QUOTE(pelytte @ 2008 06 05, 00:07)
Aldo ir aldonos sodyba prie traku
begalo grazi vieta. ir pasifotkinti ir pashvesti suepr
www.santabarbara.lt brangoka bet
mes shvesim prie pilaites "balu" villa alicante'i nzn vieta rgazi o kaipo su maistu bus dar nzn ir bijau. beje jie turi pasiulyti shokolado fontana

www.santabarbara.lt brangoka bet

mes shvesim prie pilaites "balu" villa alicante'i nzn vieta rgazi o kaipo su maistu bus dar nzn ir bijau. beje jie turi pasiulyti shokolado fontana

o nebijote, kad villa Alicante yra šalia nuosavų namų, kur gyvena žmonės, ir atėjus 12 val. jie bus nelabai patenkinti garsia muzika??
Mes ten buvom nuvažiavę apžiūrėti, šiaip patiko ir pačiam Vilniuj, tik baugina, jog žmonės prie pat gyvena. Ir kiek esu girdėjusi (bet ne iš jų pačių), kad nuomos kaina vienai dienai yra iki 23 val. O toliau, jei nori švęsti, mokėk papildomai už kiekvieną val.
Beje, ten esu organizavusi įmonės konferenciją, tai visi buvo labai patenkinti: pačiam Vilniuje, o jautiesi kaip ne mieste

Papildyta:
Toms, kurios skubiai ieško vietos, kur švęsti vestuves, bet nenori kaimo sodybos, apkaltos medinėm lentelėm, galiu parekomenduoti Villa Valakampiai. Nors neteko ten nieko organizuoti ar švęsti, bet pati ieškau vietos vestuvėm, tai šiek tiek apžiūrėjau ir apklausinėjau

Iki lapkričio 1 d. švenčiantiems vestuves jie taiko 30 proc. nuolaidą:
jeigu 1 nakčiai imtumėte 15 dviviečių kambarių (vestuvininkai miegotų po 2), iki lapkričio 1 d. kambariams ir pirčiai suteiktume 30 Proc. nuolaidą:
Pirtis 800-30% = 560 Lt
15 kmb. x 350 Lt - 30% = 3675 Lt. Vienviečio kambario kaina būtų 290 Lt - 30%= 203 Lt.
Į kainą įskaičiuoti pusryčiai. Aišku, maistas ir gėrimai už papildomą kainą. Jeigu svečiui skirtumėte 130 Lt (maistas ir gėrimai), papildomai už restorano nuomą mokėti nereikėtų.
Beje, turiu meniu, jei domina, galėčiau atsiųsti.
Minusas tas, kad jie turi kelias sales ir kiemą, kur gali vykti kelios šventės vienu metu. Ir tik už papildomą mokestį jie sutinka išnuomoti visą vilą

Man ten labai gražu