Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

[quote=Gintaryte,2008 11 23, 23:52]
user posted image

labai gražios gėlytės, gal galite pasidalinti info kaip jas nusivelti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintaryte @ 2008 11 24, 16:52)
Sveika, na pirmiausiai ziedeli nuveliau is jau apdirbto veltinuko (zinai buna pirkti adatelemis apvelta vilna, ji labai labai plona) as ja dar paveliau slapiuoju budu ir suformavau rozyte, paskui is zalios ir baltos vilnos nuveliau koteli o viduryje palikau tuscia, na kaip triubele ir poto isiuvau ta ziedeli ir viskas  ax.gif

labai ačiū, nemačiau kad jau buvo paklausta ir vėl paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 25, 02:35)
Labukas mergaites,mano pirmieji veltinuko bandymai
user posted image
user posted image

Nugi labai liuks mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2008 11 24, 12:35)
As tai pat manyciau,kad gelyte yra padaryta is organzos o poto ivelta vilnos tik va kaip  g.gif gal ta mamyte ras nuoroda ir ikels,bandyciau ir as.

Na as labai atsiprasau blush2.gif, bet niekur neradau kur as cia maciau kaip tos gelytes daromos schmoll.gif verysad.gif
Kad suprast kame cia kampas vakar pati pabandziau padaryt gelyte tokiu budu. Tai galiu tik pasidalint savo ispudziais ax.gif Cia daroma panasiai kaip saliai. Slapioju budu prie organzos priveliama vilna, t.y. ant audinio isdeliojama vilna, po to sudrekinama su muiluotu vandeniu ir visaip maigoma, kociojama kol vilna tvirtai prisivelia prie audinio. Del banguotu krasteliu, tai manau, jos susidaro vilnai susitraukus + (ko gero) organzos krastai palaikomi virs zvakes liepsnos. Negaliu garantuot 100%, nes pati siek tiek padauginau vilnos ir mano krastai "uzsivelino" doh.gif. Bet zinau, kad darant gelias is organzos krastelius pridegina stai taip:
user posted image

Be to galima daryt, panasiai kaip BabyGrite thumbup.gif , jei neklistu, buvo privelta prie organzos juosteles.

Na cia tai tik mano pradziamoksles pamastymai smile.gif . Gal kas daret panasias gelytes, butu smagu jei pasidalintumet patirtim wub.gif

PS.: Atsiprasau uz klaideles ax.gif
As ne lietuve, tai visai rasyt nemoku doh.gif blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 25 lapkričio 2008 - 21:48
Stai auksciau aprasytoji gelyte ax.gif
user posted image
Zinoma, cia dar truksta stiebelio, zaliu lapuku cool.gif
Tiesiog ja idedu tam kad galima butu suprast darimo principa mirksiukas.gif
Atsakyti
Na cia mano pirmas bandymas,bet as vilna iveliau su adatelemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 11 26, 02:58)
Na cia mano pirmas bandymas,bet as vilna iveliau su adatelemis ax.gif
Labai grazus tas pirmas bandymas wub.gif
Cia as turejau omeny ne velimo buda, bet kad velei ko gero ant pirktos juosteles 4u.gif

Ziuriu, man nerodo nuotraukos, kur norejau parodyt, kaip apdirbamas organzos ziedlapio lapelis blink.gif . Ar cia tik pas mane, ar ir jus jos nematot?
Atsakyti
Sveikutes,kas del organziniu gelyciu tai jas taip ir apdegina,kaip jus ir ikelete tik kai ziedlapi laikai daugiau kampu tai labai graziai krastas uzsilenkia i vidu,na nezinau kaip cia aiskiau issireiksti reikia bandyti man paciai tik po daug darymo pavyko.Kokiu Nr adata jus iveliate i organza? Labai grazios gelytes gaunasi is pamusalo galima daryti maisant su organzos lapeliais,pabandykite tik ir atsargiai,nes greit lydosi medziaga.
Atsakyti
Atradau, kad šioje temoje galima parodyti savo darbelius ax.gif
Manieji sau nusivelti karoliai ir auskariukai smile.gif
user posted image

O šie auskariukai iškeliavo dovanų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 26 lapkričio 2008 - 15:37
Ruosiuosi ir as tuoj pradeti savo darbelius rodyti biggrin.gif kai tik bus galima ikurti nauja tema tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 11 26, 16:37)
O šie auskariukai iškeliavo dovanų smile.gif
user posted image

Man sitei labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O cia sios dienos mano darbas ax.gif
user posted image
Atsakyti