patarkite, kaip pagaminti amn ilgus auskarus, nu nelabai man grazu, kai matosi tas sujungimas su smeigtukais, o gal bandyti su vielute, ar zilka, ilgus verti....
bel jau naujokiu darbeliu groziai 
patarkite, kaip pagaminti amn ilgus auskarus, nu nelabai man grazu, kai matosi tas sujungimas su smeigtukais, o gal bandyti su vielute, ar zilka, ilgus verti....
Galu gale prisedau ir as seis metais prie veltinio

zibute jusu teismui

zibute jusu teismui
Kokia grazi zibute
O kaip cia tie balti padaryti
oj kokia zibute net pavasariu kvepia
Martynos mama, grazios sages!!! oranzine man patinka labiausiai.
Mano vaikas (2m) pamates sagiu foto pakomentavo Oj koks tortas (pries tai tortu receptus skaiciau)
Martynos mama, grazios sages!!! oranzine man patinka labiausiai.
Mano vaikas (2m) pamates sagiu foto pakomentavo Oj koks tortas (pries tai tortu receptus skaiciau)
tikrai labai gražios sagės ir žibutė fantastiška.
o žibutė čia šlapiai velta ar adatėlėmis.
nepykit už durną klausymą.
o žibutė čia šlapiai velta ar adatėlėmis.
nepykit už durną klausymą.
Vaikus uzmigdziau, arbatos padariau
tai dabar ir i visus klausimus galiu atsakyt
Daryta visaip
.
Ziedlapius is pradziu slapioju budu veliau, po to krastelius sausai su adatele aplyginau ir pabaigai vel slapiai paveliau kad nesimatytu zymiu nuo adateles
Geltona viduriuka slapioju paprasta kamoliuka padariau, po to po viena su adatele priveliau trumpa geltona kuokeli (daryta slapioju budu)
Na o balti ilgi - apvelta plona vielute (slapioju) su mazu veltu karoliuku virsuje. Juos prie ziedo su karstais klyjais priklijavau
Lyg ir viska parasiau, tik nezinau ar aiskiai
Smagu, kad mano gelyte jums patiko
Daryta visaip
Ziedlapius is pradziu slapioju budu veliau, po to krastelius sausai su adatele aplyginau ir pabaigai vel slapiai paveliau kad nesimatytu zymiu nuo adateles
Geltona viduriuka slapioju paprasta kamoliuka padariau, po to po viena su adatele priveliau trumpa geltona kuokeli (daryta slapioju budu)
Na o balti ilgi - apvelta plona vielute (slapioju) su mazu veltu karoliuku virsuje. Juos prie ziedo su karstais klyjais priklijavau
Lyg ir viska parasiau, tik nezinau ar aiskiai
Smagu, kad mano gelyte jums patiko
QUOTE(Maia @ 2009 01 05, 15:26)
Ziurint kokios Tu formos noretum auskariuku
Jei noretum kad jie plevesuotu (galima naudoti zilka, plona juostele, virvele ar kazka panasaus), o jei kad islaikytu tam tikra forma (tada geriausia butu ko gero vielute).. As patarciau nebijot eksperimentuot
Sekmes
Kokia grazuole zibute
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 05, 18:09)
Labai graži
[quote=Oksyte,2009 01 05, 23:39]
Daryta visaip
.
Jau cia visa technologija isdestei
As vakar nusipirkau adateliu, nes pries sventes paskutine nuluzo, tai vat ir pabaigiau viena
Daryta visaip
Jau cia visa technologija isdestei
As vakar nusipirkau adateliu, nes pries sventes paskutine nuluzo, tai vat ir pabaigiau viena
QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 06, 11:39)
Grazu
Taip
tik nuotraukoj nelabai matos, bet realybej labai fainiai atrodo, taip neikyriai. Siaip man biseris nelabai
, bet kur tinka gali buti saikingai. Tai vat toje sageje jis labai tinka