Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

Atšalus orams vėl prisėdau velti.
Čia Kalėdinė dovanėlė. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles, gal galetu kas papasakoti detaliau kaip nuvelti stai tokia lengva gele, kaip suprantu cia velta ant silko? Ar kaip? g.gif Aciu

atsiprasau kad pasiskolinau foto blush2.gif

http://public.fotki..../vjasroyne.html
Atsakyti
Mergaites koks grozis bigsmile.gif

As kaip ir Laola labai megstu darbeliose derint ivairiu plociu juosteles mirksiukas.gif

QUOTE(juupeer @ 2008 11 21, 23:09)
ziuriu cia visos pamego melyna ir juoda spalvas rolleyes.gif  darbeliai labai grazus  bigsmile.gif
drinks_cheers.gif 4u.gif

ingushka, labai dailiai atrodo kombinuotas komplektukas nerti karoliai+veltinukai thumbup.gif

QUOTE(Gintaryte @ 2008 11 22, 00:55)
stai tokia lengva gele, kaip suprantu cia velta ant silko?

Man tai atrodo kad cia organza ax.gif . Kazkur turejau aprasyma kaip is organzos daryt gelytes, jei rasiu imeiu cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinocka @ 2008 11 21, 22:16)
rodausi savo paskutini kurini  rolleyes.gif

wub.gif Tikrai grazu, splavos dera, ir tie karoliukai... thumbup.gif

Ingushka kaledine dovanele super, kas ja gaus tikrai apsidziaugs mirksiukas.gif

O cia dar vienas mano darbelis.

user posted image
Atsakyti
na ir dar vienas darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nauji smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsiprasau uz tokias dideles foto 4u.gif stai mano paskutiniai darveliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2008 11 23, 23:52)
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau uz tokias dideles foto 4u.gif  stai mano paskutiniai darveliai  mirksiukas.gif

Nu jau gelyte wub.gif Kaip tu cia padrei, jei ne paslaptis papasakok, ir as tokios noriu blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems,netycia uzklydau i si puslapi,bet dabar jis bus lankomas nuolatos,kokie nuostabus visu darbeliai likau suzaveta.As tai pat veliu darau sages,kaip tik leidzia mazasis.As tai pat manyciau,kad gelyte yra padaryta is organzos o poto ivelta vilnos tik va kaip g.gif gal ta mamyte ras nuoroda ir ikels,bandyciau ir as.
Atsakyti
QUOTE(Kulverstuke @ 2008 11 24, 10:49)
Nu jau gelyte  wub.gif Kaip tu cia padrei, jei ne paslaptis papasakok, ir as tokios noriu  blush2.gif

Sveika, na pirmiausiai ziedeli nuveliau is jau apdirbto veltinuko (zinai buna pirkti adatelemis apvelta vilna, ji labai labai plona) as ja dar paveliau slapiuoju budu ir suformavau rozyte, paskui is zalios ir baltos vilnos nuveliau koteli o viduryje palikau tuscia, na kaip triubele ir poto isiuvau ta ziedeli ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 11 23, 14:25)
Nauji smile.gif

bububla,labai grazūs bigsmile.gif
Gintaryte, o jau koks darbelio zavesys wub.gif
Atsakyti
Labukas mergaites,mano pirmieji veltinuko bandymai
user posted image
user posted image
Atsakyti