Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

oi oi oi moteros 3savaites tinginiavau doh.gif pas mus kaime is dvieju saliu viena dare tai ryt varau i body flex tai net nezinau kaip reiks su svoriais daryti jaucui imsiu pacius lengviausius lotuliukas.gif net namie nesipresinau smile.gif tai bus man vargo su valia tongue.gif na bet kaip cia pasakius einu valgyti blush2.gif na o po valandeles pazadu padaryti 2*25 atsilenkimu ir + prie sito dar kamuoli tarp slaunu isidesiu blush2.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau - chebra renkas, balius bus smile.gif
O nenori vietoj 2x25 daryti 3x16-18. Eina gandas, kad taip geriau (daugiau priėjimų) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 10 01, 08:44)
Na va, pagaliau - chebra renkas, balius bus smile.gif
O nenori vietoj 2x25 daryti 3x16-18. Eina gandas, kad taip geriau (daugiau priėjimų)  mirksiukas.gif

na jau vakar tai nuo dusios pavariau ir visai nesunku buvo lotuliukas.gif kaip maniau lotuliukas.gif net svoriai pasirode perlengvi na o kai reikalas atejo iki preso tai labai gerai man sekesi tongue.gif vat pageriu kavos uzmigdau savo beibi ir eisiu padarysiu taip kaip gandai einas 3* 18 mirksiukas.gif
o beje vakar nusipirkau su akcija 6men abonimenta tai jau tikrai sportuosiu thumbup.gif
o dar kai atsistojau ant svarstykliu tai net apsidziaugiau -1kg be pastangu g.gif kiba raumuo lasiniu pavirto g.gif a kaip manot
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 01, 09:15)
kiba raumuo lasiniu pavirto  g.gif  a kaip manot

biggrin.gif faktas.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 10 01, 09:20)
biggrin.gif  faktas.

Gali pasiguosti, jeigu ką - organizmas protingas, žiemai ruošiasi - orai tai šąla biggrin.gif
Apsigraibyk aplink juosmenį - ar veržia, ar laisvas - vdrug ten taip laisva, kad tuoj rūbus pamesi, o Tavo organizmas taip įsivažiavo, kad pagreitino medžiagų apykaitą mirksiukas.gif
Bet kuriuo atveju - gerai biggrin.gif
Atsakyti
na kelnes dar neverzia tai tai mane ir guodzia smile.gif
o man pasistojo toks klausimas g.gif dariau atsilenkimus su kamuoliu tarp slaunu tai kaip tai idomumo delei sakau pasitarsiu kamuoli laikyti arciau keliu ar zemiau g.gif ir ****** nuo zemes pakelti ir laikyti kampu sulenkus ar palikti jas ant zemes g.gif
anoje temeleje kas tai net foto buvo imetes bet laaabai tyngiu skaitineti o ir mazius nelabai leis man taip ilgai i ji demesio nekreipt tai gal kas paprotins mirksiukas.gif
siandien labai nusiteikusi sportui kad jau 3*18 kartu padariau visus 2 kartus t.y rute ir vat tik ka ax.gif vat kokia as saunuole lotuliukas.gif
turiu stimula gera kaledom gerai atrodyti kad galeciau nuo kaledu iki naujuju po to esti esti ir dar karta esti na o po naujuju jei priaugsiu vel numetineti lysnus kg smile.gif
Atsakyti
Aš su kamuoliai neprasidedu, tai kad Beždžione tark žodį biggrin.gif
Papildyta:
Ir išvis kam tas kamuolys jei pėdas ant žemės padėjus laikyt?
Atsakyti
na tipo darai atsilenkimus ir +dar vidiniai slaunu raumenys dirba g.gif kur tai tokia pasaka girdejau g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu neįkertu pratimo su kamuoliu nors tu ką g.gif Koks kamuolys - didysis (65-75 skersmuo) ar mažas? Čia atsilenkimai ar rietimasis? Kvepia galimybe užmesti dalį krūvio ant nugaros apačios, kas visai nebūtina, bet gal aš visai ne taip pratimą įsivaizduoju (čia apie vos pakeltom sulenktom kojom atsilenkinėti). Tada geriau riestis.
Yra įvairių variantų, nesuprantu, apie ką kalbi blush2.gif
Gal ten variantas, kai spaudi mažą (apie 15-20 cm, ne teniso biggrin.gif ) kamuolį keliais -visą laiką vienodas spaudimas - ir atsilenkinėji? Tada vidiniai dirba.
Pasufleruok - tada narpliosim ax.gif
Atsakyti
aš įsivazdavau kad ji tą didelį guminį kamuolį tarp kokų kiša lotuliukas.gif

Kalis Viktorija, kokį kamuolį turi biggrin.gif
Atsakyti
o as pilvo presui pratimus darau besokdama reggaetona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 10 01, 16:17)
o as pilvo presui pratimus darau besokdama reggaetona biggrin.gif

kas čia do daiktas wacko.gif
Atsakyti