Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Jau kad visos ,tai ir pasirodysiu suknyte savo smile.gif tik cia nevisa matosi,neturiu dar fotografo nuotrauku,tai isrinkau geriausiai besimatanti jos grozi ax.gif blush2.gif ji zuveles formos,su sleifu wub.gif gail,kad nebeteks jos apsirenkti unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
Mielos busimos nuotakos! Noreciau pasiulyti savo vestuvine suknele, ji netradicine, ryskiai geltona, labai seksuali, tik nuotraukos bus kita savaite. Jei ka sudomino, rasykit i az, atsiusiu nuotraukas i e-maila (cia nemoku). Siuta Klaipedoje pas Aina Zinciukaite. Kaina 2900lt.
Atsakyti
[quote=mamulencia,2008 08 06, 10:01]
va maniskes suplaju 2400 uz nuoma, bet buvo verta! jin man iki siol pati graziausia

man tai wub.gif tik nesupratau antroj nuotraukoj atrodo kaip su sleikutem
ir sukuosena labai grazi 4u.gif o kurioj vietoj tas dvaras? g.gif
Atsakyti
[quote=truth,2008 08 06, 20:01]
[quote=mamulencia,2008 08 06, 10:01]
va maniskes suplaju 2400 uz nuoma, bet buvo verta! jin man iki siol pati graziausia

man tai wub.gif tik nesupratau antroj nuotraukoj atrodo kaip su sleikutem
ir sukuosena labai grazi 4u.gif o kurioj vietoj tas dvaras? g.gif
[/quote]
ten buvo sleikytes prisiutos, jei kartais pavargciau galeciau uzsimesti jas, jos mane isgelbejo, buvo daug patogiau :0 o dvaras traku vokeje, salia vilniaus iskart ivaziavus i miesteli reikia visa laika tiesiai smile.gif
Atsakyti
o gudriai cia - reik uzsidedi, nereik - paslepi biggrin.gif mes ir turbut i ta dvareli uzsuksim, nes pakeliui i sodyba ax.gif
Atsakyti
sveikutes parduodu suknyte nei karto nedeveta ,pusta balta ,nesenai pasiuta ,tik reiketu paciai prisisiuti sleikutes!jei susidometumet rasykit i az
Atsakyti
sveikos.. jeigu nuomojat suknele tai jokiu budu neikit i SANTA salona!!!!!!! vakar man buvo sokas..... pries pora men. siam salone uzsisakiau grazia balta suknele,vakar nuejus i primatavimus gavau soka suknele i suknele ne panasi verysad.gif schmoll.gif visu pirma ji pasidare ne balta visa apdraskyta prisuta ivairiausiu sudu...pradejo siulyt man kitas sukneles bet visos jau tokios nudeveto... o jie man dar uzstato negrazina.. JEIGU NUOMOJAT TEN SAVO SUKNELE NUEIKIT IS ANKSTO IR PAZIUREKIT SAVO SUKNELIU TIKRAI PATARIU..NES TEN KAIP MAN RODE TAI TOKIOS NUVALKIOTOS BUV!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2008 08 05, 22:17)
o cia kartais ne is Rayl'os kolekcijos?  ax.gif
man jos visos suknes labai grazios, pati viena nusiziurejau  bigsmile.gif

Čia Venus kolekcija iš Italijos. Ten suknelės tiesiog nuostabios įvarių skonių nuotakoms.
Atsakyti
QUOTE(...oksancik... @ 2008 08 07, 07:25)
sveikos.. jeigu nuomojat suknele tai jokiu budu neikit i SANTA salona!!!!!!! vakar man buvo sokas.....  pries pora men. siam salone uzsisakiau grazia balta suknele,vakar nuejus i primatavimus gavau soka suknele i suknele ne panasi verysad.gif schmoll.gif  visu pirma ji pasidare ne balta visa apdraskyta prisuta ivairiausiu sudu...pradejo siulyt man kitas sukneles bet visos jau tokios nudeveto... o jie man dar uzstato negrazina.. JEIGU NUOMOJAT TEN SAVO SUKNELE NUEIKIT IS ANKSTO IR PAZIUREKIT SAVO SUKNELIU TIKRAI PATARIU..NES TEN KAIP MAN RODE TAI TOKIOS NUVALKIOTOS BUV!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uztata privalo grazinti, kadangi suknele neatitinka sutarties salygu (na, jus pasiraset sutarti, kad nauja imat, ar ne?)
Atsakyti
As tai galiu pasakyt, kad ne visada verta isigasti, kai randate sudeveta suknele blush2.gif As savo suknele irgi radau sudeveta, bet primatuotoja pasake nebijokit, ateikit kita savaite, bus tokia pati tik nauja. Nuejus kita savaite radau sniego baltumo, naujai pasiuta wub.gif taigi pirmiausia viska issiaiskinkit ! o tik paskui pergyvenkit !
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 08 07, 10:38)
Uztata privalo grazinti, kadangi suknele neatitinka sutarties salygu (na, jus pasiraset sutarti, kad nauja imat, ar ne?)

taip buvom pasirase sutarti bet seimininkas nesukalbamas.. jam tipo principas yra.. bet mes sian nuvaziavom skandala pakelem..pradejom prie ju skambinet i vartotojo teise i komisariatus tai is kart grazino ir net geros dienos palinkejo..... reikia tik nenusileis nes jie ten tipo labai protingi..[COLOR=red][SIZE=14] SANTA salona maza gun_rifle.gif tikrai panos neikit ten nes pasigailesit
Atsakyti
Ohoho kaip buna... Tikrai reikia vos ne kas 5 pardaveja atbaladot su kuoka... Jie jaučiasi tikrai pranašesni....

Papildyta:
O vat aš visai nesigailiu, kad pataikiau i salona KORNELIJA, kurs yr Žemaitės g. Vilniuj. (turi savo internetini adresą, bet nepamenu). Ten labai maloni moteriškė, sakėsi baigus kažkokia su menu susijusią specialybę, savo darbą dievina.
Taigi aš užsimaniau tokios suknelės, kokios matyt niekur negaučiau... Ir ji man iš paprastos suknutės pagamino "super"... Net už mano svajonių suknelę gražiau... Ir pigiai.

Ir dar ne viskas.... Ten ne tik jus aprengs vestuvių dieną, bet ir padarys šukuoseną ir makiažą. Nežinau tik ar širdžiai nuraminti, ar iš tikro, kad atėjusios jaunosios po vestuvių grąžint suknelės, dėkavojo, jog šukuosena gerai laikėsi ligi vėlyvo vakaro...

Bijau, kad dabar pasigirsiu, o vestuvių diena šita salona keiksiu.... g.gif
Atsakyti