Įkraunama...
Įkraunama...

tėtis išėjęs vaiko priežiūros atostogų

mūsų atveju vaiko auginimo atostogų abu kartus einu aš, nes MB dirba pagal IVP tai jau tikrai neapsimoka jam išeit, bet ir auginant pupą ir dabar manu kai gims antras niekas nepasikeis... MB visada grįžta ne vėliau nei esam sutarę ir užsiima su mažąja. Ji pas mus net daugiau tėtės vaikas wub.gif bet aš jo nei prašiau, nei verčiau, jis pats savo noru būna su jie... tiesa atsižvelgiau vieną MB norą, vaikutis gim tik tada kai jau buvom pasiruošę, kad jis gimtų wub.gif
o dėl kuris iš tėvų svarbiau tai galiu pasakyt, kad svarbūs abu... o svarbiausia santykis tarp tėvų...
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2008 07 05, 18:20)
mūsų atveju vaiko auginimo atostogų abu kartus einu aš, nes MB dirba pagal IVP tai jau tikrai neapsimoka jam išeit, bet ir auginant pupą ir dabar manu kai gims antras niekas nepasikeis... MB visada grįžta ne vėliau nei esam sutarę ir užsiima su mažąja. Ji pas mus net daugiau tėtės vaikas wub.gif  bet aš jo nei prašiau, nei verčiau, jis pats savo noru būna su jie... tiesa atsižvelgiau  vieną MB norą, vaikutis gim tik tada kai jau buvom pasiruošę, kad jis gimtų wub.gif
o dėl kuris iš tėvų svarbiau tai galiu pasakyt, kad svarbūs abu... o svarbiausia santykis tarp tėvų...

Smagu girdėti, šaunuolis Jūsų tėvelis thumbup.gif
Atsakyti
mano kolegu ir kolegiu aplinkoje tevystes atostogu iseinama nereciau negu motinystes. Tad pasidare smalsu - ar sio portalo skaitytoju gretose yra daug isejusiu tevystes atostogu? kaip tuomet tvarkoma vaiko prieziura? Daugiau su vaiku uzsiima tevystes atostogu isejes asmuo, ar abu tevai?
Atsakyti
QUOTE(Tantra @ 2009 10 04, 23:58)
mano kolegu ir kolegiu aplinkoje tevystes atostogu iseinama nereciau negu motinystes. Tad pasidare smalsu - ar sio portalo skaitytoju gretose yra daug isejusiu tevystes atostogu? kaip tuomet tvarkoma vaiko prieziura? Daugiau su vaiku uzsiima tevystes atostogu isejes asmuo, ar abu tevai?

smile.gif
Atsakyti