Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(mirele @ 2008 08 08, 16:39)
dar noreciau pasipasakot. drauge pries 2 sav atsvente savo vestuves. Svente vyko restorane Sorrento,salia Lietuvos kinoteatro, pylimo g. maistas, aptarnavimas - sake viskas super. Sventeje dalyvavo apie 40-45 zmoniu, kainavo apie 8 tuktancius, cia su alkoholiu.

Butu labai idomu isgirsti daugiau atsiliepimu apie si restorana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluffy @ 2008 08 08, 18:04)
Sveika,

Smagu, kad likai viskuo patenkinta smile.gif
O kiek ten zmoniu telpa ir kokia kaina vienam zmogui? Forume buvo atsiliepimu, kad maistas nelabai patiko. Kaip tau viskas pasirode? Kokie jie ten meniu siulo? Ka jus buvote uzsisake? Butu smagu, kad pasidalintu informacija, nes dabar kaip tik ieskau vietos vienai dienai Vilniuje

as buvau skaiciusi,kad lyg tai ten maisto per mazai buna, bet mes uzsakem normaliai, tai liko ir antrai dienai. o meniu jie sustate savo nuoziura, paskui ji mes koregavom.
pas mus dalyvavo 38 sveciai, vietos uzteko per akis, manau ten iki 60-70 talpina. vienam zmogui (jau po vestuviu su visomis papildomomis islaidomis: virsvalandziais, papildomais gerimais ir pan.) vienam zmogui 180 lituku cia su gerimais, isskyrus torta.
maistas buvo visiems labai skanus ir patiko, karsti buvo zuvis su spinatais ir vistiena kokosu padaze. saltu as nelabai ragavau, bet atrode stalai labai graziai thumbup.gif
tik vienas dalykas kuris man labai uzkliuvo,kad per ta laiko tarpa kol mes derinome savo vestuviu pobuvi pasikeite dvi vadybinines, tas labai nervino, nes viska tekdavo aiskinti is naujo ir is naujo ir is naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 08 08, 15:14)
sveikutes, as noriu pasipasakoti , kad sventeme Vilniuje, vienos dienos svente KalvarijuNr.1 restorane (prie Zaliojo tilto)

mes šventėme kiemelyje, nes mano didžiausias noras buvo švęsti po atviru dangum biggrin.gif
man irgi viskas tiko ir patiko, maisto tikrai nebuvo per mažai, kaip tik pasiūlyti kiekiai buvo super, nes maisto liko, tačiau ne kalnai smile.gif
ir šiaip dažna lankytoja esu ten ax.gif
Atsakyti
Sveikos, planuotojos!

Na ka, praejo ir musu svente. Ir tikrai galiu rekomenduoti Aerodream'a thumbup.gif Vieta nereali, ypac vasara. Musu buvo apie 60 zmoniu, visi miegojo atskiruose nameliuose, kurie praktiskai kaip viesbutis (mums tas buvo aktualu, nes didzioji dalis sveciu buvo is uzsienio). Restoranas nera labai didelis, bet mes pirma vakarieniavom, o tada kol lauke visi bendravo, fotografavosi, zaide zaidimus, restorano personalas nukrauste ir isnese stalus, tad buvo visa laisva sale sokiams. Jokiu problemu del fejerverku, aplinkui jokiu svetimu zmoniu. Plius, nakciai apsauga buna. Maistas tikrai labai geras, stalai puikiai serviruoti. Mums papuosimu papildomai nebereikejo niekam. Nebuvo jokiu tusciu leksciu, buteliu, viskas buvo nunesama nepastebimai. Jei iskildavo nesklandumu, viska sprende vadybininkas. Antraja diena buvo sauna, visi liko suzaveti (kaip sake, svente 5 stars delux biggrin.gif ). Beje, vadybininkai nerealus zmogeliukai- stengesi taip, kaip savo sventei. Tikrai tikrai rekomeduoju. Ir nors kaina nemaza, verta kiekvieno cento...
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote, kur Vilniuje yra tokia ar panasi vieta ? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o mes svesim vestuves Liepkalnio gatvej, ten yra naujas medinis pastatas, restoranas "Marcipanas" vadinasi. smile.gif
Tai labai pergyvenu, kad tik viskas butu gerai doh.gif
Atsakyti
Gal dar kas ka nors svente Karvio Dvare?
Atsakyti
Papasakokit ka nors placiau apie Verkiu Maluna. Kaip ten maistelis? kaip ta banketine sale? labai lauksiu atsiliepimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2008 08 08, 07:33)
mes svesim Karolinos viesbutyje Mazojoje saleje. mums nerealiai patiko. visiskai atskira patalpa, labai daug vietos, grazi aplinka, kad net nepuosim papildomai aplinkos, uzteks atsiveztu geliu. zodziu, gaunasi toks kaip atskiras butukas, su prieskambariu, su atskiru tuliku, viskas vienodai graziai dekoruota, tokios siek tiek pazemintos lubos.
be to, musu vestuves bus mazos, tik 10 zmoniu, o ten koks 80 kv  bigsmile.gif ir be jokiu problemu mums nuomoja, nors ten tilptu ir kokius 3 kartus daugiau zmoniu  schmoll.gif zodziu, tikrai bus vietos muzikantams ir pasokti.
ir siaip Karolinoje labai didelis saliu pasirinkimas  schmoll.gif jei labai dideles vestuves, net galima pasirinkti konferenciju sale  schmoll.gif kazkada jau dalyvavau Karolinoje organzuotose vestuvese, bet kaip svecias, bet tada vestuves vyko paciame restorane ir buvo koks 70 sveciu.
kol kas viskas tvarkoje, malonus personalas, labai lanksciai i viska ziuri, suderinom viska taip, kaip norejome  thumbup.gif

Man taip pat labai patiko Karolinos internetinis puslapis. Toks saliu pasirinkimas.. thumbup.gif
Spyrga, kiek jus mokesite uz zmogu? Gavau e-maila is ju vadybininko, praso 130lt. su alkogoliu ir maistu.. Tikrai nebloga kaina, tiesa dar sales nebuvau apziureti..
Atsakyti
QUOTE(skiny @ 2008 08 11, 11:00)
Sveikutes,
o mes svesim vestuves Liepkalnio gatvej, ten yra naujas medinis pastatas, restoranas "Marcipanas" vadinasi. smile.gif
Tai labai pergyvenu, kad tik viskas butu gerai  doh.gif

Nesijaudink, sako, svarbiausia tą dieną nekreipti į nieką dėmesio smile.gif padarei viską, ką galėjai, dabar mėgaukis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2008 08 11, 19:28)
Man taip pat labai patiko Karolinos internetinis puslapis. Toks saliu pasirinkimas..  thumbup.gif
Spyrga, kiek jus mokesite uz zmogu? Gavau e-maila is ju vadybininko, praso 130lt. su alkogoliu ir maistu.. Tikrai nebloga kaina, tiesa dar sales nebuvau apziureti..

mums irgi panasiai uz zmogu iseina 4u.gif siaip ten leidzia iki 24 val, jei noresit buti ilgiau, uz kiekviena valanda bus po 200 lt
o kokia jus sale norit imti? nes ju ten tikrai daug schmoll.gif mums pagal zmoniu skaiciu tik ta mazoji iseina, kitur jau per dideles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2008 08 11, 17:21)
Papasakokit ka nors placiau apie Verkiu Maluna. Kaip ten maistelis? kaip ta banketine sale? labai lauksiu atsiliepimu.  4u.gif

mes irgi ziurejom - banketine sale tai kokiam 50 zmoniu, galima ir daugiau, pas mus kadangi 20 tai biski nejauku, bet man nepatiko, kad dienos sviesos nematyti, t.y. be langu (nu bet cia kam kas patinka), del maisto girdejau tik tiek, kad brangu ir nelabai skanu
Atsakyti