Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

turėkit sąžinės vaikus svareliai vadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 10 08, 15:53)
turėkit sąžinės vaikus svareliai vadint  biggrin.gif

Svarbu, kad netaptų girnapusėm smile.gif Bet kai tampa - motinos velka ir tas.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 10 08, 15:53)
turėkit sąžinės vaikus svareliai vadint  biggrin.gif

bet labai geras is jo svarelis lotuliukas.gif darai pradzioje su drinks_cheers.gif 11kg tuomet pripranti o svarelio kg kaskart po kiektai svoris dideja tai ir liuks smile.gif
QUOTE(Bezdžionė @ 2008 10 09, 08:31)
Svarbu, kad netaptų girnapusėm smile.gif Bet kai tampa - motinos velka ir tas.

aga tokios jau tos mamos
vakar stepe buvau nors ir nelabai jis man bet vakar tai patiko smile.gif per ji visus 400g numeciau lotuliukas.gif o po to dar i baseina su dziakuzi su pirtelem 2valandelem nulekiau tai jau atsipalaidavau thumbup.gif o po to vaiku pas podruske nulekiau sampes buteli susivartem tai nakti miegojau kaip uzmusta tongue.gif na va einu mokesti moketkad su jumis papliurpiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pilviukes 4u.gif . Prisijungsiu ir as i jusu gretas, nes pilvas uzkniso juodai doh.gif . Po gimdymo praejo jau metai, buvau priaugusi 22kg, numeciau daugiau, nei buvau priaugusi ir dabar viskas kaip ir gerai, tik pilvas baisunas akis bado ir nervus gadina doh.gif blush2.gif cool.gif . Susigundziau siuo treniruokliu http://www.topshop.l...06-1104-pc.html, bet nesinori pinigu ismesti i bala, tai jei kas ka girdejot, turit ir isbadet, gal galit parasyti atsiliepimus apie ji, liksiu labai dekinga ax.gif 4u.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 10 spalio 2008 - 14:32
man šitie visi treniruokliai tai senom bobom su ridikulitu nebent tinkami atrodo.
Atsakyti
kam leisti babkes jei uz dyka galima daryti g.gif jei pries metus pasigimdei tai tavo svarelis db labai geras lotuliukas.gif
o siaip speju dar reiktu ta oda kuri liko po gimdymo netingeti pateplioti drekinamaisias, maitinamaisiais, stangrinamaisiais kremais, na kad pagelbeti ja susitraukti o tuo paciu ir mini masazas smile.gif
as gimdziau pries 10.5 menesio ir numeciau daugiau nei priaugau na pupso jis pas mane bet doh.gif imuosiu visokiu priemoniu mirksiukas.gif jau talija sumazejo 4cm jau net galiu pasigirti ir kelnes laisvesnes ax.gif net MB sako jei taip sportuosi tuoj persvieciama busi lotuliukas.gif nors iki persvieciamumo tai daaaaug kg reiktu numest
jei ka sveriu 65-67kg o ugis 168 smile.gif vat
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 10 10, 16:07)
man šitie visi treniruokliai tai senom bobom su ridikulitu nebent tinkami atrodo.

Kaip kam ax.gif . Jei tik man padetu suplokstint pilvuka, galeciau su bet kam skirtom priemonem padirbet tongue.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 10, 17:04)
kam leisti babkes jei uz dyka galima daryti  g.gif  jei pries metus pasigimdei tai tavo svarelis db labai geras  lotuliukas.gif
o siaip speju dar reiktu ta oda kuri liko po gimdymo netingeti pateplioti drekinamaisias, maitinamaisiais, stangrinamaisiais kremais, na kad pagelbeti ja susitraukti o tuo paciu ir mini masazas  smile.gif
as gimdziau pries 10.5 menesio ir numeciau daugiau nei priaugau na pupso jis pas mane bet  doh.gif  imuosiu visokiu priemoniu  mirksiukas.gif  jau talija sumazejo 4cm jau net galiu pasigirti ir kelnes laisvesnes  ax.gif  net MB sako jei taip sportuosi tuoj persvieciama busi  lotuliukas.gif  nors iki persvieciamumo tai daaaaug kg reiktu numest
jei ka sveriu 65-67kg o ugis 168  smile.gif  vat

Tiesa pasakius, daryt atsilenkimus pritingiu, o ir labai nemegstu, nes man ir nugara skauda ir siaip, neprisiverciu blush2.gif . Juk nepaslaptis, kad netokie valingi zmones daznai eina i sporto klubus, kad neprisivercia namie vieni sportuoti, tai man kazkas panasaus blush2.gif Tai pamaniau, kad jei kazkas panasus mano kambaryje stuksotu, gal prisiversciau reguliariai atsilenkimus daryti doh.gif ax.gif .
Kas liecia prieziura, tai jau isbandziau keliu firmu stangrinamuosius pilvo kremus, masaza vaakuminemis tauremis ir pan ax.gif . O svoris nieko cia nereiskia, nes esu 164cm ugio ir sveriu dabar nepilnus 58kg (jei ne pilvas, buciau laaabai patenkinta savo svoriu rolleyes.gif ).
Atsakyti
Lankau sporto klubą apie mėnesį 2k/per savaitą,mokykloje užsiiminėjame aerobika,prakaita ne vieną priverčia išlieti,nusprendziau keisti mityba,kad butu rezultatai.kaip manote padės suploninti pilvuką visa tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 10 10, 19:47)
1. Kaip kam Jei tik man padetu suplokstint pilvuka, galeciau su bet kam skirtom priemonem padirbet
2. Tiesa pasakius, daryt atsilenkimus pritingiu, o ir labai nemegstu, nes man ir nugara skauda ir siaip, neprisiverciu blush2.gif .
3. Juk nepaslaptis, kad netokie valingi zmones daznai eina i sporto klubus, kad neprisivercia namie vieni sportuoti, tai man kazkas panasaus blush2.gif Tai pamaniau, kad jei kazkas panasus mano kambaryje stuksotu, gal prisiversciau reguliariai atsilenkimus daryti
4.Kas liecia prieziura, tai jau isbandziau keliu firmu stangrinamuosius pilvo kremus, masaza vaakuminemis tauremis ir pan
5.O svoris nieko cia nereiskia, nes esu 164cm ugio ir sveriu dabar nepilnus 58kg (jei ne pilvas, buciau laaabai patenkinta savo svoriu rolleyes.gif ).

1. jei gali bet ka kad tik pilvuka suplokstint tai reikia tik valia nusipirkt kur tai, kad ir pvz bandeliu kioskelyje
2. o tai jei bus namie koks agregatas tai prisiversi g.gif speju kol azarto bus tol darysi o po to kaip ir visiems na bent daugumai irnesakyk.gif
3. na as galiu namie ir uz dyka daryt (ir darau(atsilenkimus, pritupimus,itupstus))turiu gyvai auganti svareli net valios bet man tai eit i sporto sale ir aerobika tai atsipalaidaviasm
4. tai ir naugdok toliau bent jau tepliokis smile.gif odai ir padeti drekintis ir t.t. reikia
5. tai o as apieka as ir apie save taip galvoju jei ne pilvas tai tikrai buciau paaati dailiausia wub.gif ir siaip kaip sakant jei nebuciau dailiausia butu gal ir dailesniu thumbup.gif
tai va jau snd leidau sau patinginiauti jau po musu pusryciu geriau alu su kilkom (siap jei kam idomumo delei tai musu seimyna savaitgalias is lovu issiridenam kokia 11 ir pusryciaujam kokia 12 ax.gif tai pietus 17val 1kibinas su varke ir dar 1su mesa +sampes buteliukas o naktipieciam darau 999zalias mirksiukas.gif na kaip sakant savam stiliuje) tai dabar tokia storule jauciuosi doh.gif na bet nakti gal pavyks numes kiektai smileysex.gif
cikis aga pades smile.gif o keik tau metu kad tu ji turi g.gif pas mus lanke kelio aerobika rengeno nereiketu daryti o kai atsistoja ant svarstykliu ir sako O SIAUBAS as priaugau cool.gifo ju ugis koks 180 jei ka sveriu 47kilus siaaaubas o pilvas koooks didelis
bet ka padarysi sau speju niekad neitiksi doh.gif
o pavariau ant bangos lotuliukas.gif na ryte vietoj pusryciu varysiu atsilenkimus showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2008 10 10, 17:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiesa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2008 10 10, 14:29)
Sveikos, pilviukes 4u.gif . Prisijungsiu ir as i jusu gretas, nes pilvas uzkniso juodai doh.gif . Po gimdymo praejo jau metai, buvau priaugusi 22kg, numeciau daugiau, nei buvau priaugusi ir dabar viskas kaip ir gerai, tik pilvas baisunas akis bado ir nervus gadina doh.gif  blush2.gif  cool.gif . Susigundziau siuo treniruokliu http://www.topshop.l...06-1104-pc.html, bet nesinori pinigu ismesti i bala, tai jei kas ka girdejot, turit ir isbadet, gal galit parasyti atsiliepimus apie ji, liksiu labai dekinga ax.gif  4u.gif .
user posted image

Man teko su juo susidurt, mano uosviene ji turi smile.gif teko su juo pasportuot, ka as zinau nieko blatno ax.gif bet siaip smagus dalykas, mano dukryte labai megsta su juo pazaist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikis @ 2008 10 12, 16:20)
Lankau sporto klubą apie mėnesį 2k/per savaitą,mokykloje užsiiminėjame aerobika,prakaita ne vieną priverčia išlieti,nusprendziau keisti mityba,kad butu rezultatai.kaip manote padės suploninti pilvuką visa tai?  g.gif

Sveika smile.gif
pilvo raumenis istreniruot gan sunkus darbelis,jei nori tik "idubusio" pilvuko- tada uzteks ir "mitybos reguliavimo".Sportuoju senai,4kart per savaite po 2val,presui skiriu daugiausia treniruotes laiko!pradzioj treniruotes darau pilvo apaciai 3*max,po to serija įstriž.išoriniems 3*max.ir trecia serija įstrižin.vidiniams 3*max,treniruotes pabaigoj padarau sonams 3*max,kartais iterpiu dar treniruotes eigoje!Namie darant taip pat yra daug budu kaip pagrazint pilvuka,tik reik nepamirst,kad netaisiklingai daromi pratimai,gali duot ne naudos,o padaryti tik zala,dazniausiai nugarai.Siaip efektyvu:gulint ant zemes,kojas sulenk ties keliais ir keltis nuo zemes vos,vos(turetumet pajaust kaip "dega"pilvukas smile.gif )daryt trumpus ir daznus,taip pat veiksmingas:gulint ant zemes,kelt kojas 30laips,kampu,t.y tiek kol pajausit pilvo apacia.Pratimas "neturincioms"laiko smile.gif -paprasciausias,bet rezultatai teigiami thumbup.gif
Gilūs pilvo įtraukimai. Jie atliekami, iškvėpus orą įtraukiant pilvą kiek įmanoma link krūtinės ląstos. Įtraukus stengtis laikyti kuo ilgiau, kiek tik įmanoma. Būtina sąlyga atliekant šį pratimą - skrandis turi būti tuščias. smile.gif
sekmes 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti