Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Mūsų lėlytė irgi mieliau kumštuką čiulpia. Kartaip prasideda nervacija, kad visas kumštis neitelpa į burnytę ir pradeda verkti...juokingas vaizdelis smile.gif . Čiulptuką turime, bet jis tik dėl vaizdo
Atsakyti
iki 5men be tiutes nei is vietos nebudavo rolleyes.gif o paskui kazkaip pati mesdavo ir ziaugciot pradedavo jei bandydavom idet tiute.tai va mes jau nenaudojam ir eidamos miegot 4u.gif tykiuosi neuzsimanys po kokiu puses metu tongue.gif
Atsakyti
Sunui pabandem duoti ciulptuka, kai buvo gal poros menesiu, tai taip spjove, kad daugiau nebandem smile.gif . Dukroms irgi nebandem.
Atsakyti
HELP mamos, neradau sios temos per paieska, tai va ir noriu jusu paklausti patarimo kaip pripratinti mazuti nors retkarciais naudoti ciulptuka, o ne mane nusiraminimui. blush2.gif Vaikuti maitinu MP kas 2, 1.5 val, tarp maitinimu, uzmiega tik su krutimi arba tik man ant peties. pabandzius perdet i lovyte atsibunda ir vel reikalauja valgyt, o kai pridedu prie kruties pazaidzia kelias minutes ir tiesiog guli isikandes blink.gif Negaliu niekur atsitraukti, uzmigdymas trunka po 2 valandas. Nakti tas pats. Jei kuri ruosiates rasyti, kad vaikui truksta demesio ir silumos, tai as jau nebezinau kiek jam to demesio reikia, bo atsiskiriu tik tada kai einu i tulika... verysad.gif
Iki vaiko gimimo buvau naturalaus maitinimo salininke, bet dabar pradedu galvot, kad tikrai geriau maistas is buteliuku. Visos tos pasakos apie tai kad reikia vaikui duoti zysti tiek kiek jis nori...tai cia kiek ?! valanda, dvi ? blink.gif
Baisiai isvargau nuo to pastovau migdymo ir nesiojimo, atrodo 24 valandas tik ta ir darau. Gal jei pavyktu isiulyti ciulptuka nurimtu greiciau g.gif Bet visus spjauna lauk, jau isbandem 4 firmu.
Zodziu padekit 4u.gif

Čiulptukai. Viskas apie juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 26 balandžio 2008 - 19:25
Jei gimimo data nurodyta teisingai, tai vaikutis dar labai maziukas... Gal jam nepavyksta istraukt daugiau pieno, todel jis siek tiek numalsina alki ir snaudzia, paskui vel siek tiek uzkanda ax.gif Pamegink nusitraukus is buteliuko primaitint, ar sociai pavalges vis tiek nepaleis taves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izabele: 05 sausio 2007 - 17:09
Mano mažėlei savaite ir, kad manęs neištiktu tokios bėdos, tai jau nuo ketvirtos dienos po gimimo su vyru ėmėmės drastiškų priemonių ax.gif : nuo vieno maitinimo pradžios iki kito maitinimo pradžios 3 val.(aišku kartais padarau išimtį kokį pusval.)ir valgyti leidžiu pusvalandį, per tą laiką su vyrų ją garsiai kalbiname ir visaip kitaip žadiname. Jei ir būna neprivalgiusi vis vien kankiname ir iki kito numatyto maitinimo krūties schmoll.gif
Dar porą kartų per dieną duodu nutraukto pieno, kad matyčiau jog tikrai suvalgo jai priklausančią porciją.
Taigi, jau tris dienas taip elgiames ir rezultatai akivaizdūs, dienotvarkė beveik susitvarkė ir šiąnakt išsimiegoti leido.
Bet be vyro pagalbos tikriausiai būčiau kantrybės netekusi, nes sunkiausiais momentais padeda raminti ir užsiima su dukrelę.
Taip pat elgiausi su vyresnėliu, tai jau trijų savaičių turėjome griežtą dienotvarkę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 05 sausio 2007 - 19:04
na pas mane buvo tokia pati problema,tiesiog maniskei neuztekdavo mano pieno ir ji istisai zysdavo mano kruti.biski pamiegodavo ir vel zysdavo,negaledavau nuo jos atsitraukti.tai va as ja damaitindavau pieno misiniu.ir ne is buteliuko o is taureles.ir palaipsniui pratinau prie ciulptuko.ji imdavo tik nuk firmos biski nukirstos.bent jau tokias atitaikeme.ir palaipsniui ji priprato.su ciulptuku reikia zaisti kad po truputi ji pradetu imti pati.na maniskei nereikia nuolatos ciulptuko,tik kai eina miegucio.sekmes ir kantrybes 4u.gif

--------------------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
4u.gif aciu uz patarimus. Man kazkaip atrodo, kad jai pienuko uztenka, bet aisku, kai nemaitinu is buteliuko sunku tiksliai pasakyti. Gal tikrai cia ir yra priezastis g.gif Pabandysiu nutraukti, bet kazkaip jauciu, kad buteliuko isiulyti gali nepavykti...
Suprantu, kad ji dar labai mazyte ir visiems taip pat, bet noretusi bent karta pamiegot ilgiau nei 1.5 valandos, jauciu, kad jau stogas ciuozia, apie pinaverti bendravima su vaiku jau nesneku verysad.gif O vyras tai isvis pamirstas...

Eisim kita savaite pas daktare ir matysim kiek padidejom, bo man tai nuo to nesiojimo atrodo, kad ji jau kokius 10 kg sveria doh.gif
Su grieztu rezimu tai ir mes bandem...bet va kol kas mazule mus nugali ax.gif Bet gal reikia dar karta pabandyti, aciu uz geras mintis mamytes notworthy.gif
Atsakyti
dukrytei greit 4 men. is pradziu dar bandeme iduoti ciulptuka, bet taip ir nepavyko, taip ir guli dvi soskes nepanaudotos. 4u.gif
Atsakyti
Jokio čiulptuko nenaudojam schmoll.gif tiesa ne savo noru, bet mažius nemėmė. Bėda ta, kad neima ir buteliuko. Privalumas, kad miega be čiulptuko ir naktį nereikia jam jo padavinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mergytė irgi neima čiulptuko schmoll.gif tai gerai nereiks ir atpratinti, bet už tai mama naudojama vietoj čiulptuko. o pirmasis vaikis čiulpė nuo pirmos gimimo dienos, labai privargom kol atsisveikinot su tiute, bet man buvo daug geriau. Dabar kai palyginu matau jog daug geriau kai vaikas turi ką pagraužti ir pati nebūni tokia priklausoma nuo vaiko, galima daug lengviau palikti . Juk reikia ir mamai poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 01 05, 17:14)
HELP mamos, neradau sios temos per paieska, tai va ir noriu jusu paklausti patarimo kaip pripratinti mazuti nors retkarciais naudoti ciulptuka, o ne mane nusiraminimui.  blush2.gif Vaikuti maitinu MP kas 2, 1.5 val, tarp maitinimu, uzmiega tik su krutimi arba tik man ant peties. pabandzius perdet i lovyte atsibunda ir vel reikalauja valgyt, o kai pridedu prie kruties pazaidzia kelias minutes ir tiesiog guli isikandes  blink.gif Negaliu niekur atsitraukti, uzmigdymas trunka po 2 valandas. Nakti tas pats. Jei kuri ruosiates rasyti, kad vaikui truksta demesio ir silumos, tai as jau nebezinau kiek jam to demesio reikia, bo atsiskiriu tik tada kai einu i tulika...  verysad.gif 
Iki vaiko gimimo buvau naturalaus maitinimo salininke, bet dabar pradedu galvot, kad tikrai geriau maistas is buteliuku. Visos tos pasakos apie tai kad reikia vaikui duoti zysti tiek kiek jis nori...tai cia kiek ?! valanda, dvi ?  blink.gif
Baisiai isvargau nuo to pastovau migdymo ir nesiojimo, atrodo 24 valandas tik ta ir darau. Gal jei pavyktu isiulyti ciulptuka nurimtu greiciau  g.gif  Bet visus spjauna lauk, jau isbandem 4 firmu.
Zodziu padekit  4u.gif

mes tai siek tiek jau pripratom prie ciulptuko smile.gif tiesiog laikydavau ciulptuka, kad neisspjautu, o dabar ciulptukas merliukas ir priremiam palute, kad neiskristu is burnytes smile.gif
Atsakyti