QUOTE(Ragany @ 2013 06 09, 14:14)
Ar yra tokių, kur su cholestaze nešiojot iki galo? Pas mane prieš kelias savaites fermentai viršijo 13 kartų, tada gulėjau ligoninėj savaitę, paskui KMUK, po bišk ėmė krist padvigubinus ursofalko dozę. Dabar esu vėl ligoninėj, nes kalbėjo, kad 40 savaičių nelauksim, obettačiau kai šią savaitę darė fermentų tyrimus jie pakrito perpus, dabar dar šiek tiek, normas viršija 3 kartus, tas kur buvo bais didelis, o kitas -2 kartus (čia AST ir ALT) . Iš pradžų daktaras sakė, kad netempsim iki 40 savaičių, nes vistik rizika, o dabar užsiminė, kad bandysim, kai pamatė, kad krenta. O man baisu tempt iki termino, nes daug kur rašo šitaip:
"Antenatalinės (iki gimimo) vaisiaus žūties grėsmė auga nuo 35 nėštumo savaitės, todėl nerizikuojama nėštumą tęsti iki 40 savaitės."
"Antenatalinės (iki gimimo) vaisiaus žūties grėsmė auga nuo 35 nėštumo savaitės, todėl nerizikuojama nėštumą tęsti iki 40 savaitės."
Aš nešiojau iki galo, o suėjus 40 savaičių teko skatinti (čia pernai viskas vyko). Gimė sveikas, drūtas vyras. Dabar irgi turiu cholestazę