Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

Oho kokie fainuoliai bigsmile.gif bigsmile.gif
labai idomus ir grazus kalo papuosalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus darbeliai!

Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2008 12 16, 23:22)
as prakisu tiesiog ta viela i veltini... kartais kai nelenda, padarau skylute su velimo adata... kad neslankiotu (nors dazniausiai vielute pati uzsitvirtina ja suformavus) vos vos prikabinu siulu  blush2.gif

Linckuti, man atrodo cia pirkta tokia virvute.

nusipirkau as vielutes, bet ji labai labai plona....
nes dabar paziurejau i tavo padarytu darbeliu foto,ji tokia storesne, niu, jei negraziai ziuresis, tai pirksiu storesne
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2008 12 17, 22:50)
o ka jus dar klijuojate su tais karstais klijais?

Manau, su jais gali daryti viska ka tik nori. Kiek supratau, pas Tave berniukas tai gal ne taip aktualu, o stai mergaiciukem pvz. galima gelyte prie sagutes priklijuot mirksiukas.gif

ItaBita, aciu 4u.gif
Atsakyti
Padekit verysad.gif
Prasta is manes kompiuteriste blush2.gif
Na, susikuriau foto albuma, susikeliau nuotraukas, bet ikelti i zinute vistiek nemoku ir skaiciau ten toj nuorodoj, kur Masa nurode( aciu), nu nesuprantu nors uzmusk blink.gif
Atsakyti
jurgita21-kokį fotoalbumą susikūrei? (photobucket, fotki ar kokį kitokį?). Bandysim padėt smile.gif
Tikiuosi, moderatorės labai nesupyks, kad ne į temą mes čia ax.gif
Atsakyti
Tikekimes. kad tikrai nesupyks.Albuma susikuriau fotki.com puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 19, 14:03)
Padekit verysad.gif
Prasta is manes kompiuteriste blush2.gif
Na, susikuriau foto albuma, susikeliau nuotraukas, bet ikelti i zinute vistiek nemoku ir skaiciau ten toj nuorodoj, kur Masa nurode( aciu), nu nesuprantu nors uzmusk blink.gif

Tiesa pasakius cia labai paprasta, nors pati labai daug skaiciau ir nagrinejau sita problema smile.gif kai atsidarai savo nuotraukyte e-albume paspaudi ant jos desini klavisa eini i properties ir nukopijuoji adresa. Tada kai rasai zinute spaudi ant IMG, tada ismeta tokia lentele su Error, tada paspaudi OK ir virsui issimeta tokia geltona juostele "This website is using... " ir bla bla bla... tada spaudi ant tos eilutes desini peles klavisa ir tada spaudi "Temporarily allow .... " ir tada vel spaudi IMG ir tada jau issimeta normali lentele kur reikia jau padaryti "paste" ta nuoroda, kur nukopijavai nuo nuotraukos properties. Tik nepamirsk pries dedant nuotrauka i albumus sumazinti nuotraukos formata smile.gif
tikiuosi tau padejau biggrin.gif

Oj....perskaicius savo zinute net nusijuokiau smagiai biggrin.gif 7 kartus panaudojau zodeli "tada" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra_SM: 19 gruodžio 2008 - 12:27
Nu man neleidzia nusikopijuot tos nuorodos verysad.gif As ja uzsijuodinu ir tada kaip suprantu turiu spausti Edit ir Copy, bet pas mane ta virsutine eilute pasidaro pilka ir as negaliu nusikopinti.
Dar pries tai bandziau kita buda, po nuotrauka spaudziau Share photo. tada Hotling this image ir tada is kito puslapio Photo for forums kopinu, tai sita man leidzia nusikopinti ir idet i zinute tiesiogiai, ne per IMG, bet man ir terodo tik si uzrasa-Photo for forums, bet paskui perskaiciau, kad sis tiesioginis budas tinka tik turintiems 100 zinuciu, o as ju neturiu ir, kad taip keliant turi rodyti nuotraukas, o ne nuoroda, na va, tai kaip suprantu man sis budas netinka. Tai ka man daryt kad nusikopint ta nuoroda ir kelt per IMG, kad man nuotraukos nuorodos neduoda kopinti, o gal yra kitas budas nusikopiinti, kurio as nezinau.
Nu, vienu zodziu, turbut esu per daug ziopla verysad.gif
Papildyta:
Ir dar noriu paklaust ( sito prireiks, kai ismoksiu ikelti), visas procesas vyksta kaip?einu i foruma, susirandu tema, atsidarau langa kur noriu rasyt zinute ir kelt nuotraukas, tada(as taip manau) nuleidi ta langa i apacia ir eini i foto albuma, tada atlieki visus veiksmus foto albume ir tada vel atsidarai zinutes langa ir tada ten tvarkaisi. ar teisingai as cia viska suprantu?Ir turbut kelti reikia po viena nuotrauka, tai taip ir zaidi kol visas sukeli( na, kurias nori ikelti). blush2.gif
Atsakyti
bet jus neklijuojat karoliuka, ane, o tik prisiunat, su silkinius siulu, arba vielute.
Atsakyti
user posted image

Kazkas isikele, tik nezinau ar rodys nuotrauka.
Papildyta:
Valio lotuliukas.gif Na, ne tokia as ir ziopla. Bet ta nuotrauka tokia maza, gal as per daug sumazinau, o kokio dydzio ji turi buti( na tais kilo ar mega baitais blush2.gif ).
Papildyta:
Bandau dar karteli ax.gif user posted image
Papildyta:
Na va.
Viskas aisku.

Tai dabar noriu pasirodyti ir savo likusius sedevrus ax.gif Pirmus du jau matot, o dabar kiti.Tikiuosi nuosirdaus jusu ivertinimo ir noriu padekoti visoms supermamytems, kurios man padejo 4u.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Nuotraukos nelabai kokios, bet pazadu tobuleti ax.gif
Papildyta:
Nu as cia ir ikeliau, labai atsiprasau.
Tai kiekvienos nuotraukos nuoroda reikia kelti is naujos eilutes, ir tada jas rodys tvarkingai?
Papildyta:
O ka dabar daryti, kad lango formatas griztu i pradine padeti, o gal cia tik pas mane taip issiplete? blush2.gif
Atsakyti
Bandau kelti nauja sage ir nepykit jei vel ka ne taip padarysiu ax.gif user posted image
Papildyta:
user posted image
dabar turetu but didesne.
Atsakyti