QUOTE(Sophi @ 2009 05 23, 10:17)
Gaminu tokia a la košę iš nevirtų perlinių kruopų
Kruopas užpilu šaltu vandeniu, laikau per naktį, ryte vandenį nupilu, užpilu verdančiu vandeniu ir kelias minutes palaikau. Per tą laiką pasiruošiu termosą - užplikinu verdančiu vandeniu, kad įkaistų. Tada nupilu nuo kruopų vandenį, dedu jas į termosą ir vėl užpilu verdančiu vandeniu - kad apsemtų maždaug per pirštą. Užsuku termosą, dedu į izoterminį maišelį ir keliauju į darbą.
Vakare pakepinu svogūnus ir burokine tarka tarkuotas morkas ir į juo supilu iš termoso perlines kruopas - skanumynas
Analogiškai ruošiu ir grikių košę - tik grikių nelaikau vandeny per naktį ir vandens pilu - kiek grikių, tiek vandens. Išeina labai biri grikių košė su visom maistingom medžiagom - verdant daug kas žūsta.
Panašiai ruošiami ir ryžiai - tik juos reikia bent šiek tiek apvirti.

Kruopas užpilu šaltu vandeniu, laikau per naktį, ryte vandenį nupilu, užpilu verdančiu vandeniu ir kelias minutes palaikau. Per tą laiką pasiruošiu termosą - užplikinu verdančiu vandeniu, kad įkaistų. Tada nupilu nuo kruopų vandenį, dedu jas į termosą ir vėl užpilu verdančiu vandeniu - kad apsemtų maždaug per pirštą. Užsuku termosą, dedu į izoterminį maišelį ir keliauju į darbą.
Vakare pakepinu svogūnus ir burokine tarka tarkuotas morkas ir į juo supilu iš termoso perlines kruopas - skanumynas

Analogiškai ruošiu ir grikių košę - tik grikių nelaikau vandeny per naktį ir vandens pilu - kiek grikių, tiek vandens. Išeina labai biri grikių košė su visom maistingom medžiagom - verdant daug kas žūsta.
Panašiai ruošiami ir ryžiai - tik juos reikia bent šiek tiek apvirti.
Oho, kaip įdomiai..


