasiau nes nera sveikatos  doh.gif  viskas ryt iskrovos diena garantuota o dar anyta isvare i birstona tai nebus kas maziaus paziures tai net i kuno dizaina nenueisiu tik 3dieni stepas ir 5dieni stepas +dizainas ir kas ivyks baisiausia koki kila busiu priaugus ir ji teks savaite numesdineti  doh.gif  nors baigsis MM pats gal nukris
va kiek prirasiau  ax.gif

Pasirodo, tas pertusinas, atsiprašau, 999 zalios, - sportininkų gėrimas. Fuiii, su visais dietiniais sportinais papildais priedo. Išbandžiau savaitgalį ax.gif
Mokesčio šiandien gali nemokėti - sumokėsiu už abi. Rytoj gali irgi - eisiu kur nors su vienkartiniu pasidizaininti, jei oras šiaip sau. Jei geras - tada dviratuku - teks pačiai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 15 liepos 2008 - 12:47
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 14, 21:09)
vakar siek tiek padauginau savo stebuklinguju 999zaliu  doh.gif  tai snd viska slamsti norisi  doh.gif  o dar MM prasidejo  doh.gif  o dar sugerove mano pasiule picos  doh.gif  aisku as sutikau tai 25cm suvalgiau savo ir jos puse  doh.gif  SIAUBAS presas isvare kur tai kur ir jusu valkatauti  cool.gif....

as tai po tokiu picos paslamstimu su sugerovais pasidarau arbuzu dieta lotuliukas.gif
jau dvi dienos kaip moku mokescius sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 07 15, 13:46)
Palauk, pasišnekėsim kokį spalį, po atostogų ir t.t. (tikiuosi, čia turėtų būti numanomas sportas  blush2.gif  biggrin.gif )

spalį planuoju būt raumenų kalnas jei ką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 07 15, 16:36)
spalį planuoju būt raumenų kalnas jei ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuuuus, pažiūrėsim g.gif Kaip Murnikovienė, ar Čepurnienė buvo g.gif
Atsakyti
Kaip Schwarznegeris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 07 15, 16:48)
Kaip Schwarznegeris  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Tada net į temą bijosiu užsukt biggrin.gif
Atsakyti
Va cia imetu adresiuka kur 8minutes pratimai vien presiukui. http://www.youtube.c...feature=related nu man presiukas sutvirtejo juos darant, bet kaip daugeliui cia mergyciu, lasinuku atsikratyt sekas sunkei schmoll.gif bet gal jum sie pratimai pravers. drinks_cheers.gif
Atsakyti
asmeniškai man presiukas nuostabiausiai pasimato,kai pradedu daryt tiltelį. kažkada įnirtingai bandžiau jogą pamilt,bet laikui bėgant tinginys nugalėjo ir iš to tingumo pradėjau gudraut - t.y. dariau tik tuos jogos pratimus kurie pasirodė lengvai padaromi ir efektyvūs. pilvo presui daryt tiltelį pats tas. užtenka kokių 3-5 per dieną smile.gif
Atsakyti