QUOTE(uItra @ 2008 06 18, 11:13)
Na mano nuomone cia visai skirtingos sukneles.
Desineje yra virsus is neriniu, kiaurarastis, o apacioje tankus pasijonis. Nezinau ar tokia pacia, bet bent labai panasia maciau gyvai - tai fantastiskai atrode

Tuo tarpu desineje yra istisines sunkesnes medziagos, pati medziaga siuvineta, tik siluetas panasus. Irgi grazi, bet jaunosios ugis turi atitikti sukneles ilgi.
na, taip

tiesiog, ash Corzo matavaus Airijoj, ir ja reikejo pirkt, o kainyte 2800 euro, o kodel noriu pirkt, sugalvojau vienintele priezasti, galesiu dukrai parodyt

shia priezhastim, neitikinau nei saves, nei SB... Taigis gryzhus i Lietuva, radau kita suknyte... Taip, kad ju ir virshus skirtingas, ir medziagos, ash matau... Tiesiog, ant manes jos atrode panashiai.... (teorishkai, forma ir tiesiog nemoku paaishkint, protingai....

) Ir dar mano pasiringtoji suknyte, siuvinete permatom akytutem, todel saulej blizgejo(blink, blink

...) labai grazhiai...kadangi LT. buvau kelias dienas, iki Vilniaus nespejau nuvazhiuot... Bet, uzhmachiau chia vel ta suknele, ir vel susimakalvo mano mintys, nes atsirado galimybe ja ishsinuomuot. Jos man abi labai patinka, ir parashiau laishka i Madonos salona, ji laisva mano dienai...