Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

[quote=Liep@,2008 12 29, 01:17]
Dar viena mano keistuolė lotuliukas.gif

user posted image
Visai nekeista, labai smagi, tokios grazis spalvos 4u.gif Bandysiu speti, ar ten silko gijos skiria spalvas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2008 12 27, 20:16)
Pienes Puke  wub.gif

dabar prajuokinsiu  biggrin.gif 

zodziu paaugle dukterecia uzsiprase auskaru prie raudonu batu ir saliko... padariau viena auskariuka, parodziau vyrui... jis pakomentavo, antro nebedariau  biggrin.gif  stai jum vaizdine medziaga  biggrin.gif

user posted image

O cia padariau jai vistik kitus:

user posted image

Cia komplektelis darzelio aukletojai (sorry uz foto kokybe kotai nesigavo zmoniskai)

user posted image

thumbup.gif vaizdinė medžiaga lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaila, kad aš fotoaparato neturiu.. Taip norėčiau parodyt savo darbelius smile.gif ax.gif
Atsakyti
Liep@, labai silta ta Tavo keistuole wub.gif tarsi mazas saules zuikutis mirksiukas.gif

jurgita21, maciau kitoj temoj klausei apie kamoliukus ax.gif
Siek tiek cia uzsiminiau apie juos smile.gif
http://www.supermama...;#entry21876573

Laola, tikrai gaila unsure.gif Butu smagu pamatyt Tavo darbelius mirksiukas.gif As ir pati ne visada speju savo darbelius nufotografuot doh.gif, o po to kirminukas grauzia, jug norisi pasidalint, nuomones is salies isgirst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21)
[Visai nekeista, labai smagi, tokios grazis spalvos 4u.gif Bandysiu speti, ar ten silko gijos skiria spalvas g.gif

Tikrai taip wink.gif

Oksyte, ačiū ax.gif
Atsakyti
cia keli mano nauji darbeliai:
BURTAI
user posted image

IR PORA AUSKARIUKU:

RATAI biggrin.gif
user posted image

NE VYŠNIOS biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(jurgita21 @ 2008 12 27, 18:17)
O cia ta raudona sage slapiu budu velta?

taip
Atsakyti
Puosiames toliau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Na galiu pasakyt, kad kiekviena iš jūsų jau gali atidaryti savo juvelyrinį saloną!!! biggrin.gif
Esu be galo sužavėta. blink.gif
Taigi užsimaniau ir aš ką nors paprasto pasidaryti, bet niekada nebanžiau velti. Tai turiu klausimėlių:
1. Kaip jums velti lengviau ar su vandeniu ar tuo sausuoju būdu?
2. Kaip padarote spalvotus rutuliukus? Niekaip nesuprantu, kad taip gražiai tos spalvos būtų išsidėsčiusios, kaip pas Liep@ (jei neklystu.)
3. Jūs tuos karoliukus prisiūvate ar kaip kitaip pritvirtinate prie veltinio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liep@ @ 2008 07 16, 19:16)

O cia velta slapiu budu ar adata?
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2008 12 31, 15:55)
Na galiu pasakyt, kad kiekviena iš jūsų jau gali atidaryti savo juvelyrinį saloną!!! biggrin.gif
Esu be galo sužavėta.  blink.gif
Taigi užsimaniau ir aš ką nors paprasto pasidaryti, bet niekada nebanžiau velti. Tai turiu klausimėlių:
1. Kaip jums velti lengviau ar su vandeniu ar tuo sausuoju būdu?
2. Kaip padarote spalvotus rutuliukus? Niekaip nesuprantu, kad taip gražiai tos spalvos būtų išsidėsčiusios, kaip pas Liep@ (jei neklystu.)
3. Jūs tuos karoliukus prisiūvate ar kaip kitaip pritvirtinate prie veltinio? unsure.gif

1.Man lengviau su vandeniu
2. Jei kalbi apie sagę, tai ji velta sausuoju būdu ir kitos spalvos pribadytos adata
3. Prisiuvame rolleyes.gif

QUOTE(Skitles @ 2008 12 31, 17:44)

šlapiu blush2.gif
Atsakyti
Aciū tau labai God@ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skitles @ 2008 12 31, 17:44)

Velta abiem būdais wink.gif
Atsakyti