Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

bel jau naujokiu darbeliu groziai smile.gif

patarkite, kaip pagaminti amn ilgus auskarus, nu nelabai man grazu, kai matosi tas sujungimas su smeigtukais, o gal bandyti su vielute, ar zilka, ilgus verti....
Atsakyti
Galu gale prisedau ir as seis metais prie veltinio biggrin.gif

user posted image

user posted image

zibute jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 05 sausio 2009 - 17:11
Kokia grazi zibute 4u.gif O kaip cia tie balti padaryti g.gif
Atsakyti
oj kokia zibute net pavasariu kvepia bigsmile.gif

Martynos mama, grazios sages!!! oranzine man patinka labiausiai.

Mano vaikas (2m) pamates sagiu foto pakomentavo Oj koks tortas (pries tai tortu receptus skaiciau) lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai labai gražios sagės ir žibutė fantastiška. 4u.gif ax.gif
o žibutė čia šlapiai velta ar adatėlėmis.
nepykit už durną klausymą.
blush2.gif
Atsakyti
Vaikus uzmigdziau, arbatos padariau biggrin.gif tai dabar ir i visus klausimus galiu atsakyt mirksiukas.gif

Daryta visaip wink.gif .
Ziedlapius is pradziu slapioju budu veliau, po to krastelius sausai su adatele aplyginau ir pabaigai vel slapiai paveliau kad nesimatytu zymiu nuo adateles
Geltona viduriuka slapioju paprasta kamoliuka padariau, po to po viena su adatele priveliau trumpa geltona kuokeli (daryta slapioju budu)
Na o balti ilgi - apvelta plona vielute (slapioju) su mazu veltu karoliuku virsuje. Juos prie ziedo su karstais klyjais priklijavau mirksiukas.gif

Lyg ir viska parasiau, tik nezinau ar aiskiai 4u.gif
Smagu, kad mano gelyte jums patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 01 05, 15:26)
patarkite, kaip pagaminti amn ilgus auskarus, nu nelabai man grazu, kai matosi tas sujungimas su smeigtukais, o gal bandyti su vielute, ar zilka, ilgus verti....

Ziurint kokios Tu formos noretum auskariuku mirksiukas.gif
Jei noretum kad jie plevesuotu (galima naudoti zilka, plona juostele, virvele ar kazka panasaus), o jei kad islaikytu tam tikra forma (tada geriausia butu ko gero vielute).. As patarciau nebijot eksperimentuot smile.gif . Tik visuomet atkreipk demesy i sujungima, daryk taip kad kur nepamestum grozybes. Cia as jau is savo karcios patirties sneku doh.gif
Sekmes 4u.gif

Atsakyti
Kokia grazuole zibute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 05, 18:09)
Galu gale prisedau ir as seis metais prie veltinio  biggrin.gif
user posted image

user posted image

zibute jusu teismui  4u.gif

Labai graži wub.gif
Atsakyti
[quote=Oksyte,2009 01 05, 23:39]
Daryta visaip wink.gif .
Ziedlapius is pradziu slapioju budu veliau, po to krastelius sausai su adatele aplyginau ir pabaigai vel slapiai paveliau kad nesimatytu zymiu nuo adateles
Geltona viduriuka slapioju paprasta kamoliuka padariau, po to po viena su adatele priveliau trumpa geltona kuokeli (daryta slapioju budu)
Na o balti ilgi - apvelta plona vielute (slapioju) su mazu veltu karoliuku virsuje. Juos prie ziedo su karstais klyjais priklijavau mirksiukas.gif

Jau cia visa technologija isdestei smile.gif

As vakar nusipirkau adateliu, nes pries sventes paskutine nuluzo, tai vat ir pabaigiau viena ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 06, 11:39)
As vakar nusipirkau adateliu, nes pries sventes paskutine nuluzo, tai vat ir pabaigiau viena ax.gif

Grazu wub.gif , o cia dar ir biseriuku palei juodus dryziukus prisiuvai bigsmile.gif Ar cia man pasirode g.gif
Atsakyti
Taip mirksiukas.gif tik nuotraukoj nelabai matos, bet realybej labai fainiai atrodo, taip neikyriai. Siaip man biseris nelabai schmoll.gif , bet kur tinka gali buti saikingai. Tai vat toje sageje jis labai tinka ax.gif
Atsakyti