labai idomus ir grazus kalo papuosalas
Oho kokie fainuoliai
Labai grazus darbeliai!
QUOTE(Maša @ 2008 12 16, 23:22)
as prakisu tiesiog ta viela i veltini... kartais kai nelenda, padarau skylute su velimo adata... kad neslankiotu (nors dazniausiai vielute pati uzsitvirtina ja suformavus) vos vos prikabinu siulu
Linckuti, man atrodo cia pirkta tokia virvute.
Linckuti, man atrodo cia pirkta tokia virvute.
nusipirkau as vielutes, bet ji labai labai plona....
nes dabar paziurejau i tavo padarytu darbeliu foto,ji tokia storesne, niu, jei negraziai ziuresis, tai pirksiu storesne
QUOTE(Maia @ 2008 12 17, 22:50)
o ka jus dar klijuojate su tais karstais klijais?
Manau, su jais gali daryti viska ka tik nori. Kiek supratau, pas Tave berniukas tai gal ne taip aktualu, o stai mergaiciukem pvz. galima gelyte prie sagutes priklijuot
ItaBita, aciu
Padekit
Prasta is manes kompiuteriste
Na, susikuriau foto albuma, susikeliau nuotraukas, bet ikelti i zinute vistiek nemoku ir skaiciau ten toj nuorodoj, kur Masa nurode( aciu), nu nesuprantu nors uzmusk
Na, susikuriau foto albuma, susikeliau nuotraukas, bet ikelti i zinute vistiek nemoku ir skaiciau ten toj nuorodoj, kur Masa nurode( aciu), nu nesuprantu nors uzmusk
jurgita21-kokį fotoalbumą susikūrei? (photobucket, fotki ar kokį kitokį?). Bandysim padėt
Tikiuosi, moderatorės labai nesupyks, kad ne į temą mes čia
Tikiuosi, moderatorės labai nesupyks, kad ne į temą mes čia
Tikekimes. kad tikrai nesupyks.Albuma susikuriau fotki.com puslapyje.
QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 19, 14:03)
Padekit
Tiesa pasakius cia labai paprasta, nors pati labai daug skaiciau ir nagrinejau sita problema
tikiuosi tau padejau
Oj....perskaicius savo zinute net nusijuokiau smagiai
Nu man neleidzia nusikopijuot tos nuorodos
As ja uzsijuodinu ir tada kaip suprantu turiu spausti Edit ir Copy, bet pas mane ta virsutine eilute pasidaro pilka ir as negaliu nusikopinti.
Dar pries tai bandziau kita buda, po nuotrauka spaudziau Share photo. tada Hotling this image ir tada is kito puslapio Photo for forums kopinu, tai sita man leidzia nusikopinti ir idet i zinute tiesiogiai, ne per IMG, bet man ir terodo tik si uzrasa-Photo for forums, bet paskui perskaiciau, kad sis tiesioginis budas tinka tik turintiems 100 zinuciu, o as ju neturiu ir, kad taip keliant turi rodyti nuotraukas, o ne nuoroda, na va, tai kaip suprantu man sis budas netinka. Tai ka man daryt kad nusikopint ta nuoroda ir kelt per IMG, kad man nuotraukos nuorodos neduoda kopinti, o gal yra kitas budas nusikopiinti, kurio as nezinau.
Nu, vienu zodziu, turbut esu per daug ziopla
Papildyta:
Ir dar noriu paklaust ( sito prireiks, kai ismoksiu ikelti), visas procesas vyksta kaip?einu i foruma, susirandu tema, atsidarau langa kur noriu rasyt zinute ir kelt nuotraukas, tada(as taip manau) nuleidi ta langa i apacia ir eini i foto albuma, tada atlieki visus veiksmus foto albume ir tada vel atsidarai zinutes langa ir tada ten tvarkaisi. ar teisingai as cia viska suprantu?Ir turbut kelti reikia po viena nuotrauka, tai taip ir zaidi kol visas sukeli( na, kurias nori ikelti).
Dar pries tai bandziau kita buda, po nuotrauka spaudziau Share photo. tada Hotling this image ir tada is kito puslapio Photo for forums kopinu, tai sita man leidzia nusikopinti ir idet i zinute tiesiogiai, ne per IMG, bet man ir terodo tik si uzrasa-Photo for forums, bet paskui perskaiciau, kad sis tiesioginis budas tinka tik turintiems 100 zinuciu, o as ju neturiu ir, kad taip keliant turi rodyti nuotraukas, o ne nuoroda, na va, tai kaip suprantu man sis budas netinka. Tai ka man daryt kad nusikopint ta nuoroda ir kelt per IMG, kad man nuotraukos nuorodos neduoda kopinti, o gal yra kitas budas nusikopiinti, kurio as nezinau.
Nu, vienu zodziu, turbut esu per daug ziopla
Papildyta:
Ir dar noriu paklaust ( sito prireiks, kai ismoksiu ikelti), visas procesas vyksta kaip?einu i foruma, susirandu tema, atsidarau langa kur noriu rasyt zinute ir kelt nuotraukas, tada(as taip manau) nuleidi ta langa i apacia ir eini i foto albuma, tada atlieki visus veiksmus foto albume ir tada vel atsidarai zinutes langa ir tada ten tvarkaisi. ar teisingai as cia viska suprantu?Ir turbut kelti reikia po viena nuotrauka, tai taip ir zaidi kol visas sukeli( na, kurias nori ikelti).
bet jus neklijuojat karoliuka, ane, o tik prisiunat, su silkinius siulu, arba vielute.

Kazkas isikele, tik nezinau ar rodys nuotrauka.
Papildyta:
Valio
Papildyta:
Bandau dar karteli

Papildyta:
Na va.
Viskas aisku.
Tai dabar noriu pasirodyti ir savo likusius sedevrus

Nuotraukos nelabai kokios, bet pazadu tobuleti
Papildyta:
Nu as cia ir ikeliau, labai atsiprasau.
Tai kiekvienos nuotraukos nuoroda reikia kelti is naujos eilutes, ir tada jas rodys tvarkingai?
Papildyta:
O ka dabar daryti, kad lango formatas griztu i pradine padeti, o gal cia tik pas mane taip issiplete?
Bandau kelti nauja sage ir nepykit jei vel ka ne taip padarysiu

Papildyta:

dabar turetu but didesne.

Papildyta:

dabar turetu but didesne.