Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė II

QUOTE(Lithium @ 2009 04 10, 21:45)
na galima nuo pačių lengviausių pradėt  mirksiukas.gif bet aš pati pamenu, kaip skaitant mokyklines knygas magėdavo slapta nosį ir į mamos romanus įkišt  blush2.gif hihihi.gif
o žinant, kad turi berniuką turi, tai turbūt dar nors ir vaikiškai, bet ir nebevaikiški dalykai smalsu jau..
šiaip patys gražiausi prisiminimai turbūt visokie pasivakščiojimai susikibus už rankučių  wub.gif tačiau tėvai turėtų pasirūpint (o tai geriausia padaryt bendravimu su paaugliu), kad viskas nevirstų labai liūdnais prisiminiais..

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabina22 @ 2009 06 17, 10:58)
sveikos, tai va, isigijau tokia beda. Pirkau visokias "PANELES" ir dabar paaugle (15metu) nebegali normaliai gyventi. Prisiskaite,kad tikimybe yra pastoti net tada kai spermos patenka ant slaunies, nuo to ir prasidejo visas pragaras. Parejus is mokyklos nervuojasi, kad nuejo i tualeta nenusiplovus ranku, o pries tai liete klasiokus ir gal ant ju ranku kazkas buvo, juk nezino, kokios higienos laikosi, o nuejusi i tualeta, kai tvarkesi gali pastoti. Buvome net pas ginekologe. Sis etapas truko 5menesius, dabar kai jau isitikino, kad taip pastoti negali susigalvojo nauja nesamone. Ji viska iki smulkmenu turi prisiminti, kur buvo, ka dare ir panasiai, nes kitaip jai atrodo, kad gal ja isprievartavo, ar su kuo nors pasimylejo tik to neprisimena. Pati supranta, kad taip buti negali, taciau del to labai nervuojasi. Pas psichologe taip pat buvo, psichologe pasake, kad viskas praeis su laiku ir atsakingoms mergaitems taip buna, kad ji ne pirma ir nepaskutine tokia. Jos draugems taip pat yra buve, taciau jos i tai taip jautriai nereagavo ir jom praejo labai greit. Net nebezinau, ka daryti. Gal taip pasireiskia b grupes vitaminu stygius? kaip padeti iveikti sia fobija? gal kas buvot susidure su panasia situacija?

Copy - Paste. 2 šios temos puslapyje yra lygiai toks pats tekstas kaip ir Jūsų.
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2009 06 17, 23:14)

tik ten nikas kitas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

čia geras bigsmile.gif ale sumislyk taip, man ir į galvą nešautų bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 06 18, 17:27)
čia geras  bigsmile.gif  ale sumislyk taip, man ir į galvą nešautų  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Manau, kad mamytė paprasčiausiai nemoka cituoti, o ne savinasi svetimas mintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 06 18, 20:00)
Manau, kad mamytė paprasčiausiai nemoka cituoti, o ne savinasi svetimas mintis smile.gif

galėjo būt ir taip.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 04 14, 15:35)
esu jau nebe vaikas, bet knygą Heroinas perskaičiau tik prieš kokius metus. ir noriu jum tiesiog draugiškai patarti ar pasidalinti savo mintimis 4u.gif  JOKIU BŪDU neduokit skaityti paauglei knygos, jei ji dar aiškiai nesuvokia, kokią grėsmę kelia narkotikai ir jų vartojimas.net ir vienintelis kartas.knyga gera- bet ji ne vaikui skaityti, kuris gali nesuvokti, kokia gyvenimo realybė. dieve mano, kūdikiui dantenas įtrinti narkotikais doh.gif  doh.gif - čia tas knygos momentas, kuris mane šokiravo doh.gif

visikai nesutinku su sia nuomone smile.gif tam ir skirta si knyga, kad parodytu koks siaubas yra narkotiku pasaulis. pradzioje ten viskas smagiai bet toliau ivykiai parodo koks tai siaubas, perskaicius sia knyga kaip tik vienintele mintis buvo NIEKADA nevartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Sabina22 @ 2009 06 17, 10:58)

ale ir atradai toki dideli teksta nukopinti bigsmile.gif
QUOTE(donatex @ 2009 06 17, 20:57)

o tu ko, si karta nekopini? g.gif

QUOTE(pukuotukassss @ 2009 06 17, 20:13)

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 06 18, 09:43)
tik ten nikas kitas  g.gif  lotuliukas.gif

tame ir reikalas kad nukopino nuo kitos mamytes blush2.gif

QUOTE(pulina @ 2009 06 18, 18:27)
čia geras  bigsmile.gif  ale sumislyk taip, man ir į galvą nešautų 

drinks_cheers.gif
QUOTE(Keiti @ 2009 06 18, 20:00)

si mamyte ko puikiausiai moka viska ,dar daugiau nei jus manot doh.gif pas ja tokia fantazija,kad nevienas turbut nesat tokios tureja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas dar neatkreipe demesio,tai pasakysiu, as nepatingejau ir visa nakti tikrinau nikus kurie buvo man itartini pas Mamulka10 jos temeleja,tai tik siandien atradau net sesis,tai bus pliusmama,poloska,plastelina,Celcija,donatex,Sabina22
kurie labai graziai gyria jos priekytes (tipo pirkejai),istyrus sios nikus ,jie visi lig vieno kopina svetimas mintys kitose temelese,po pasisakimo pas Mamulka10 jau nekur neraso,iskirus viena,
Tai pasakykit mamos kaip jum atrodo,ar gali buti toks nekaltas sutapimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 18, 22:10)
Na gal ginasi, nes iš tikrųjų taip nedaro. Mano mama man pripaišydavo visokių nesamonių, nes jos fantazija lakesnė už darželinuko. Aš būdama mama tikrai savo dukros nepagirčiau, kad ir už kokį atvirumą, kai kalbama apie gėrimus, narkotikus ir rūkymą... Ji turi suprasti, kad tai yra blogai, o ne turėt mintį, kad, va pasakysiu mamai, ji pasidžiaugs, kad mergaitė šneka, bet ir toliau taip darysiu. Ir kokie geri mano ir mamos santykiai, kai ji žino, kad darau nesąmones ir nieko nedaro doh.gif
Deja pas mane tas atvejis kai kambarys = konteineris... Kažkodėl susitvarkyti aš galiu tik tada, kai man niekas netrukdo ir nenurodinėja, o jeigu jau pradeda zurkti, tai va kaip ir prieš penkias minutes, prasideda barniai tarpusavyje... Šiaip jau iš mano pusės patikrinta: gėdinimas, bausmės, grasinimas tvarkos kambaryje neįveda.. Tik gadina nuotaiką bei bendravimą  blush2.gif

visiškai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif viską sakau sūnums kas man nepatinka, nors kažkiek santykiai ir nukenčia..bet bent jau pradeda mąstyt..kaip sakoma patarlė9 kartus sakyk 10 išgirs vistiek ax.gif dėl kambario zurkiu ir aš g.gif noriu kad berniukai butų tvarkingi-ir šiaip ne taip pamažu atsiranda tvarka-juk nusibosta tos mamos zurkimo vaikinam klausyt-tai ir tvarkyt pradeda//
Papildyta:
tik viena svarbu manau bendraujant su paaugliais -sugebėt juos išklausyt iki galo, o ne taip pradžią paklausiau,ir pradedu staugt..neišklausius iki galo///visur stengiuosi rast kompromisą..o jau gera ar bloga aš mama oparodys aišku laikas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinojau ar čia ar kur kitur klausti, bet gal pataikiau.
Man 14 metų ir šeimoje turime nemažai problemų. Tėvai išsiskyrę nuo mano gimimo bet iki šiol labai pykstasi, tiek tarpusavyje tiek su manimi. Brolis( mano parama tokiais klausimais) prieš 4 metus išvažiavo dirbti į užsienį. Net už namų durų man nesiseka bendrauti. Draugu turiu vos keletą , bet ir tai draugais jau vadinu tuos žmones, kurie bent jau pakenčia mane (dauguma iškarto ima manęs nekęsti). Žinau, kad čia paminėjau tik blogasias savo gyvenimo puses, bet tiek jau to.

Mano klausimas būtų toks: Jeigu man labai sunku pačiai susitvarkyti su savo gyvenimu, ką reikėtų daryti? Kur kreiptis? Į psichologą? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuxx @ 2009 07 08, 14:33)
Sveiki, nežinojau ar čia ar kur kitur klausti, bet gal pataikiau.
Man 14 metų ir šeimoje turime nemažai problemų. Tėvai išsiskyrę nuo mano gimimo bet iki šiol labai pykstasi, tiek tarpusavyje tiek su manimi. Brolis( mano parama tokiais klausimais) prieš 4 metus išvažiavo dirbti į užsienį. Net už namų durų man nesiseka bendrauti. Draugu turiu vos keletą , bet ir tai draugais jau vadinu tuos žmones, kurie bent jau pakenčia mane (dauguma iškarto ima manęs nekęsti). Žinau, kad čia paminėjau tik blogasias savo gyvenimo puses, bet tiek jau to.

Mano klausimas būtų toks: Jeigu man labai sunku pačiai susitvarkyti su savo gyvenimu, ką reikėtų daryti? Kur kreiptis? Į psichologą?  verysad.gif

galiu paguosti tuo, kad nepirma ir nepaskutinė tokia esi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuxx @ 2009 07 08, 15:33)
Mano klausimas būtų toks: Jeigu man labai sunku pačiai susitvarkyti su savo gyvenimu, ką reikėtų daryti? Kur kreiptis? Į psichologą?  verysad.gif

reikia neprarasti jegu. zinok, kad kazkur pasauly yra ta tavo neatrasta pusele, tikras draugas.

gali bandyti kreiptis i psichologa, issipasakosi. blogiau nebus.
Atsakyti