Mamytes , labai prasau jusu patarimo
Turim LABAI didele beda, mano brolio vaikui tuoj bus 8m. Vaikas neklauso, atsikalbineja, musasi, vagia, viska lauzo, o dar buvo pagautas rukantis

Su vaiku buvo kalbeta ir graziuoju ir piktuoju, gedintas, kalbeta apie pasekmes, visokie draudimai.. Bet niekas nepadeda

Kuo tolyn, tuo blogyn. Kai dar buvo mazesnis, greit pagaudavom meluojant, susekdavom vagystes (pagaudavom uz rankos). Buvo vagiami pinigai, mano papuosalai ir siaip jam patinkantys daiktai. Vaikas seda i nepazistamuju masinas, nes jos jam grazios

Draugu beveik neturi, nes ten jau apsivoges, parduotuvese taipogi. Mokykloje grasinta jau ismesti. Musa vaikus, iskrauste mokytojos stalcius

Vaikas tikrai ne pagal metus protyngas ir gudrus, mokinasi gerai. Sakyciau jis visiskai negalvoja apie pasekmes. Zinau, kad reikia kreiptis pas psichologa. Su tevais ta tema jau kalbeta ir jie pritaria tam. Daug skaiciau apie tai, vaikas hiper aktyvus, skiriama daug demesio, nevengiam pagyrimu uz gerus darbus, bet kai ka prisidyrba ir bandai jam isaiskint, jis i akis tyciojasi

Gal esat susiduria su panasia problema ir galetumet patarti?
Jeigu ir jums teko vesti vaikus pas psichologa, gal galetumete parasyti kokia ten sistema, kur is pradziu eit, kad pas ji patekti?
Patikekit, nors esu tik teta, bet man nuosirdziai gaila vaiko, nes matau kaip nuo mazu dienu gadinasi savo gyvenima