Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(mamyciuk @ 2008 06 03, 20:54)
Megoj Senukuose pirkau orchidėją šiandien už 13 lt. Atseit brokuota, bet su žiedais. Tik taip tokia pavargusi. Žiūrėsim, kaip augs.

gal parodysit kas per gėliukė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 03, 17:31)
o man toks vaizdas kad mes cia juokingai atrodom naujokem tongue.gif
manes tikrai ne schmoll.gif  biggrin.gif
nieko schmoll.gif as ju nepurskalioju visai schmoll.gif
as irgi, kol pamaitinau seimyna, vel savo posto neberandu doh.gif  schmoll.gif

Man tai faina, kai žmonės turi kažkokių pomėgių, o jeigu dar tie pomėgiai tokie gražūs tai iš viso super thumbup.gif
Aš pasinagrinėjau nuorodas iš pirmo puslapio ir supratau, kad aš visai netinkamai prižiūrėjau savo gražuolę blush2.gif Ir nežinau ką dabar daryt ar prižiūrėt pagal rekomendacijas ar taip kaip anksčiau g.gif . Aš trašas tai iš akies be jokių proporcijų į vandenį įpildavau, apie jokias temperatūras tai visai nekreipiau dėmesio blush2.gif pamerkdavau į vandenį ne rytais, o tada kai turėdavau laiko. Nupurkšdavau tik kai laistydavau. Nu žodžiu vargšė ta mano gėlytė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 03, 19:10)
Kur jus ta statistika randat blush2.gif

kur yra tema (pvz. orchidejos) prie temos salia eina skaiciai- kitam langeli (paspausk ant ju ir atsidarys tau statistika), poto eina nikas kas tema atidare... mirksiukas.gif
gal suprantamai parasiau ax.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 06 04, 08:34)
Man tai faina, kai žmonės turi kažkokių pomėgių, o jeigu dar tie pomėgiai tokie gražūs tai iš viso super  thumbup.gif
Aš pasinagrinėjau nuorodas iš pirmo puslapio ir supratau, kad aš visai netinkamai prižiūrėjau  savo gražuolę  blush2.gif Ir nežinau ką dabar daryt ar prižiūrėt pagal rekomendacijas ar taip kaip anksčiau g.gif . Aš trašas tai iš akies be jokių proporcijų į vandenį įpildavau, apie jokias temperatūras tai visai nekreipiau dėmesio  blush2.gif pamerkdavau į vandenį ne rytais, o tada kai turėdavau laiko. Nupurkšdavau tik kai laistydavau. Nu žodžiu vargšė ta mano gėlytė  doh.gif

na zinok manau kiekviena auginam tikrai ne pagal taisykles ir laistom ne pagal grafika g.gif as irgi laistau mazdaug kas savaite, tiksliau ji galima sakyt kas pusantros sav. (kai upas uzeina blush2.gif ), orchiu nepurskineju schmoll.gif o kai laistau tai patresiu, normu tai as su visom gelem laikaus ax.gif
Atsakyti

Labukas visoms orchideju augintojoms 4u.gif

Jungsiuos ir as prie jusu,nes gimtadienio proga gavau dvi orchidejas,ir noreciau kartu su jumis dziaugtis ir auginti tas grazuoles wub.gif

Kol kas viska skaitysiu kas parasyta pirmam puslapi,o veliau manau vistiek turesiu klausimuku jums ax.gif

Atsakyti
Mano zygutis leidžia kažką, kas nėra labai panašu į naują auginį. Nejaugi pražys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 06 04, 08:57)
Labukas visoms orchideju augintojoms 4u.gif

mielai prasom 4u.gif tik perspeju liga gali tapti nepagydoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 06 04, 07:59)
Mano zygutis leidžia kažką, kas nėra labai panašu į naują auginį. Nejaugi pražys  g.gif

Tau gerai,o maniškis tik bulbu prisiaugino ir viskas,apie žydėjima net nesvajoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 06 04, 08:59)
Mano zygutis leidžia kažką, kas nėra labai panašu į naują auginį. Nejaugi pražys  g.gif

prasom pasirodyti bigsmile.gif

nu paaiskinkit man durnai kas yra tas zygutis blush2.gif tik stipriai nesijuokit blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 birželio 2008 - 08:03
QUOTE(Gaurė @ 2008 06 04, 08:59)

a jiems reikia ziemos miego ir salcio kad prazyst?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 09:01)

nu paaiskinkit man durnai kas yra tas zygutis blush2.gif tik stipriai nesijuokit blush2.gif  blush2.gif

Pasirodyti dabar negaliu, nes aš darbe, o zygutis namie. Bet vakare galėsiu parodyti. Tiesa, jis visas tai labai nekaip atrodo - daugokai pageltusių lapų, bet augina naujas bulbas ir va dar kažkokį daiktelį leidžia blush2.gif
Va toks yra Zygopetalum

http://www.orchidlad...gopetalum_X.jpg
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 09:01)

nu paaiskinkit man durnai kas yra tas zygutis blush2.gif tik stipriai nesijuokit blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tu ir duodi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 06 04, 09:05)
Pasirodyti dabar negaliu, nes aš darbe, o zygutis namie. Bet vakare galėsiu parodyti. Tiesa, jis visas tai labai nekaip atrodo - daugokai pageltusių lapų, bet augina naujas bulbas ir va dar kažkokį daiktelį leidžia  blush2.gif
Va toks yra Zygopetalum

http://www.orchidlad...gopetalum_X.jpg

aaaaaaaaa, o kodel as galvojau kad tai yra oncidiumas doh.gif unsure.gif
o tai kas sitoji per maniske g.gif
user posted image

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 04, 09:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na tu ir duodi... thumbup.gif

ko cia issizvengei unsure.gif negrazu ir begede tu esi tease.gif
Atsakyti