QUOTE(Vilmaite @ 2008 10 01, 17:17)
o kas per sokis
joo na ir galybe pratimu su tais kamuoliais
ale as tai kaip niekad varau snd 3 kartus t. y. ryte per pietus ir vakare
3*20 pavariau

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 02, 21:32)
3*20 pavariau

Pasirodo, nesportuoti, kaip ir badauti, nesveika - pasireiškia jo-jo efektas

na man tai kas tai rimtai negerai jau kelinta diena varau tris kartus per dieno po 3*20 ir man taip geraaa tada
kilimelio net nesusukineju taip ir guli
nes neapsimoka
o snd tai kaip tai trenke praleidau sumaisiau dienas galvojau kad pirmadienis
o t velnias na nieko teks ryt i stepa nulekt

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 07, 20:09)
na man tai kas tai rimtai negerai jau kelinta diena varau tris kartus per dieno po 3*20 ir man taip geraaa tada
kilimelio net nesusukineju taip ir guli
nes neapsimoka
o t velnias na nieko teks ryt i stepa nulekt 

Na, gerai, pasimakalavai ir užteks - dabar prašom arba su svoriu, arba su užlaikymu (ypač apačioje, nepadedant nugaros ant žemės)

Džiaugis, kad nesusimaišė kaip man - nuėjau į funkcinę, padarė step'ą (kurio nekenčiu

o svoris kaip paprastai rankoje laikyti ar cia kaip o darant atsilenkimus as ir taip nededu nugaros ant zemes pirma priejima darau letai tipo 1-2 i virsu 3-4 i apacia tada antra priejima greit ir trecia spiruokliuoju
speju gal ir gerai cia varau bet su svoriu gal ir nieko turi bernai mano toki ganteliuka viena metalii su ivairiais svoriais tai kaip man su juo protingai pasielgti a isduokite paslapti

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 08, 10:01)
o svoris kaip paprastai rankoje laikyti ar cia kaip o darant atsilenkimus as ir taip nededu nugaros ant zemes pirma priejima darau letai tipo 1-2 i virsu 3-4 i apacia tada antra priejima greit ir trecia spiruokliuoju
speju gal ir gerai cia varau bet su svoriu gal ir nieko turi bernai mano toki ganteliuka viena metalii su ivairiais svoriais tai kaip man su juo protingai pasielgti a isduokite paslapti 

Nededi nugaros ar dalies nugaros (nuo menčių iki pečių)? Siūlau neguldyti visai, jei nėra problemų su nugaros apačia ir treniruotas presas. Jei taip darai - krūvis didesnis (sudėtingesnis variantas).
1-2 į viršų, kai būni viršuj, paklausi - "ar kas mane mato", sulauki atsakymo ir tada leidiesi apačion, apačioje - analogiškai - čia vadinasi su užlaikymu

Žmoniškai - pasikeli - užlaikai 3-5 sek., nusileidi - užlaikai 3-5 sek. Geriau be greitų, visus tris vienodai, o pump'ą palik papildomam priėjimui, jei dar negana

Svoriai- gražiai nusukalioji, bet čia jau geriau tyliai (tada nereiks užsukti atgal, nes neaišku, kas namuose taip padarė

aga as reiskias dalies nugaros nededu
na gerai darysiu su tuo ar mane kas mato
o kas liecia svoriu tai supratau, speju kad man ir lengviau bus prisispausti meiliai prie krutines na ka einu bandyti nes rytiniu dar nedariau
o po to dar keliolika pritupimu padarysiu su vaikiu ant ranku t.y. 11kg svareliu
tikiuosi nieks neapaltins tersiant eteri

o po to dar keliolika pritupimu padarysiu su vaikiu ant ranku t.y. 11kg svareliu

na ir preso speju pas mane nelabai rasta
nes visa nugara pakelt tai tik 5k tesugebejau tai likau ties tuo kad pakeliu tik puse su uzlaikymu o su svoriu tai ir sunkoka bet visai patiko grozis reikalauja auku (t.y. reik atsisakyti pasigulejimo prie tv) ir pastangu

QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 08, 12:05)
na ir preso speju pas mane nelabai rasta
nes visa nugara pakelt tai tik 5k tesugebejau tai likau ties tuo kad pakeliu tik puse su uzlaikymu o su svoriu tai ir sunkoka bet visai patiko grozis reikalauja auku (t.y. reik atsisakyti pasigulejimo prie tv) ir pastangu 

Rasta rasta, dar ir kaip

Negali visos išlaikyti - ir nelaikyk - kad per dideli norai nug. apačios be reikalo pirma laiko neapkrautų. Tiesiog čia buvo patys sudėtingiausi variantai

P.s. Bet Tu darai atsilenkimus ar susirietimus

Papildyta:
QUOTE(Viktorijag @ 2008 10 08, 11:35)
tikiuosi nieks neapaltins tersiant eteri 

Gal tą svarelį ant sprando ir susikimbat rankom

na as nepasikeliu iki keliu kakta i virsu na kokiu 45laipsniai mazdaug pasikeliu ir vsio nedarau tokiu kaip mokykloje per 30s 30atsilenkimu nea as pakeliu puse nugaros ir pasitikslinu jau db ar mane kas mato ir nusileidziu bet neatsigulu pilnai na nzn kaip cia aisiai papasakoti bet speju tikrai nesirieciu 
o su svareliu ant sprando gal taip ir geriau
nes ziuriu kampo neeina ilaikyti tai pradejau kojas placiau uz pecius pedos ziuri i isore ir itupineju taip ir kampas lieka geras

o su svareliu ant sprando gal taip ir geriau