Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

QUOTE(vredna @ 2008 09 12, 08:16)
kojų kilnojimas kaip nori  - atsigulus, lygiagretėse... ir esmė ne kiekybėj o kokybėj  mirksiukas.gif

Dėkui
Nugi sunku būt gražiam

O neužtenka tik labai svajot ? biggrin.gif Kaip nors išmedituot gražų pilvą smile.gif

Nu jaučiu ne - ne tai ne....einu atsilenkimų daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 12, 10:06)
O neužtenka tik labai svajot ?  biggrin.gif  Kaip nors išmedituot gražų pilvą  smile.gif 

Aišku, galima. Užsimerki - ir turi. Būtina sąlyga - neatsimerkti ir ypač - prie veidrodžių. Jei atsimerksi - visas darbas nueis veltui nail.gif biggrin.gif
Tiesa, labas visoms - seniai "matėmės" hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 12, 11:54)
Jei atsimerksi - visas darbas nueis veltui  nail.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar niekas nebandėte tų elektrinių/elektromagnetinių ar kaip ten vadinasi, treniruoklių? Na, kur tv šopai reklamuoja- prisiklijuoji ant pilvo juodą drugelį, ir jis ten automatiškai sutraukinėja tau raumenis?

Ar efektyvu, ar tai tik bevertis žaisliukas-pinigų išmetimas į balą?

Mat aš visad buvau kūdena, kad ir kiek daug ir riebiai valgiau- niekas negelbėjo- o dabar netikėtai priaugau nei iš šio nei iš to bigsmile.gif Daug kam, pasinešusiam ant kūdenų madų, jau esu per stora- bet sau niekada taip nepatikau, ir rūbus daug lengviau rasti tinkamos išmieros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik viena bėda- bais neproporcingai pilvukas ir šonai išstorėjo- nugaroj net rinkutės, kol kas plonos, ėmė dėtis, ir pilvas kaip bačkutė jau beveik- verysad.gif verysad.gif

Sportuot nemėgstu- man sportas tiesiog depresiją įvarinėja- koks man tai niūrus užsiėmimas (nebent koks slidinėjimas, ar pan.- kad būtų daugiau ne kaip sportas, o kaip pramoga)- o be to, jei pradėsiu sportuoti- numesiu nuo ir kitur svorio- bet ačiū- nereikia- kaulų rinkiniu jau pabuvau- nepatiko, o raumenų nenoriu (net jei jei ne kaip kultūristės- man gražu toks lygus, stangrus (neceliulitinis) minkštumas, kaip bebūtų keista).

Tai vat , nežinau, kaip nesportuojant to pilvo atsikratyti verysad.gif Jau baigiu subobėti dėl jo (ir dėl celiulito)- bet jei bandysiu mesti nuo jo ar sportuoti- kris ir nuo kitur..

Taigi, kaip manote, ar tas aparačiukas padėtų?
Atsakyti
Po gimdymo numeciau daugiau svorio, nei turejau iki nestumo, -2kg, bet va pilvukas istampitas liko unsure.gif ne toks jis jau baisus, bet noreciau stangresnio. Buvau operuota, CP, negalima buvo sportuoti, dabar jau ir as imsiuos sporto.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu tokią problemytę. Žodžiu, kai bandau daryti kokius pratimukus pilvo presui (atsilenkimus, kojų kėlimą), man maudžia nuo uodegikaulio iki šlaunų vidurio. Šiaip aš mankštinuosi ant kilimo, po nugara dar pasidedu sulankstytą minkštą pleduką. Kartais kaip koks tinginių pantis mankštinuosi lovoje, tada maudena šiek tiek mažiau, bet vis tiek jaučiasi.
Tai noriu paklausti - ar čia taip turi būti, ir į tuos maudenimus nekreipti dėmesio, ar aš gal ką netaisyklingai darau, ir reikia kažką pakoreguoti, ar mano nugarytėje kokia atauga ar kita nesąmonė "sėdi", ir reikėtų nušliaužti kada iki doktaro?

Būsiu labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
kad nugaros apačią skauda kai netaisyklingai daro tai būna, bet kad skaudėtų nuo užpakalio žemyn dar negirdėjau...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 09 26, 09:53)
Sveikos,

Turiu tokią problemytę. Žodžiu, kai bandau daryti kokius pratimukus pilvo presui (atsilenkimus, kojų kėlimą), man maudžia nuo uodegikaulio iki šlaunų vidurio. Šiaip aš mankštinuosi ant kilimo, po nugara dar pasidedu sulankstytą minkštą pleduką. Kartais kaip koks tinginių pantis mankštinuosi lovoje, tada maudena šiek tiek mažiau, bet vis tiek jaučiasi.
Tai noriu paklausti - ar čia taip turi būti, ir į tuos maudenimus nekreipti dėmesio, ar aš gal ką netaisyklingai darau, ir reikia kažką pakoreguoti, ar mano nugarytėje kokia atauga ar kita nesąmonė "sėdi", ir reikėtų nušliaužti kada iki doktaro?

Būsiu labai dėkinga už atsakymus  4u.gif

Ką maudžia - nelabai supratau? Tas pledukas gal ne po liemeniu, tikiuosi, po visu kūnu? g.gif Šiaip - geriau vonios kilimėlis ar kilimėlis iš sporto prekių.
Gal preso raumenų absol nėra ir darant aukštesnio sudėtingumo pratimus įjungi šlaunies raumenis g.gif
Daryk paprastesnius pratimus (susirietimai, susirietimai su kojų kėlimu (lenktos kojos)...), stuburą "klijuok" prie kilimėlio - po kelių mėnesių pastovaus darbo problemos neliks.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 09 26, 08:56)
kad nugaros apačią skauda kai netaisyklingai daro tai būna, bet kad skaudėtų nuo užpakalio žemyn dar negirdėjau...

Deja, ir kairę pusę netgi labiau nei dešinę. Šiandien vėl pabandžiau, sakau, sukąsiu dantis ir nekreipsiu dėmesio. Bet kur tau - kai sudiegė, kaip elektra kad būtų trenkę verysad.gif
Blin, mano kairiojoje pusėje ant užpakalio aukštyje ties klubu pūpso toks bumbas. "Atrado" man jį 14 metų (beveik prieš 20 metų). Tada jis buvo kaip lazdyno riešutas. gydytojai sakė, kad jo geriau neliesti. Per tuos 20 metų jis man šiek tiek ūgtelėjo - dabar gal kaip slyva. Bet iki nestuke.gif jis man netrukdė - aš juk irgi darydavau kažkiek tų atsilenkimų, bet tokių "fintų" nėra buvę g.gif
Tai negi jis dabar paūmėjo? g.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 09 26, 10:40)
Ką maudžia - nelabai supratau? Tas pledukas gal ne po liemeniu, tikiuosi, po visu kūnu? g.gif Šiaip - geriau vonios kilimėlis ar kilimėlis iš sporto prekių.
Gal preso raumenų absol nėra ir darant aukštesnio sudėtingumo pratimus įjungi šlaunies raumenis g.gif
Daryk paprastesnius pratimus (susirietimai, susirietimai su kojų kėlimu (lenktos kojos)...), stuburą "klijuok" prie kilimėlio - po kelių mėnesių pastovaus darbo problemos neliks.

Maudžia būtent nuo užpakalio iki šlaunų vidurio. Ypač kairėje pusėje, kur ta "slyva".
Šiaip aš guliu ant kilimo, o pledukas - po liemeniu. Tiksliau, po liemeniu ir visu užpakaliu blush2.gif . Tą "išradimą" sužinojau, kai pradėjau atlikinėti Body Flex pratimus - ten atliekant žirkles, pakinklių tempimą rekomenduojama po užpakaliu pasidėti pagalvėlę. g.gif
O tu mane paguodei - gal ir nėra tų pilvo raumenų pas mane, tik taukai, o po jais - žarnos ir t.t. Man tikrai lengviau širdyje žinoti, kad skauda dėl raumenų nebuvimo, o ne dėl slyvos.
O pratimus aš tikrai - imu tokius, kur, mano manymu, pilvas geriau dirba blush2.gif
Bet, aišku, norint užsiauginti bent pirmuosius milimetrus raumenų reikia pradėti nuo lengvesnių.
OK. Dėkui 4u.gif nuoširdžiausiai. Bandysiu pasieškoti paprastesnių - tavo paminėtų, pratimukų ir bandyti daryti juos. Jei nebeskaudės, vadinasi viskas OK. O jei vis tiek maus, reiks dar kartą daktarams nešti bumbą. Jei jis nepagydomas, tada gal bus kokių alternatyvių pratimų - ant kamuolio ir pan., kur dirbtų pilvas, bet nereiktų skaudinti užpakalio... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 26 rugsėjo 2008 - 13:06
nu ir prikopinai tu čia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 09 26, 12:40)
nu ir prikopinai tu čia  lotuliukas.gif

jo, dabar pati pamačiau ir akys išsprogo. Tiesog, kai siunčiant dingo ryšys su serveriu, tai per tą "erorą" taip viskas ir išėjo...

Valio, dar leido keisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 26 rugsėjo 2008 - 13:07
to Laumiux -
Jei jau labiau maudžia vieną pusę - gal Tu nešk tą "bumbą" medikams g.gif Na, taip dėl savo pačios ramumo mirksiukas.gif
Pabandyk nekišti pleduko po liemeniu - aišku, tai viena išeičių, norint netraumuoti nugarą, bet čia panašiau, kad labai silpnas presas ir įjungi šlaunų raumenis, ko tikrai reikėtų vengti. Pabandyk kontroliuoti judesį - ar dirbi presu, ar įsitempia ir šlaunys. Uždėk plaštaką ant šlaunies apačios - pajusi mirksiukas.gif Jei įjungi - gal tikrai pradžiai rinkis lengvesnius pratimus, kol įprasi. Arba - darai iki tol, kol įsijungia šlaunies raumenys.
Pratimai ant kamuolio - puiki alternatyva. Juolab, kad tada reikia priversti dirbti ir giliuosius raumenis, kurių kitur neįjungiam į darbą.
Atsakyti