Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė II

Sveikos gal galite man padėti? verysad.gif
Aš Kotryna,man dvylika metų ;}
Man atrodo ,kad mama manęs nemyli arba tikroji mano mama kažkur kitur ... cray.gif
Tėtis tai dar nieko.. Draugiškas,pajuokauja,paklausia kaip sekas,domisi,apkabina ir t.t.
O mama...
Ji su manim labai šalta.Nei domisi,paklausiu ar galiu nueit sudrauge vienur ar kitur tai visada: daryk kaip nori..
Toks jausmas ,kad jai nesvarbu.. verysad.gif
Tik kartais kai būnu stovykloje ar nakvoti pas draugę paskambina,pasidomi kaip sekas,atrodo viskas gerai,bet kai būnu namuose tas pats.. visada... suprasčiau ,kad būna pavargusi po darbo,bet ir kai nedirba tas pats.. Kažkada net aprėkė ,kad aš su džinsais ......
Aš stengiuosi su ja gražiai bendrauti,apkabinu ,bet visada tai turiu padaryti aš....
O su sese (jai dvidešimt su mumis gyvena) tai visada draugiška,domisi,juokiasi,kalba,apsikabina....
Man kišenpinigių beveik neduoda.. Mokykloje pavalgyt duodavo penkis litus tai aš už tris pavalgau ir du į taupyklę... o vasarą tai beveik neduoda... nebent pavyksta išprašyt kai ''noriu ledų''
tik tada duoda...
Arba mano telefonas jau visiškai stringa,gavau prieš tris metus.. nu jis gražus,bet tik tai.. stringa,sms neišsisiunčia.Pasakiau mamai tai ji nereaguoja... O sesei vos sugedo iškart nupirko naują,kietą.....
Nežinau kodėl taip yra..... Gal kažką blogai darau? unsure.gif
Gal mama - netikra mano mama?? nes aš panaši į tėtį,sesę ,o į mamą visai ne....
Patarkit ką daryti.. verysad.gif
Atsakyti
Tau tas pats kas ir man, bet aš su tėčiu, jei paklausiu ar galiu kur nors eiti ar ką, tai jis man ''daryk ką nori''. O jau su broliu geriausi draugai. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniakė*: 29 birželio 2010 - 18:30
dah.man tas pats su tėčiu ir su mama buvo.mažąją labai mylėjo,o į manę..žodžiu ant manęs tik išsikraudavo.
aišku liūdna buvo.kiek sakiau kad mane skaudina kai jie taip daro.niekas nepasikeitė.
tai ką jau beliko daryt-bendraut taip pat.
Atsakyti
manau reiktu keliauti i tema kartele sielai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 06 29, 19:29)
Tau tas pats kas ir man, bet aš su tėčiu, jei paklausiu ar galiu kur nors eiti ar ką, tai jis man ''daryk ką nori''. O jau su broliu geriausi draugai.  verysad.gif

Tai mum tas pats.. tik man su mama... o tu su mama gerai sutari? wink.gif

QUOTE(hell yeah @ 2010 06 29, 19:53)
dah.man tas pats su tėčiu ir su mama buvo.mažąją labai mylėjo,o į manę..žodžiu ant manęs tik išsikraudavo.
aišku liūdna buvo.kiek sakiau kad mane skaudina kai jie taip daro.niekas nepasikeitė.
tai ką jau beliko daryt-bendraut taip pat.

Ir visiškai nepasikeitė? O kaip reaguodavo į tavo pasakymus ,kad tau skaudu? unsure.gif

QUOTE(Gabriele97 @ 2010 06 29, 20:08)
manau reiktu keliauti i tema kartele sielai 4u.gif

Pabandysiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop* @ 2010 06 29, 20:22)
O kaip reaguodavo į tavo pasakymus ,kad tau skaudu?  unsure.gif

"kodėl tau turėtų būti skaudu ar pikta,valgyt turi,pastogę turi,gauni viską,rūbų,pinigų,ko tik nori"
tik tiek.ir vėl viskas sena vaga..
gal iš tiesų taip ir buvo.gavau tai.tik meilės,supratimo,draugystės.. iš jų negavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hell yeah: 29 birželio 2010 - 19:35
QUOTE(lollipop* @ 2010 06 29, 20:22)
Tai mum tas pats.. tik man su mama...  o tu su mama gerai sutari? wink.gif

Sutariu gerai, tik aišku ir apsipykstam retkarčiais, bet dėl možmožių. lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, pas dauguma ir pas mane yra taip: tevai bendrauja su vyresniais savo vaikais (sunumi, dukra)... Taip yra todel, kad tiesiog randa apie ka pasikalbeti... As nesakau, kad ju jaunesniais nera ko kalbeti, bet tiesiog vyresnieji labiau supranta, labiau padeda, pataria... smile.gif
Nereikia del to jaudintis...
Kadanors ir tu pasakyk koki imantresni zodeli, fraze...
Nera tevu, kurie nemyletu savo vaiku, yra tik tie, kurie gatvemis "trainiojasi"... schmoll.gif
Atsakyti
Yra, deja, kurie nemyli... Nes supratimas apie meilę vaikams skiriasi. Pastebėjau, kad vaikai gali būti aprūpinti - pamaitinti, aprengti, kišenpinigiai, mobiliakai, bet vat meilės trūksta, meilės... Iš čia problemos ir kyla. Man labai gaila tokių vaikų, ypač - kai mergaitės būna jau paauglės, iškyla visokių intymių klausimų, problemėlių, o mamikės būna pasinėrusios į save, ir nemato, kaip jų vaikai kenčia unsure.gif Gaila, bet nieko nepadarysi. Kiekvienas gyvena, kaip jam atrodo tinkama. Tokiems vaikams galiu palinkėti stiprybės, nenusivilti savimi, negalvoti, kad jie kažkokie blogi ar kažkuo kalti, o tokiems tėvams nieko nelinkėsiu, jie per durni, kad tą suprastų blink.gif Taip drąsiai sakau todėl, kad pažįstu asmeniškai tokių šeimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 06 29, 19:29)
Tau tas pats kas ir man, bet aš su tėčiu, jei paklausiu ar galiu kur nors eiti ar ką, tai jis man ''daryk ką nori''. O jau su broliu geriausi draugai.  verysad.gif

Man ir verysad.gif verysad.gif tas pats.
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti mamų. Kokius jūs įsivaizduojat pižamų vakarėlius ir ar esate už juos?
Atsakyti
QUOTE(justinele159 @ 2010 07 18, 04:51)
Sveikos, norėčiau paklausti mamų. Kokius jūs įsivaizduojat pižamų vakarėlius ir ar esate už juos?

Gal geriau nuomonės pasiklausk čia.
http://www.supermama...howtopic=473267
4u.gif
Atsakyti