Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Glamorous @ 2008 06 17, 12:46)
Zinok as tiksliai nezinau, kokia kaina, bet zinau, kad kai ja dave, tai sake, kad cia is brangiuju ir kad nuoma lyg apie 3000- 4000 lt kainuoja. O pirkti apie 5000-6000 lt.
Siaip ne is pigiuju ji, bet reikia matuotis. Dar yra is pronovias labai panasus praeitu metu modelis, skiriasi vos priekis virsuje.
Papildyta:
Esu maciusi, kai mergina pagal si modeli buvo pasisiuvusi suknele, bet tai anaiptol neprilygo. As irgi issirinkau pronovias suknute, bet man tokios kuklesnes labiau tiko, nes turiu tokias moteriskesnes formas, nors pati smulki esu blush2.gif

niu, vat ashdabar nagrinejaus shita suknele, ir savaja ax.gif tai nusprendziau,kad jos ai grazhios, o manoji lyginant vienas prie vieno, net grazhesne smile.gif tai tiriausia nebesimetysiu ir busiu su savaja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitulia_g: 17 birželio 2008 - 14:45
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 17, 15:40)
niu, vat ashdabar nagrinejaus shita suknele, ir savaja ax.gif  tai nusprendziau,kad jos ai grazhios, o manoji lyginant vienas prie vieno, net grazhesne smile.gif tai tiriausia nebesimetysiu ir busiu su savaja blush2.gif  blush2.gif

Tai tavo gal pronovias is 2007 metu katalogo? Nes minejau, kad labai panasi.O gal dar kazkas panasia pagamino?
Papildyta:
QUOTE(Glamorous @ 2008 06 17, 15:43)
Tai tavo gal pronovias is 2007 metu katalogo? Nes minejau, kad labai panasi.O gal dar kazkas panasia pagamino?

O kaip tavo atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 06 17, 13:45)
Papildyta:
O kaip tavo atrodo?

jau idejau, palyginimui, dabar bijau, kad mergaites nubalsuos uzh corzo, sknele doh.gif , na ash vilgsiuos pasijoni, ir tada sukneles apachia igauna pustesne-pakilesne forma, niu shiaip panasia... Ir nuotraukoj siuvinejimas, lyg atrodo ne tos pachios spalvos, bet shiaip yra viskas balta balta....
Atsakyti
niu, vat ashdabar nagrinejaus shita suknele, ir savaja ax.gif  tai nusprendziau,kad jos ai grazhios, o manoji lyginant vienas prie vieno, net grazhesne smile.gif tai tiriausia nebesimetysiu ir busiu su savaja blush2.gif  blush2.gif

man asmeniskai corso virsus grazesnis... blush2.gif labiau ispildo formas...o kitos salia apacia ispudingesne... bigsmile.gif tai vot is dieju sulipdzius gautusi liux... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 17, 15:51)
jau idejau, palyginimui, dabar bijau, kad mergaites nubalsuos uzh corzo, sknele doh.gif , na ash vilgsiuos pasijoni, ir tada sukneles apachia igauna pustesne-pakilesne forma, niu shiaip panasia... Ir nuotraukoj siuvinejimas, lyg atrodo ne tos pachios spalvos, bet shiaip yra viskas balta balta....

Zinai, cia skirtingi fotografai tas foto dare, as jau is patirties zinau, kad pronovias nuotraukose sukneles visiskai kitaip atrodo, nei gyvai. Siaip sukneles abi grazios, taciau tik matuodama issirinkti kuri grazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 06 10, 20:27)
Vilniuj Madona salonas, speju tik pirkimui galetu atvezt, jei isvis atveztu, nes suknele man atrodo is 2006 kolekcijos  g.gif Kaina pernai buvo apie 10 000

Litų? Labai mažai atrodo, pagal tai, kiek girdėjau... Aha, 2006 ar 2007 metų modelis. Jei ir tuoksiuosi, tai tik po poros metų anksčiausiai, tada jaučiu tikrai niekas nevežtų ane? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 17 birželio 2008 - 23:26
QUOTE(groovy @ 2008 06 18, 00:24)
Litų? Labai mažai atrodo, pagal tai, kiek girdėjau... Aha, 2006 ar 2007 metų modelis. Jei ir tuoksiuosi, tai tik po poros metų anksčiausiai, tada jaučiu tikrai niekas nevežtų ane? verysad.gif

Aš tik šiaip įdomumo dėlei paklausiu, nes nelabai pagaunu kampo. Čia 10 tūkstančių Lt??? Ir čia skaitosi mažai, ar aš kažką ne taip supratau. Sorry, jei klausimas skamba kvailai.
Atsakyti
Oi, mergaites, kaip gaila kad negaliu dar imesti foto verysad.gif verysad.gif verysad.gif Radau sesers drauges vestuvine nuotrauka, tai fantastiska suknele ir nerealus veliumas... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Ech, tikra princese wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 18, 12:03)
Oi, mergaites, kaip gaila kad negaliu dar imesti foto  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Radau sesers drauges vestuvine nuotrauka, tai fantastiska suknele ir nerealus veliumas...  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ech, tikra princese  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mesk i pastuka kauno.nuotaka@gmail.com asq jei turi ja kompe blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia_1983 @ 2008 06 18, 12:15)
mesk i pastuka kauno.nuotaka@gmail.com asq jei turi ja kompe  blush2.gif

uoj ne ten parasiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet visvien gali imest i sita paziuresiu labai jau idomu bigsmile.gif
Atsakyti

Na mano nuomone cia visai skirtingos sukneles.
Desineje yra virsus is neriniu, kiaurarastis, o apacioje tankus pasijonis. Nezinau ar tokia pacia, bet bent labai panasia maciau gyvai - tai fantastiskai atrode thumbup.gif Tuo tarpu desineje yra istisines sunkesnes medziagos, pati medziaga siuvineta, tik siluetas panasus. Irgi grazi, bet jaunosios ugis turi atitikti sukneles ilgi.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 06 17, 23:24)

Taip, litu. Is Elie Saab kolekcijos man siule uz 13 000 ar panasiai atvezti, o uzsienyj siekt tiek pigiau maciau. Tai ir tavo nusiziuretas modelis panasiai kainuotu g.gif Parasyk e-mail i ''madona'', turetu atsakyt
Atsakyti