QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 11, 14:36)
zinokit jei as tas valkatas sutiksiu greit pasisavinsiu ir neatiduosiu net neprisipazinsiu kad jos pas mane

joooo jeigu as leisciau sau 2savaites tynginiauti tai po to du menesius reiktu labai jau save priziureti tai as jau ipratau prie savo rezimo ir dziaugiuosi ir kad ir kaip gundytu mane cepai ir kursenu vyniotinis as issilaikau pries juos uzsiugdziau ale valia

bet jei jau laaabai laaabai tai pries nusidejan sukertu kokias dvi lekstes saltibarsciu ar sriubos na tada ir negriekas kai tik puse cepo telpa ar kursenu maazas kasnelis
as net savo 999zalias uzsikandu ananasais tai ir nebeda baliavot kai tokia uzkanda ir visas kolezankas toj ripratinsiu jokiu sumustiniu ir t.t
na va paskaitinejau ir varau kol mazius ramus pasipresuosiu kokiu 3 po 20
Ėėėėė..., negražu taip - valkatas savintis

Bet kai nežinai kieno ir guli - gal ir teisinga
Šiaip tai tiesa - geriau pastovus režimas. Na, mano jis kiek kuklesnis - ir cepai tinka per 1-2 savaites kokį kartą tamsiuoju metų laiku (ruduo-ankstyvas pavasaris), ir Kuršėnai, ir Napaleonas, ir plombyras, bet paprastai iki vakaro ir nepersivalgant

Ir tas mano nesportas - kaip čia pasakius - per savaitę 2-3 valandos naminio pilates -jėga mikso plius dviratuku 4-8val. arba pasibėgioti kokį vieną kitą kartą. Nuo rudens, aišku, kitas krūvis - mažiau aktyvaus gyvenimo gamtoj, tada norisi didesnio krūvio salėje.
Papildyta:
QUOTE(vredna @ 2008 07 11, 20:03)
Geruolė atsidaro

Pažiūrėsim, ką presas sakys, kai užmesi tą patį krūvį. Jaučiu, jo nuomonė pirmom dienom bus kitokia
Tiesa, pasigirsiu - kas gi šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats - važiavau savaitgaly preso dviračiu ieškoti - apie 40 km pirmyn penktadienį, gal 10 km šeštadienį ir apie 30 km sekmadienį. Neradau