turėkit sąžinės vaikus svareliai vadint

QUOTE(vredna @ 2008 10 08, 15:53)
Svarbu, kad netaptų girnapusėm

QUOTE(vredna @ 2008 10 08, 15:53)
bet labai geras is jo svarelis

QUOTE(Bezdžionė @ 2008 10 09, 08:31)
aga tokios jau tos mamos
vakar stepe buvau nors ir nelabai jis man bet vakar tai patiko

Sveikos, pilviukes
. Prisijungsiu ir as i jusu gretas, nes pilvas uzkniso juodai
. Po gimdymo praejo jau metai, buvau priaugusi 22kg, numeciau daugiau, nei buvau priaugusi ir dabar viskas kaip ir gerai, tik pilvas baisunas akis bado ir nervus gadina
. Susigundziau siuo treniruokliu http://www.topshop.l...06-1104-pc.html, bet nesinori pinigu ismesti i bala, tai jei kas ka girdejot, turit ir isbadet, gal galit parasyti atsiliepimus apie ji, liksiu labai dekinga
.

man šitie visi treniruokliai tai senom bobom su ridikulitu nebent tinkami atrodo.
kam leisti babkes jei uz dyka galima daryti
jei pries metus pasigimdei tai tavo svarelis db labai geras
o siaip speju dar reiktu ta oda kuri liko po gimdymo netingeti pateplioti drekinamaisias, maitinamaisiais, stangrinamaisiais kremais, na kad pagelbeti ja susitraukti o tuo paciu ir mini masazas
as gimdziau pries 10.5 menesio ir numeciau daugiau nei priaugau na pupso jis pas mane bet
imuosiu visokiu priemoniu
jau talija sumazejo 4cm jau net galiu pasigirti ir kelnes laisvesnes
net MB sako jei taip sportuosi tuoj persvieciama busi
nors iki persvieciamumo tai daaaaug kg reiktu numest
jei ka sveriu 65-67kg o ugis 168
vat

o siaip speju dar reiktu ta oda kuri liko po gimdymo netingeti pateplioti drekinamaisias, maitinamaisiais, stangrinamaisiais kremais, na kad pagelbeti ja susitraukti o tuo paciu ir mini masazas

as gimdziau pries 10.5 menesio ir numeciau daugiau nei priaugau na pupso jis pas mane bet

QUOTE(vredna @ 2008 10 10, 16:07)
man šitie visi treniruokliai tai senom bobom su ridikulitu nebent tinkami atrodo.
Kaip kam

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 10, 17:04)
kam leisti babkes jei uz dyka galima daryti
jei pries metus pasigimdei tai tavo svarelis db labai geras
imuosiu visokiu priemoniu
jau talija sumazejo 4cm jau net galiu pasigirti ir kelnes laisvesnes
net MB sako jei taip sportuosi tuoj persvieciama busi
nors iki persvieciamumo tai daaaaug kg reiktu numest
vat

Tiesa pasakius, daryt atsilenkimus pritingiu, o ir labai nemegstu, nes man ir nugara skauda ir siaip, neprisiverciu

Kas liecia prieziura, tai jau isbandziau keliu firmu stangrinamuosius pilvo kremus, masaza vaakuminemis tauremis ir pan

QUOTE(eglaite2 @ 2008 10 10, 19:47)
1. Kaip kam Jei tik man padetu suplokstint pilvuka, galeciau su bet kam skirtom priemonem padirbet
2. Tiesa pasakius, daryt atsilenkimus pritingiu, o ir labai nemegstu, nes man ir nugara skauda ir siaip, neprisiverciu
.
3. Juk nepaslaptis, kad netokie valingi zmones daznai eina i sporto klubus, kad neprisivercia namie vieni sportuoti, tai man kazkas panasaus
Tai pamaniau, kad jei kazkas panasus mano kambaryje stuksotu, gal prisiversciau reguliariai atsilenkimus daryti
4.Kas liecia prieziura, tai jau isbandziau keliu firmu stangrinamuosius pilvo kremus, masaza vaakuminemis tauremis ir pan
5.O svoris nieko cia nereiskia, nes esu 164cm ugio ir sveriu dabar nepilnus 58kg (jei ne pilvas, buciau laaabai patenkinta savo svoriu
).
2. Tiesa pasakius, daryt atsilenkimus pritingiu, o ir labai nemegstu, nes man ir nugara skauda ir siaip, neprisiverciu

3. Juk nepaslaptis, kad netokie valingi zmones daznai eina i sporto klubus, kad neprisivercia namie vieni sportuoti, tai man kazkas panasaus

4.Kas liecia prieziura, tai jau isbandziau keliu firmu stangrinamuosius pilvo kremus, masaza vaakuminemis tauremis ir pan
5.O svoris nieko cia nereiskia, nes esu 164cm ugio ir sveriu dabar nepilnus 58kg (jei ne pilvas, buciau laaabai patenkinta savo svoriu

1. jei gali bet ka kad tik pilvuka suplokstint tai reikia tik valia nusipirkt kur tai, kad ir pvz bandeliu kioskelyje
2. o tai jei bus namie koks agregatas tai prisiversi

3. na as galiu namie ir uz dyka daryt (ir darau(atsilenkimus, pritupimus,itupstus))turiu gyvai auganti svareli net valios bet man tai eit i sporto sale ir aerobika tai atsipalaidaviasm
4. tai ir naugdok toliau bent jau tepliokis

5. tai o as apieka as ir apie save taip galvoju jei ne pilvas tai tikrai buciau paaati dailiausia

tai va jau snd leidau sau patinginiauti jau po musu pusryciu geriau alu su kilkom (siap jei kam idomumo delei tai musu seimyna savaitgalias is lovu issiridenam kokia 11 ir pusryciaujam kokia 12

cikis aga pades

bet ka padarysi sau speju niekad neitiksi

o pavariau ant bangos

QUOTE(vredna @ 2008 10 10, 17:07)

tiesa

QUOTE(eglaite2 @ 2008 10 10, 14:29)
Sveikos, pilviukes
. Prisijungsiu ir as i jusu gretas, nes pilvas uzkniso juodai
. Po gimdymo praejo jau metai, buvau priaugusi 22kg, numeciau daugiau, nei buvau priaugusi ir dabar viskas kaip ir gerai, tik pilvas baisunas akis bado ir nervus gadina
. Susigundziau siuo treniruokliu http://www.topshop.l...06-1104-pc.html, bet nesinori pinigu ismesti i bala, tai jei kas ka girdejot, turit ir isbadet, gal galit parasyti atsiliepimus apie ji, liksiu labai dekinga
.

Man teko su juo susidurt, mano uosviene ji turi

QUOTE(cikis @ 2008 10 12, 16:20)
Lankau sporto klubą apie mėnesį 2k/per savaitą,mokykloje užsiiminėjame aerobika,prakaita ne vieną priverčia išlieti,nusprendziau keisti mityba,kad butu rezultatai.kaip manote padės suploninti pilvuką visa tai? 

Sveika

pilvo raumenis istreniruot gan sunkus darbelis,jei nori tik "idubusio" pilvuko- tada uzteks ir "mitybos reguliavimo".Sportuoju senai,4kart per savaite po 2val,presui skiriu daugiausia treniruotes laiko!pradzioj treniruotes darau pilvo apaciai 3*max,po to serija įstriž.išoriniems 3*max.ir trecia serija įstrižin.vidiniams 3*max,treniruotes pabaigoj padarau sonams 3*max,kartais iterpiu dar treniruotes eigoje!Namie darant taip pat yra daug budu kaip pagrazint pilvuka,tik reik nepamirst,kad netaisiklingai daromi pratimai,gali duot ne naudos,o padaryti tik zala,dazniausiai nugarai.Siaip efektyvu:gulint ant zemes,kojas sulenk ties keliais ir keltis nuo zemes vos,vos(turetumet pajaust kaip "dega"pilvukas

Gilūs pilvo įtraukimai. Jie atliekami, iškvėpus orą įtraukiant pilvą kiek įmanoma link krūtinės ląstos. Įtraukus stengtis laikyti kuo ilgiau, kiek tik įmanoma. Būtina sąlyga atliekant šį pratimą - skrandis turi būti tuščias.

sekmes