Aš Kotryna,man dvylika metų ;}
Man atrodo ,kad mama manęs nemyli arba tikroji mano mama kažkur kitur ...

Tėtis tai dar nieko.. Draugiškas,pajuokauja,paklausia kaip sekas,domisi,apkabina ir t.t.
O mama...
Ji su manim labai šalta.Nei domisi,paklausiu ar galiu nueit sudrauge vienur ar kitur tai visada: daryk kaip nori..
Toks jausmas ,kad jai nesvarbu..

Tik kartais kai būnu stovykloje ar nakvoti pas draugę paskambina,pasidomi kaip sekas,atrodo viskas gerai,bet kai būnu namuose tas pats.. visada... suprasčiau ,kad būna pavargusi po darbo,bet ir kai nedirba tas pats.. Kažkada net aprėkė ,kad aš su džinsais ......
Aš stengiuosi su ja gražiai bendrauti,apkabinu ,bet visada tai turiu padaryti aš....
O su sese (jai dvidešimt su mumis gyvena) tai visada draugiška,domisi,juokiasi,kalba,apsikabina....
Man kišenpinigių beveik neduoda.. Mokykloje pavalgyt duodavo penkis litus tai aš už tris pavalgau ir du į taupyklę... o vasarą tai beveik neduoda... nebent pavyksta išprašyt kai ''noriu ledų''
tik tada duoda...
Arba mano telefonas jau visiškai stringa,gavau prieš tris metus.. nu jis gražus,bet tik tai.. stringa,sms neišsisiunčia.Pasakiau mamai tai ji nereaguoja... O sesei vos sugedo iškart nupirko naują,kietą.....
Nežinau kodėl taip yra..... Gal kažką blogai darau?

Gal mama - netikra mano mama?? nes aš panaši į tėtį,sesę ,o į mamą visai ne....
Patarkit ką daryti..