Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Cica:) @ 2008 06 18, 18:54)
na, prabanga tai prabanga, bet tokia kaina už nuomą tai man neprotinga  smile.gif Jau geriau nusipirkt suknutę už tokią kainą. Na, bet, kiekvienai savaip, be abejo, nėra ko ginčytis  biggrin.gif
Lauksim nuotraukų po vestuvių mirksiukas.gif

Bet kas is to,jai as nusipirkciau suknele uz 4 500Lt,bet ji man ne tokia miela butu? Vien del to, kad ji man liks? Ir kur as ja laikysiu? I spinta susikisiu? Tame ir reikalas, kad man daugiau niekas nepatiko taip, kaip ta suknele. Todel net nedvejodama ja paemiau ir negalvojau apie pinigus. O ar protinga tokius pinigus moketi uz nuoma, tai kam kaip atrodo. Man protinga, jai issirinkai tokia suknele, su kuria tu jausies nepakartojama ta diena. Cia yra protinga. Man ji pati paciausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 06 18, 18:03)
Aciu,kad padejai 4u.gif  Tai va, mergaites, tai mano suknele. Jau uzstata palikau. Po jos ne viena man daugiau nelipo...

grazi suknele 4u.gif bet as uz nuoma nebuciau mokejus tiek g.gif aisku jai tau ji labai patiko,ir gali sau tai leisti tai valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 06 18, 21:11)
Bet kas is to,jai as nusipirkciau suknele uz 4 500Lt,bet ji man ne tokia miela butu? Vien del to, kad ji man liks? Ir kur as ja laikysiu? I spinta susikisiu? Tame ir reikalas, kad man daugiau niekas nepatiko taip, kaip ta suknele. Todel net nedvejodama ja paemiau ir negalvojau apie pinigus. O ar protinga tokius pinigus moketi uz nuoma, tai kam kaip atrodo. Man protinga, jai issirinkai tokia suknele, su kuria tu jausies nepakartojama ta diena. Cia yra protinga. Man ji pati paciausia wub.gif

na ir puiku mirksiukas.gif nesiginčiju biggrin.gif linkiu gražios šventės! 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2008 06 18, 22:20)
na ir puiku  mirksiukas.gif  nesiginčiju  biggrin.gif linkiu gražios šventės!  4u.gif

Labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 06 18, 22:01)
Atsiprasau, kad as cia ne i tema, bet kokios tavo paveikslelyje gelytes? ax.gif  blush2.gif  blush2.gif

Zinok nezinau, planuoju floristes paklausti, nes man jos ispudingai atrodo biggrin.gif
Jei nori, galiu tau didesne nuotrauka atsiusti, gal tu suprasi geriau uz mane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 18 birželio 2008 - 22:52
QUOTE(Glamorous @ 2008 06 18, 11:57)
Ot dilema turi, o ziuriu iki vestuviu nebe daug laiko liko  doh.gif
Rinkis ta, su kuria geriausiai jautiesi, as issimatavau visokiausias grozybes, o labiausiai tiko pati kukliausia biggrin.gif As tai ziurejau, kad ir patogi butu, nes zinau kad ta diena busiu  kaip ant sparnu  wub.gif

na iki gryzhimo i LT turiu savaite, o kai jau gryshiu, dar karta iertinsiu savosios sukneles grozhi ir tada jau galvosiu, jei ka lotuliukas.gif lotuliukas.gif leksiu i maddona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 18, 13:47)
na, taip blush2.gif  blush2.gif  tiesiog, ash Corzo matavaus Airijoj, ir ja reikejo pirkt, o kainyte 2800 euro, o kodel noriu pirkt, sugalvojau vienintele priezasti, galesiu dukrai parodyt doh.gif  doh.gif  shia priezhastim, neitikinau nei saves, nei SB... Taigis gryzhus i Lietuva, radau kita suknyte... Taip, kad ju ir virshus skirtingas, ir medziagos, ash matau... Tiesiog, ant manes jos atrode  panashiai.... (teorishkai, forma ir tiesiog nemoku paaishkint, protingai.... blush2.gif  blush2.gif ) Ir dar mano pasiringtoji suknyte, siuvinete permatom akytutem, todel saulej blizgejo(blink, blink rolleyes.gif ...) labai grazhiai...kadangi LT. buvau kelias dienas, iki Vilniaus nespejau nuvazhiuot... Bet, uzhmachiau chia vel ta suknele, ir vel susimakalvo mano mintys, nes atsirado galimybe ja ishsinuomuot. Jos man abi labai patinka,  ir parashiau laishka  i Madonos salona, ji laisva mano dienai...

ojoj, kaina didziule doh.gif veliau parduoti sukneles nera lengva, o laikyti dukrai (dar neaisku ar ji bus aplamai)... schmoll.gif
Taip, abieju sukneliu siluetas ir kaip ji "sedi" ant figuros yra panasu. O del blizgejimo - plika akim jis visad grazesnis nei nuotraukose. Kad perteikti visa sukneles grozi reikia palankaus apsvietimo, neretai - specialaus. Todel ir skiriasi vaizdai kataloguose ir jusu albumuose mirksiukas.gif
bet jei as taip negaleciau apsispresti - turbut spresciau pagal bendra savijauta apsivilkus suknele - ar negrauzia medziaga, ar nesmunka, ir be abejo visada yra patogiau su lengvesne suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 18, 23:27)

antra daili rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 19 birželio 2008 - 06:23
QUOTE(katee @ 2008 06 18, 22:11)

tikrai palaikau drinks_cheers.gif
Manyciau protinga butu moketi ir 100000, jei milijonierius esi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 19 birželio 2008 - 07:06
http://www.jovanipro...resses-281.html

sita paprastute man labai grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 18, 22:27)

user posted image

Negaliu sios pamirsti wub.gif
Atsakyti