Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

QUOTE(Maia @ 2008 12 16, 16:45)
Masa, o kaip ta jus vielute pritvirtinate prie vilnos?
su tais kastais klijais?

as prakisu tiesiog ta viela i veltini... kartais kai nelenda, padarau skylute su velimo adata... kad neslankiotu (nors dazniausiai vielute pati uzsitvirtina ja suformavus) vos vos prikabinu siulu blush2.gif

Linckuti, man atrodo cia pirkta tokia virvute.
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 16, 18:21)
wife, apie tai jau snekejom stai cia:
http://www.supermama...;#entry20916898
mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Skaiciau temele,bet turbut praleidau ax.gif
Darau papuosaliukus sventems,kaip baigsiu ikelsiu parodyti smile.gif
Dar vienas klausimelis,kaip graziai uzlenkti kabliuka darant auskarus gale,man kazkaip kreivokai gaunasi,bandziau ir su replytem ir su zirklem blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 17 gruodžio 2008 - 08:42
Yra labai puiki pamokele su iliustracijomis biserio temeleje smile.gif nueik ir pasiskaitinek, tikrai pravers tongue.gif
Atsakyti
Labai noriu pasirodyti, bet nesuprantu kaip cia tas nuotrau kas keliat blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Jurgita21, va cia paskaityk http://www.supermama...howtopic=248919

QUOTE(Oksyte @ 2008 11 25, 23:16)
Stai auksciau aprasytoji gelyte  ax.gif
user posted image
Zinoma, cia dar truksta stiebelio, zaliu lapuku  cool.gif
Tiesiog ja idedu tam kad galima butu suprast darimo principa  mirksiukas.gif

nugi rankos panizo pabandyti kaip tas padaroma, stai kas man gavosi blush2.gif kadangi esu atvirkstine, as pirma priveliau paskui apdeginau, tai kur netycia kliuvo vilnos, labai nekaip smirdejo doh.gif

user posted image

o cia siaip darbeliai vyro kolegems dovanu blush2.gif

toks va verinukas su auskariukais

user posted image

toks va bet labiau tinkamas temai papuosalai is uzuolaidos tongue.gif nes veltas pagrindas tiktai...

Mamyte Gosiukas, atleisk uz sioki toki plagiata, man ziauriai patiko jusu darbai ir buvo smalsu kaip tai padaroma blush2.gif

user posted image

user posted image

cia siaip pavasariniai auskariukai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2008 12 16, 19:25)
sveikos, man kaip pradedanciajai iskilo toks klausimas , kaip padaryti karoliams suvelti tokias virveles? g.gif

Štai iš čia http://www.rankdarbi...hp?cPath=55_133 pirkau atlasines virvelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 17 gruodžio 2008 - 12:02
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 16, 18:39)
Maia, galima daryt ivairiai  biggrin.gif .
Pvz., gali nusipirkt rankdarbiu parduotuveje stai tokius smeigtukus
user posted image

Uzfiksuot reik su zniplykem tik viena galiuka. Kazkur cia anksciau buvau imetus nuoroda kaip tai padaryt mirksiukas.gif

esu nusipirkusi tokiu, bet tk trumous, tai per vilnoni rutuliuka vos vos islenda, tai sakau, gal antra smeigtuka naudoti...

o neimanoma su paprastomis mazomis znyplytemes, ar butent tos specialios reikalingos?
Atsakyti
kol vaikas miega pabandziau sutaikyt vilna su keramika smile.gif

siaip cia naudojau kazkokiu anytos seniai isardytu karoliu detales, bet mintis ta, kad juk yra pirkt toks molis ore stingstantis, tai galima "pasireikst" ir su juo g.gif

user posted image

Atsakyti
Labai gražus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka jus dar klijuojate su tais karstais klijais?
Atsakyti
Maša, lenkiu galva wink_3.gif tikrai nuostabus darbai 4u.gif O tas priespaskutinis rausvas komplektas nu tiesiog wub.gif

QUOTE(Maša @ 2008 12 17, 12:45)
nugi rankos panizo pabandyti kaip tas padaroma, stai kas man gavosi  blush2.gif  kadangi esu atvirkstine, as pirma priveliau paskui apdeginau, tai kur netycia kliuvo vilnos, labai nekaip smirdejo  doh.gif

As ir taip pat dariau mirksiukas.gif , tik vilnos laabai plona sluoksny dejau. Ir dar krastelius kur ne kur su zilka uztvirtinau, nes organza ne visur grazei uzsisuko ax.gif
Nors man asmeniskai rozes vien is vilnos grazesnes, tarsi svelnesnes atrodo g.gif . Tai ant audinio daugiau ir nedarau schmoll.gif

Na ir pabaigai pasigirsiu blush2.gif , vakar uzbaigiau stai tokius karolius smile.gif

user posted image
Atsakyti