Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(pelytte @ 2008 06 05, 00:07)
Aldo ir aldonos sodyba prie traku  thumbup.gif begalo grazi vieta. ir pasifotkinti ir pashvesti suepr  thumbup.gif
www.santabarbara.lt brangoka bet wub.gif
mes shvesim prie pilaites "balu" villa alicante'i nzn vieta rgazi o kaipo su maistu bus dar nzn ir bijau. beje jie turi pasiulyti shokolado fontana thumbup.gif

o nebijote, kad villa Alicante yra šalia nuosavų namų, kur gyvena žmonės, ir atėjus 12 val. jie bus nelabai patenkinti garsia muzika??
Mes ten buvom nuvažiavę apžiūrėti, šiaip patiko ir pačiam Vilniuj, tik baugina, jog žmonės prie pat gyvena. Ir kiek esu girdėjusi (bet ne iš jų pačių), kad nuomos kaina vienai dienai yra iki 23 val. O toliau, jei nori švęsti, mokėk papildomai už kiekvieną val.
Beje, ten esu organizavusi įmonės konferenciją, tai visi buvo labai patenkinti: pačiam Vilniuje, o jautiesi kaip ne mieste thumbup.gif
Papildyta:
Toms, kurios skubiai ieško vietos, kur švęsti vestuves, bet nenori kaimo sodybos, apkaltos medinėm lentelėm, galiu parekomenduoti Villa Valakampiai. Nors neteko ten nieko organizuoti ar švęsti, bet pati ieškau vietos vestuvėm, tai šiek tiek apžiūrėjau ir apklausinėjau mirksiukas.gif
Iki lapkričio 1 d. švenčiantiems vestuves jie taiko 30 proc. nuolaidą:
jeigu 1 nakčiai imtumėte 15 dviviečių kambarių (vestuvininkai miegotų po 2), iki lapkričio 1 d. kambariams ir pirčiai suteiktume 30 Proc. nuolaidą:
Pirtis 800-30% = 560 Lt
15 kmb. x 350 Lt - 30% = 3675 Lt. Vienviečio kambario kaina būtų 290 Lt - 30%= 203 Lt.
Į kainą įskaičiuoti pusryčiai. Aišku, maistas ir gėrimai už papildomą kainą. Jeigu svečiui skirtumėte 130 Lt (maistas ir gėrimai), papildomai už restorano nuomą mokėti nereikėtų.
Beje, turiu meniu, jei domina, galėčiau atsiųsti.
Minusas tas, kad jie turi kelias sales ir kiemą, kur gali vykti kelios šventės vienu metu. Ir tik už papildomą mokestį jie sutinka išnuomoti visą vilą schmoll.gif
Man ten labai gražu thumbup.gif Norėčiau ten savo vestuves švęst, tik nesu tikra, ar finansai leis verysad.gif Mat vestuvės kitą vasarą ir 30 proc. nuolaidos jie greičiausiai jau netaikys g.gif
Atsakyti
O mes buvome šiandien nuvažiavę į JazzHotel apžiūrėti (Senuosiuose Trakuose, 26 km nuo Vilniaus). Internete atrodė labai gražiai bigsmile.gif , o pamatę nusivylėm schmoll.gif Labai jau kaimiškai įrengta ir vietos mažai, o dar svečiai bendroj erdvėj ant čiužinių būtų suguldyti blush2.gif nors aplinka labai graži ir kaina prieinama. bet nebūčiau patenkinta, jei tą vietą pasirinktume schmoll.gif

Dar galvoju apie Klimkynės dvarą. Ten ne taip seniai įmonės renginį šventėm ir vienuolį Astijų buvom pasikvietę. Visai patiko. Tik kad man tie mediniai stalai su suolais ir ąsočiai ant balkio išrikiuoti nelabai patinka doh.gif
Gal kas yra ten šventę savo vestuves? Kaip įspūdžiai?
Papildyta:
Jau rašiau kitoje temoje, bet ir čia įkeliu. Gal kas susidomės..

Toms, kurios skubiai ieško vietos, kur švęsti vestuves, bet nenori kaimo sodybos, apkaltos medinėm lentelėm, galiu parekomenduoti Villa Valakampiai. Nors neteko ten nieko organizuoti ar švęsti, bet pati ieškau vietos vestuvėm, tai šiek tiek apžiūrėjau ir apklausinėjau
Iki lapkričio 1 d. švenčiantiems vestuves jie taiko 30 proc. nuolaidą:
jeigu 1 nakčiai imtumėte 15 dviviečių kambarių (vestuvininkai miegotų po 2), iki lapkričio 1 d. kambariams ir pirčiai suteiktume 30 Proc. nuolaidą:
Pirtis 800-30% = 560 Lt
15 kmb. x 350 Lt - 30% = 3675 Lt. Vienviečio kambario kaina būtų 290 Lt - 30%= 203 Lt.
Į kainą įskaičiuoti pusryčiai. Aišku, maistas ir gėrimai už papildomą kainą. Jeigu svečiui skirtumėte 130 Lt (maistas ir gėrimai), papildomai už restorano nuomą mokėti nereikėtų.
Beje, turiu meniu, jei domina, galėčiau atsiųsti.
Minusas tas, kad jie turi kelias sales ir kiemą, kur gali vykti kelios šventės vienu metu. Ir tik už papildomą mokestį jie sutinka išnuomoti visą vilą
Man ten labai gražu Norėčiau ten savo vestuves švęst, tik nesu tikra, ar finansai leis Mat vestuvės kitą vasarą ir 30 proc. nuolaidos jie greičiausiai jau netaikys
Atsakyti
QUOTE(vika-lora @ 2008 07 16, 15:24)
vestuves kita vasara,liepos11 smile.gif  4u.gif
Papildyta:
zmones labai prasau padekit  verysad.gif  surasti gera vetele kur galima atsvesti vestuves vilniuje.
gal galetumete atsiusti kokiu nuorodu ir parasyti kokia kaina 1asm.
labai aciu uz info. blush2.gif  smile.gif

As svesiu kitu metu balandzio menesi. Tai uzsisakem Belmonte Karolio devimo maluna. Kadangi ne vestuviu sezonas tai tikimes kad daug nuotaku tuo paciu metu nebus. Bet vasara as ten turbut nedaryciau, nes buna daug vestuviu vienu metu.

Sis malunas talpina pakankamai daug zmoniu - iki 120 man atrodo. Kaina zmogui - siai dienai 200lt. Cia su alkoholiu (0,5l stipraus vyrui ir butelis vyno moteriai). Jie taip skaiciuoja.
Malune yra dvi sales per du aukstus - pirma tik iejus, o antra virsui kur bus patiekta vakariene, ten ir siokiu aikstele irgi kartu.
Yra kita sale kuri man irgi patiko - Vila Gloria. ten talpina iki 60 zmoniu. Labai jauki. Man atrodo ten zmogui 160lt.(nesu tikra).
Jei sudomino nueik i ju interneto svetaine - www.belmontas.lt (tik siuo metu ji atnaujinama). Vadybininke sake kad kzk nuotraukas jie nori sudet.

tai va tiek. Tikiuosi pades.
Atsakyti
sveiki visi.as planuoju savo vestuves kita geguze.bukit geri pasiulykit vietele gera apie siaulius.mazdau 30-40 zmoniu,busiu labai dekinga,norciau su maistu

Atsakyti
Sveikos, merginos. ka tik gryzau is Lietuvos. Buvau apziureti vietu vestuvems.labai norejau svesti Margyje, bet kai pamaciau realybeje, nepaliko jokio ispudzio, o dar ir statybos kazkokios vyksta. Labai patiko Karvio Dvaras, bet nieko apie ji nesu girdejusi. Gal kas turite kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
mes jau radome kur svesti ax.gif Svesime restorane "Sandra", Rygos g. 15, patiko aplinka, net nesitikejome kad tokia gana elegantiska. Ememe antram aukste sale, kaina 115 zmogui, plius 3 lt. uz muzika nuo zmogaus ax.gif Kiek girdejau ir maciau, ir paruosti stalai puikiai, ir maistas puikus ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal galesite patarti.. turiu vizija kaip turetu atrodyti svente, o tokia vieta atrasti labai sunku.. juo labiau, kad tai ne standartinis variantas..
Noriu pievos ir palapines.. bet kaip tuomet sprendziasi maisti tiekimo kl? gal zinote koki gamtos kampeli, kur imanoma butu suderinti pieva+namukas visiems "techininams" reiklamas...
is ansto dekinga uz bet kokius patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2008 07 23, 10:32)
Sveikos merginos,

gal galesite patarti.. turiu vizija kaip turetu atrodyti svente, o tokia vieta atrasti labai sunku.. juo labiau, kad tai ne standartinis variantas..
Noriu pievos ir palapines.. bet kaip tuomet sprendziasi maisti tiekimo kl? gal zinote koki gamtos kampeli, kur imanoma butu suderinti pieva+namukas visiems "techininams" reiklamas...
is ansto dekinga uz bet kokius patarimus smile.gif

koks rajonas domina?
Atsakyti
Vilniaus, Ignalinos na ir kas salia.. gali buti ir link utenos, moletu, traku ir pan.
Atsakyti
Sveikos,

mes mastome apie Zveryno Vyriausybes Sveciu Namus (berods taip vadinasi). vietos daug, grazi aplinka, savo alkoholis wink.gif nuoma nebrangi.

Dalyvavau vestuvese draugu Villoj Alicante, tai man labai patiko vieta, nieks is kaimynu nesiskunde (nors tuo metu gyveno sitoj villoj zmones virs sales), maistas nepasakyciau kad nerealus, bet skanus. gal truko tiesiog grazaus serveravimo.

Karvio dvare su darbu daznai konferencijas rengiam. tai sunku pasakyti kaip ten butu per vestuves....
Atsakyti
O kaip per konferencijas, ar patiko? Vieta tai man ten pasakiskai grazi, tik labai bijau del maisto. Nieko nezinau apie tas maista tiekiancias imones, kurias jie ten siulo. Gal kas jau svente ten vestuves?
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 07 23, 13:34)
O kaip per konferencijas, ar patiko? Vieta tai man ten pasakiskai grazi, tik labai bijau del maisto. Nieko nezinau apie tas maista tiekiancias imones, kurias jie ten siulo. Gal kas jau svente ten vestuves?

Mums per konferencija tai maista ten ruosia tokios moteriskes, as net nezinau ar jos vietines ar is imoniu kazkokiu...
vienintelis dalykas kuris nepatiko tai uziantis traktorius laukuose smile.gif
Atsakyti