QUOTE(wanila @ 2009 02 18, 22:10)
Na gal ginasi, nes iš tikrųjų taip nedaro. Mano mama man pripaišydavo visokių nesamonių, nes jos fantazija lakesnė už darželinuko. Aš būdama mama tikrai savo dukros nepagirčiau, kad ir už kokį atvirumą, kai kalbama apie gėrimus, narkotikus ir rūkymą... Ji turi suprasti, kad tai yra blogai, o ne turėt mintį, kad, va pasakysiu mamai, ji pasidžiaugs, kad mergaitė šneka, bet ir toliau taip darysiu. Ir kokie geri mano ir mamos santykiai, kai ji žino, kad darau nesąmones ir nieko nedaro
Deja pas mane tas atvejis kai kambarys = konteineris... Kažkodėl susitvarkyti aš galiu tik tada, kai man niekas netrukdo ir nenurodinėja, o jeigu jau pradeda zurkti, tai va kaip ir prieš penkias minutes, prasideda barniai tarpusavyje... Šiaip jau iš mano pusės patikrinta: gėdinimas, bausmės, grasinimas tvarkos kambaryje neįveda.. Tik gadina nuotaiką bei bendravimą
visiškai su tavimi sutinku

viską sakau sūnums kas man nepatinka, nors kažkiek santykiai ir nukenčia..bet bent jau pradeda mąstyt..kaip sakoma patarlė9 kartus sakyk 10 išgirs vistiek

dėl kambario zurkiu ir aš

noriu kad berniukai butų tvarkingi-ir šiaip ne taip pamažu atsiranda tvarka-juk nusibosta tos mamos zurkimo vaikinam klausyt-tai ir tvarkyt pradeda//
Papildyta:
tik viena svarbu manau bendraujant su paaugliais -sugebėt juos išklausyt iki galo, o ne taip pradžią paklausiau,ir pradedu staugt..neišklausius iki galo///visur stengiuosi rast kompromisą..o jau gera ar bloga aš mama oparodys aišku laikas