Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Mano suknelė..Paprasta,bet miela wub.gif
user posted image
user posted image
Švarkelį tai sesuo iš Londono parvežė,net negalvodama,kad man prie suknelės lb tiks biggrin.gif Ji kartu su kažkokia suknele jį pirko...O aš kaip tyčia iš nuomos jokio švarkelio ar šalikėlio nepasiėmiau,tai jis man lb tiko thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
o jau paskutine kokio grozio wub.gif
Atsakyti
Straispsnis is siu metu vestuvines parodos 4u.gif Anglijoje berods g.gif

Didžiausi pasikeitimai nustebino vestuvinių suknelių madoje . Nors tradiciškos pūstos suknelės vis dar madingos, tačiau baltą spalvą vis labiau keičia kreminė ar pudros spalva. Prie baltų suknelių, šiais metais, derinami juodi aksesuarai, pavyzdžiui neriniai ar papuošalai. Ši pora gal kiek netikėta, bet teko pripažinti, artodo įspūdingai. Princesių tipo suknelių siūloma nesirinkti, jei švenčiate miesto restorane, jos geriausiai dera pilies ar dvaro aplinkoje. Beje suknelių konsultantai dar kartelį patvirtino, jog nereikia bijoti korsetų, jie geriausiai laiko liemenį ir netgi optiškai jį plonina. Į madą grįžta trumputės baltos, Channel stiliaus suknelės. Jos atrodo kukliai, tačiau ne prastai, labiausiai tinka žemoms, smulkaus sudėjimo merginoms. Parodoje labai išsiskyrė įvairių nacionalinių motyvų suknelės ( balta suknelė su languotomis škotiškų motyvų klostėmis ar kreminė suknelė per liemenį aprišta čigoniška skara). Taigi, šiais metais pasirinkusios lietuvišką tautinį derinį su klasikine balta suknele - būsite pati madingiausia nuotaka. Aukštojoje madoje karaliauja raudonojo kilimo vadinamosios suknelės (siauros, ilgos -jei planuojate amerikoniškojo stiliaus vestuves, tuomet ši suknelė būtent Jums).

Vestuviniai aksesuarai ypatingai nesikeičia, nebent šviesias spalvas keičia ryškios, todėl nebijokite derinti baltos suknelės ir raudono nuometo. Beje veliumai madingi tiek ilgi, tiek trumpi. Vestuvines gėles derinkite prie suknelės. Šių metų naujovė: vestuvinė puokštė iš kristalų (dirbtinos gėlės apklijuotos kristalais).
Atsakyti
man tai isvis juokinga atrodo madu vaikytis tokioje srityje kaip vestuves
uz 40 metu paziurejus i foto atrodys juokingai tuo metu buves madingas aspektas, kaip tik geriausia klasika, kuri tinka visiems laikams....
Atsakyti
O as noriu sitokios wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 29 birželio 2008 - 00:27
As noriu sitos wub.gif
Papildyta:
Atsiprasau uz nekokybiskas nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
[quote=bamboske,2008 06 13, 22:31]
nu ka busimos nuotakos blush2.gif pagaliau ir as issirinkau suknele... ir nepatikesit tongue.gif
budavo kiek randu sau graziu sukneliu per int.viosos grazios bet kai gyvai pamatydavau labai nusivyldavau verysad.gif
Bet siandien biggrin.gif issirinkau jau ir taskas.....tikiuosi lotuliukas.gif rytoj eisiu palikti uzstt.

mano manymu kukli, bet tikrai ne prasta smile.gif prie tokios priderinus ispudingesnius papuosalus, nuometa, puokste bus thumbup.gif
Papildyta:
kaip jum sitos?

http://www.demetrios...mp;styleID=1610

http://www.demetrios...hp?styleID=1614
Atsakyti
Mielos nuotakos, ir as galiu pasidalinti savo sukneles issirinkimo patirtimi. O buvo taip, kaip kartais rasoma zurnaluose: issirinkau visai ne tokia, apie kokia galvojau.
Maniau, kad noriu beveik nepustos, baltos neriniu sukneles. Is pradziu galvojau siutis, bet kai pamaciau, kad tokiu pilnos nuomos - pasivaiksciojau ir po ten. Ir gi paaiskejo, kad mano figurai beveik tiesios, prailginti liemenu ir panasiai sukneles visai netinka. Pasirodo busiu su sampanine, pusta ir puosnia sukne. Va taip va buna... o prisisiuntusi buvau koki 100 nuotrauku su visai kitokiom suknelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twenty4 @ 2008 06 29, 16:06)
Mielos nuotakos, ir as galiu pasidalinti savo sukneles issirinkimo patirtimi. O buvo taip, kaip kartais rasoma zurnaluose: issirinkau visai ne tokia, apie kokia galvojau.
Maniau, kad noriu beveik nepustos, baltos neriniu sukneles. Is pradziu galvojau siutis, bet kai pamaciau, kad tokiu pilnos nuomos - pasivaiksciojau ir po ten. Ir gi paaiskejo, kad mano figurai beveik tiesios, prailginti liemenu ir panasiai sukneles visai netinka. Pasirodo busiu su sampanine, pusta ir puosnia sukne. Va taip va buna... o prisisiuntusi buvau koki 100 nuotrauku su visai kitokiom suknelem smile.gif

taip dažniausiai ir būna, kiek pastebėjau biggrin.gif Gal nuotrauką turi savo išrinktos suknelės? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

http://item.express....cmdZExpressItem
Atsakyti