Sveiki,
Pas mane, praejus pusmeciui po gimdymo, irgi atsirado ta velnio egzema

Tai ko as tik neisbandziau...is pradziu tepiau hormonus, bet supratau, kad beviltiska, paskui bandziau ieskoti ekologisku kremu, bet pagerejimo nebuvo, o tik blogyn, nes namie su mazule neiseina rankyciu pasidejus sedeti...
Pirmas zingsnis, tai sumazinau iki minimumo ranku kisima po vandeniu - tik maudausi ir labai kartais, kai jau butinai reikia koki purva nuplauti... Bet reikia tureti minty, kad kenkia ir fizinis kontaktas, negalima nieko kilnoti, sunkiai nesti...
Antras zingsnis - nuejau pas homeopata, dave zirniuku pusei metu i prieki (dar nesibaige kursas, tai rezultatu negaliu pasakyti);
Ir trecias zingsnis - manau pats realiausias - nusipirkau tepala is homeopatines vaistines (Panevezyje), kurio sudetyje tik lanolinas (avies taukai), vazelinas ir naslaiciu ekstraktas. Man jis super padeda, galiu normaliau gyvent, nebeskyla iki kraujo ir netgi kai kur visai nunyksta... Rekomenduoju kaip pagalbine priemone prie visu kitu vartojamu
Tikiuosi, kad greiciau atsiras budas visiskai panaikinti tas bjaurastis nuo musu ranku
kaip keista man ir pirmakart atsirado keli men.po gimdymo...kartojos triskart..dab du metai neturiu...tpfu tpfu tpfu