Nu man neleidzia nusikopijuot tos nuorodos

As ja uzsijuodinu ir tada kaip suprantu turiu spausti Edit ir Copy, bet pas mane ta virsutine eilute pasidaro pilka ir as negaliu nusikopinti.
Dar pries tai bandziau kita buda, po nuotrauka spaudziau Share photo. tada Hotling this image ir tada is kito puslapio Photo for forums kopinu, tai sita man leidzia nusikopinti ir idet i zinute tiesiogiai, ne per IMG, bet man ir terodo tik si uzrasa-Photo for forums, bet paskui perskaiciau, kad sis tiesioginis budas tinka tik turintiems 100 zinuciu, o as ju neturiu ir, kad taip keliant turi rodyti nuotraukas, o ne nuoroda, na va, tai kaip suprantu man sis budas netinka. Tai ka man daryt kad nusikopint ta nuoroda ir kelt per IMG, kad man nuotraukos nuorodos neduoda kopinti, o gal yra kitas budas nusikopiinti, kurio as nezinau.
Nu, vienu zodziu, turbut esu per daug ziopla
Papildyta:Ir dar noriu paklaust ( sito prireiks, kai ismoksiu ikelti), visas procesas vyksta kaip?einu i foruma, susirandu tema, atsidarau langa kur noriu rasyt zinute ir kelt nuotraukas, tada(as taip manau) nuleidi ta langa i apacia ir eini i foto albuma, tada atlieki visus veiksmus foto albume ir tada vel atsidarai zinutes langa ir tada ten tvarkaisi. ar teisingai as cia viska suprantu?Ir turbut kelti reikia po viena nuotrauka, tai taip ir zaidi kol visas sukeli( na, kurias nori ikelti).