Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

sumazhink nuotrauka cool.gif
Atsakyti
oj atsiprasau,kaip as cxia taip istampiau psl 4u.gif
Papildyta:
pas mane kompe buvo viena didele ,kita sumazinta,pasizioplinau,didele ikeliau...sorry
Papildyta:
na va
Atsakyti
Maniškė buvo tokia
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 08 04, 14:59)
oj atsiprasau,kaip as cxia taip istampiau psl 4u.gif
Papildyta:
pas mane kompe buvo viena didele ,kita sumazinta,pasizioplinau,didele ikeliau...sorry
Papildyta:
na va

Labai gražiai atrodei 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 08 04, 15:05)
Maniškė buvo tokia

Labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2008 08 04, 20:58)
Labai grazi  thumbup.gif

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 08 04, 16:05)
Maniškė buvo tokia

o cia kartais ne is Rayl'os kolekcijos? ax.gif
man jos visos suknes labai grazios, pati viena nusiziurejau bigsmile.gif
Papildyta:
o manoji vestuvine buvo tokia, tik balta:
http://www.maggiesot...h...&style=A604
ja issirinkau gal is trecio ar ketvirto karto. kai pamaciau, kitu nebereikejo bigsmile.gif blush2.gif
[/quote]
pasakiska bigsmile.gif
man labai grazu kad ji atlasine , ar kai pcia ta medziaga vadinas blush2.gif
Atsakyti
o man sita grazi ax.gif
http://www.suknie-sl...hp?s=23.levante

nemoku paveiksliuko ikelt, gal galit mergaites parasyti kuri i az kaip reikia?buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vakar nulekiau vel iki salono ir jau issirinkau kita suknele nei buvau nusiziurejusi... Uzsirezervavau, bet nezinau ar esu 100proc. laiminga doh.gif doh.gif doh.gif nesu coliuke, todel truputi bijau, kad tokia suknyte siek tiek stambina klubus unsure.gif verysad.gif Kaip jums si suknyte? Tik vietoj rudu juosteliu visur baltos (zodziu suknyte visiskai balta)...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2008 08 06, 09:50)
Sveikos merginos, vakar nulekiau vel iki salono ir jau issirinkau kita suknele nei buvau nusiziurejusi... Uzsirezervavau, bet nezinau ar esu 100proc. laiminga  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nesu coliuke, todel truputi bijau, kad tokia suknyte siek tiek stambina klubus  unsure.gif  verysad.gif  Kaip jums si suknyte? Tik vietoj rudu juosteliu visur baltos (zodziu suknyte visiskai balta)...

Man sita labai grazi, kazkada buvau ja nusiziurejus, bet tik nuotraukose..jauciu, gyvai ji dar grazesne thumbup.gif nemanau, kad labai jau stambintu, juk apacia labai plati ir atsveria tai kas galbut siek tiek platu per klubus thumbup.gif
Atsakyti
va maniskes suplaju 2400 uz nuoma, bet buvo verta! jin man iki siol pati graziausia
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamulencia @ 2008 08 06, 11:01)
va maniskes suplaju 2400 uz nuoma, bet buvo verta! jin man iki siol pati graziausia
user posted image
user posted image

na man nelabai schmoll.gif is galo nesiziuri
Atsakyti