Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(semiuke @ 2008 06 26, 10:09)
taip ir galvojau kad visi mano suknele ispeiks sad.gif taip ir jauciu kad per savo vestuves si sestadieni busiu vos ne pajuokos objektas su ja sad.gif

Baik tu, tu tik ja susitvarkyk pagal save, nes dabar ji dar per didele atrodo ir atrodysiu liuks smile.gif
Beje siulyciau uzsideti apacioje toki pasijoni, kuris suteikia suknelei forma, nes reklamoje suknele su tuo pasijoniu, o tu ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 26 birželio 2008 - 14:31
user posted image

http://www.kekopeanstitches.com/
Atsakyti
user posted image
Man dar tokai grazi butu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridikute: 26 birželio 2008 - 21:51
dar viena beda.paziurejau orus.sestadieni bus lietus.siaubas kazkoks.ir taip kiekviena diena sapnuoju savo vestuves kokios jos nuostabios.jauciu kad kazkas bus negerai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2008 06 26, 23:05)
dar viena beda.paziurejau orus.sestadieni bus lietus.siaubas kazkoks.ir taip kiekviena diena sapnuoju savo vestuves kokios jos nuostabios.jauciu kad kazkas bus negerai sad.gif

semiuke....
niekas tavo sukneles neispeike, bet kiekvienai ta pati suknele kitaip atrodo
vis tiek busi pati graziausia, nes kiekviena nuotaka pati graziausia!!!
cia kaip sakoma, nes suknele puosia panele, o panele suknele, taigi spindint is laimes su sypsena ant veido ir meile akyse busi tikrai pati graziausia 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nuo mano vestuviu praejo jau daugiau nei metai... Vakar apimta euforijos pasimatavau savo vestuvine suknele. wub.gif wub.gif wub.gif Ech, kiek daug atsiminimu iskilo... kiek daug geru emociju gavau. wub.gif bigsmile.gif Paprasiau, vyro kad nufotografuotu. Imetu savo suknytes foto ( nekreipkite demesio i aplinka, as ten ant lovos uzsilipusi. lotuliukas.gif )
Man mano suknyte vis dar tokia pati grazi, kaip ir pirma karta pamacius... Po vakar apimtos euforijos tikrai nesigailiu, kad suknyte pirkausi.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 27 birželio 2008 - 10:43
QUOTE(Aterol @ 2008 06 27, 11:41)
Nuo mano vestuviu praejo jau daugiau nei metai... Vakar apimta euforijos pasimatavau savo vestuvine suknele.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ech, kiek daug atsiminimu iskilo... kiek daug geru emociju gavau.  wub.gif  bigsmile.gif  Paprasiau, vyro kad nufotografuotu. Imetu savo suknytes foto ( nekreipkite demesio i aplinka, as ten ant lovos uzsilipusi.  lotuliukas.gif
Man mano suknyte vis dar tokia pati grazi, kaip ir pirma karta pamacius... Po vakar apimtos euforijos tikrai nesigailiu, kad suknyte pirkausi..  wub.gif

user posted image

wub.gif labai grazute
saunuole, kad pirkai ir nepardavinejai, as irgi ketinu suknele pasilikti atminimui..
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 27, 10:00)
wub.gif labai grazute
saunuole, kad pirkai ir nepardavinejai, as irgi ketinu suknele pasilikti atminimui..

Dekui. 4u.gif Nusipirkus buvo mintis ja parduoti, bet greitai tas mintis vejau tolyn... O dabar taip dziaugiuosi. Vis pasiziuriu i ja, ir taip gera buna. wub.gif O dar tik metai praejo.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 26, 10:30)

Oi pati pirma kokia grazi!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Kaip tokios noreciau verysad.gif
Atsakyti
eina sau kaip susinervinau,niekur nerandu sukneles nuomos sutarties,neduok dieve pameciau fear.gif angel_sadangel.gif iki vestuviu kokiu 20dienu belike surrender.gif verysad.gif
Atsakyti
MAno suknele
Atsakyti