Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(-Anna- @ 2008 07 23, 17:15)
Mums per konferencija tai maista ten ruosia tokios moteriskes, as net nezinau ar jos vietines ar is imoniu kazkokiu...
vienintelis dalykas kuris nepatiko tai uziantis traktorius laukuose smile.gif

Vaje, man to tik ir betruko doh.gif TRAKTORIAUS per savo vestuves...tuoj pulsiu i nevilti. O gal ten tik taip netycia pasitaike blush2.gif blush2.gif merginos ar dar kam nors ten yra kokiu blogybiu nutike? Aciu Anna uz info
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 07 23, 20:28)
Vaje, man to tik ir betruko doh.gif TRAKTORIAUS per savo vestuves...tuoj pulsiu i nevilti. O gal ten tik taip netycia pasitaike blush2.gif  blush2.gif merginos ar dar kam nors ten yra kokiu blogybiu nutike? Aciu Anna uz info

Matai ten laukas salia, tai matyt kaimietis nusprende tuo metu padirbeti laukuose. bet nemanau kad jis tuo uzsiims vakare kai jus ten baliavosit. darbimetis dazniausiai buna diena wink.gif tad nepergyvenk, viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2008 07 22, 16:59)
Sveikos, merginos. ka tik gryzau is Lietuvos. Buvau apziureti vietu vestuvems.labai norejau svesti Margyje, bet kai pamaciau realybeje, nepaliko jokio ispudzio, o dar ir statybos kazkokios vyksta. Labai patiko Karvio Dvaras, bet nieko apie ji nesu girdejusi. Gal kas turite kokiu atsiliepimu?

sveika, siek tiek toleliau uz margio prie ramaus ezero yra viena vila. siaip zmogus turi gan didele teritorija ir viska apsitveres.. yra ir pusynelis ir ezeras ir vila ir aplinka zmogus tvarkosi. siek tiek foto yra cia http://www.jaunavedz...h...=8&Itemid=9 tai jei norejai prie margio, manau keliais km toliau pavaziavus gausi saunia vila nors ezeras ne tas..
Atsakyti
Labai aciu visa informacija biggrin.gif Man ta vieta grazi, bet nelabai patinka tas mediniu plyteliu stilius viduje namuko. Karvio Dvare man kas labiausiai patiko, kad is isores jis atrodo lyg lietuviska sodyba, bet viduje viskas gana modernu, tiek pati sale sviesi, tiek baldai grazus, kambariai ispudi paliko. O del to traktoristo, tai gal duosim bonkele pries vestuves, kad namie pasilinksmintu uz mus, vietoj to, kad laukus artu per musu vestuves blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prie Suderves viesbutis Vilnoja. Grazus skulpturu parkas, ezeras. Idealu vasara, kai zmoniu iki 40.
Atsakyti
QUOTE(electrica @ 2008 07 31, 00:29)
Prie Suderves viesbutis Vilnoja. Grazus skulpturu parkas, ezeras. Idealu vasara, kai zmoniu iki 40.

mes ten buvo apsiziuret. aplinka grazi, bet viduje interjeras doh.gif
Atsakyti
Sveikos, susidomėjau "Apvalaus Stalo klubo" restoranu Trakuose g.gif kiek skaičiau,jie ten taip pat rengia pobūvius ax.gif gal kam teko ką girdėt apie maistą, aptarnavimą ar kainas realias?ar šventėt ten? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2008 07 31, 12:04)
mes ten buvo apsiziuret. aplinka grazi, bet viduje interjeras  doh.gif

Visiskai sutinku. Kazka jiems reiketu keist, jei nori vestuvems nuomot.
Atsakyti
o kodel norit svest vilniuje? mes irgi vilnieciai bet sventem uz 150 km. nuo vilniaus. Labai grazi sodybe prie sartu ezero, maistas superinis, nakvindina iki 100 zmoniu. O ir kaina nepalyginamai maziasne nei Vilniuj. Ne bent pinigeliu daug atada galima svesti Tvirtoveje prie Vilniaus, Ar bajorkiemyje
Atsakyti
na ka zinau as svenciau draugu vestuves tviroveje tai buvo doh.gif maistas nelabai koks schmoll.gif po 12val liepe moketi uz kiekviena papildoma val.be to jaunikis nuolat lakste, nes ant stalo sveciams trukdavo tai sio tai ano.nu zodziu nelabai padavejams rupejo,kad ant stalo visko butu.galu gale virtuve pagrobe nuotaka ir taip is jaunikio dar issiviliojo dar 500lt. schmoll.gif siaubas kazkoks na nelabai nesiulyciau ten svesti vestuviu.na bet galit pasiziureti.viena kas patiko aplinka supes thumbup.gif tik va mes sventem vienoje saleje,o virsuje zmones kiti valge ir tt.
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2008 08 01, 20:24)
Sveikos, susidomėjau "Apvalaus Stalo klubo" restoranu Trakuose g.gif  kiek skaičiau,jie ten taip pat rengia pobūvius  ax.gif gal kam teko ką girdėt apie maistą, aptarnavimą ar kainas realias?ar šventėt ten?  bigsmile.gif

Mes ten užsakėme rugsėjo 5 d. vestuvių pokylį. Švęsime atskiroje patalpoje Bibliotekoje antrame aukšte, prie jos dar terasa, mūsų bus nedaug - 14 žmonių, bet susėsti ten gali ir daugiau. Dar jie turi Rojaus sodą apatiniame aukšte, šiaip visai nieko, bet man labiau patiko Bibliotekoje. Kainos... tikėjomės mažesnių, bet gavosi 126 lt. žmogui. Virtuvė pas juos labai gera (girdėjau atsiliepimų), todėl tikiuosi kad viskas bus skanu ir gražu. Sunkiai sekėsi bendrauti su vadybininke, kuri sudaro meniu ir t.t., jau maniau kad ieškosime kitos vietos, bet nuvažiavome į vietą ir per valandą pavyko rasti bendrą kalbą. Telefonu ir el. paštu sunkiai susišnekėjome.
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 08 02, 15:40)
Mes ten užsakėme rugsėjo  5 d. vestuvių pokylį. Švęsime atskiroje patalpoje Bibliotekoje antrame aukšte, prie jos dar terasa, mūsų bus nedaug - 14 žmonių, bet susėsti ten gali ir daugiau. Dar jie turi Rojaus sodą apatiniame aukšte, šiaip visai nieko, bet man labiau patiko Bibliotekoje. Kainos... tikėjomės mažesnių, bet gavosi 126 lt. žmogui. Virtuvė pas juos labai gera (girdėjau atsiliepimų), todėl tikiuosi kad viskas bus skanu ir gražu. Sunkiai sekėsi bendrauti su vadybininke, kuri sudaro meniu ir t.t., jau maniau kad ieškosime kitos vietos, bet nuvažiavome į vietą ir per valandą pavyko rasti bendrą kalbą. Telefonu ir el. paštu sunkiai susišnekėjome.

Gal zinai kiek daugiausia zmoniu ten galetu tilpti? Man tas restoranas patinka, tik atbaido tai, kad vasara i trakus atvaziuoja daug vestuviu fotografuotis ir t.t. Bet gal bunant viduj nesimato... g.gif

Gal kas neseniai svente "Sekspyro" viesbutyje? Noreciau isgirsti atsiliepimu.

Taip pat domina Vyriausybes sveciu namai? Bet ten tik patalpos.

Dar galvoju apie Verkiu restorana.

Kas sventete ar zadate svesti, gal galetumete pasidalinti informacija. Galima cia arba i az. smile.gif
Atsakyti