Labai grazus darbeliai

as dabar pradejau veltis papuosaliukus...maniau neblogai gaunas, padarysiu imesiu...bet kai pamaciau ka Jus cia sugebate padaryti....na nera zodziu koks kruopstumas

saunuoles ir dar daug kartu saunuoles......

(as gal savo jau nekelsiu..

mano sages

Mergaitės, dailios segės 
Maniškės
Nauji mano fermos gyventojai:
Geltonas karviukas

Balta avytė

Žalias gėliukas

Maniškės

Nauji mano fermos gyventojai:
Geltonas karviukas

Balta avytė

Žalias gėliukas

Nuostabus visu darbeliai..Saunuoles

Pabandziau ir as prisijuakinti veltini
Atrodo kad visai neblogai gavosi. Prisiveliau daug rutuliuku:

Mano pirmieji darbeliai jusu ivertinimui. Planuoju daryti paal uzsaymus, aisku jeigu norinciu bus
Rinkinukas rudo veltinio, dekoruotas tibeto sidabru ir aprasto stiklo karoliukais.

Auskariukai dekoruoti tibeto sidabru, kabliukas sidabrinis, karoliukas stiklo.

Raudono veltinio, realybej labai ryskiai raudonas, nuotraukoj kiek orandzinis. Karoliai ilgi, du kartus apsisukti aplink kakla, auskariuku kabliukai sidabriniai.

Parduodu, gal kas norit

Mano pirmieji darbeliai jusu ivertinimui. Planuoju daryti paal uzsaymus, aisku jeigu norinciu bus

Rinkinukas rudo veltinio, dekoruotas tibeto sidabru ir aprasto stiklo karoliukais.

Auskariukai dekoruoti tibeto sidabru, kabliukas sidabrinis, karoliukas stiklo.

Raudono veltinio, realybej labai ryskiai raudonas, nuotraukoj kiek orandzinis. Karoliai ilgi, du kartus apsisukti aplink kakla, auskariuku kabliukai sidabriniai.

Parduodu, gal kas norit

As apsalus kokie grazus visu darbeliai, norejau paklausti
arteja Kaledos ir labai noreciau savo brolienei padovanoti velta sage, gal galit pasakyti kur ja ysigyti, o gal is jusu kas nors parduodat savo darbelius
Labiau noretusi veltos geles ziedo-sages

Labiau noretusi veltos geles ziedo-sages

nu, bet jusu drabeliu grozis...
o galite kuri nofotkinti savo sages is kitos puses, kad pamatyciau,kaip pas jus nugarele su segtuku gaunasi?
o galite kuri nofotkinti savo sages is kitos puses, kad pamatyciau,kaip pas jus nugarele su segtuku gaunasi?
Esu pradedancioji siokia tokia, kartais pazaidziu su veltiniu
o mano muza, nesupyk, esi Ievuschka
Parodysiu kelis

Parodysiu kelis

Masa labai, labai grazus tavo darbeliai, o kokia tu cia vielute naudoji?