Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Nu čia jau Offtopic gaunas, o tai ką, kai kur gali tekti mišias klausyti per vestuves? g.gif buvau trejose ceremonijose bažnyčiose, tai nieko panašaus nebuvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2008 10 30, 12:05)
Nu čia jau Offtopic gaunas, o tai ką, kai kur gali tekti mišias klausyti per vestuves? 

Aš buvau6-iose vestuvėse per paskutinius pernkerius metus, tai tik Bernardinuose man patiko wub.gif Žvėryno bažnyčioj gal daugiau nei valandą buvom, Kernavės bažnyčioj - irgi, Šv.Petro ir Povilo - tas pats ax.gif
Na, man vestuves - šventė, todėl klausytis, kaip skaito Šv.raštą ir vis liepia atsiklaupt/atsisėt/atsistot... Na, čia ne man doh.gif

Beje, grįžtant prie temos...
Mergaitės, ar kuri šventėt Šarūne arba BW Vilniuje?
Atsakyti
As planuoju vestuves jau 4 men.. taigi, daug jau issityrinejau, ir prisiskaiciau...skaitau kaip visos iesko vietos vestuvems ir protu nesuvokiu...
dabar pagalvokit- kai einat ir restorana pavalgyt, ar taiko papildoma mokesti uz inventoriu? aptarnavima? vireju darba? kedes nuoma? muzika?
Ne! bet kai reikalas prasideda apie vestuves, atsiranda ivairiausiu mokesciu ir finansiniu netikslumu,kuriu net patys paslaugu tiekejai negali isspresti blink.gif
Taigi, kad musu vestuviu nesugadintu godus ir neatsakingi savininkai ar vadybininkes, as visoms siulau:
1. diskutuojant maisto kaina zmogui, paklauskite,tarkim, ar kiekvieno uzkandzio, patiekalo kaina yra paskaciuota porcijomis kaip restorane, ar kaina kilogramais ( tarkim, keptos zuvies tesloje kg35 lt ar pan). issinagrinekit kiekvina patiekala, jo kieki, ar net paserviravima! nebijokit pasirodyt nemandagios, nes tai yra JUSU vestuves, ir JUS mokate pnigus, ir JUS renkates!
2.issiaiskinus siuos niuansus ir jums pasidarys aiskiau uz ka mokate, ir ka gausite uz ka mokate. gali but kad pamatysit jog uz patiekala mokat tokia pat kaina, kaip be ypatinogs progos pavalge moketumete retorane( beje, pobuviai turetu moket mazesne kain, nes didesniam zmoniu kekiui yra pelningiau gamint!).O jei mokant tokias kainas, dar prades sneket apie inventoriu, amortizacija, nusidevejima, aptarnavima, tai bekit is tos vietos kuo greiciau! mirksiukas.gif

3. Muzika- mane labai prajuokino kai kakzkuriame puslapyje radau pasakojima, kaip restoranas uz muzika zmogui uzsideda 3lt mokesti lotuliukas.gif
O jei mano puse sveciu kurti? O is kur jie zinos kiek kurti kiek ne? lotuliukas.gif O jei as ateisiu pavalgyt i ta restorana ar is manes paims muzikos mokesti?
na, taip keliaujant, galima pradet imt mokesti ir uz gera ora...tik del to, kad vestuves cool.gif

4. Pabaigai -isiaiskinkit visas smulkmenas, ir nemokekite uz tai, uz ka iprastom salygom nemoketumete.

5. Mano patirtis- nuvaziavus i grazia kaimo sodyba, viskas grazu, seimininke graziai sneka, ir rodos nebrangu viskas, ir puiku. Grizus pagalvojau, pasidomejau kitomis vietomis, ir mano paskaiciavimasi, gaunas kad du karsti (vestuves 2-ju dienu)kainuo po 35lt unsure.gif (Belvilyje tokia kaina pagrindiniam patiekalui, tik patiekalas kaime toli grazu neatitinka kainos))
Alaus stalui iseina 20 lt zmogui( restoraninis rinkinys, su aptarnavimu mirksiukas.gif )
ir panasiai...Tuomet pagalvoji- ar as noriu tokia kaina moket rastu namelyje, ar geriau- normaliae, prabangiame retorane? lotuliukas.gif
Na, ziuresiu, kiek man cia uzteks kantrybes.... doh.gif
sekmes visoms! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(varna13 @ 2008 10 30, 22:59)
As planuoju vestuves jau 4 men.. taigi, daug jau issityrinejau, ir prisiskaiciau...skaitau kaip visos iesko vietos vestuvems ir protu nesuvokiu...
dabar pagalvokit- kai einat ir restorana pavalgyt, ar taiko papildoma mokesti uz inventoriu? aptarnavima? vireju darba? kedes nuoma? muzika?
Ne! bet kai reikalas prasideda apie vestuves, atsiranda ivairiausiu mokesciu ir finansiniu netikslumu,kuriu net patys paslaugu tiekejai negali isspresti <...>

Superinė nuomonė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teko dalyvauti vestuvėse "Vandens malūne" Stirniuose. Aplinka graži, aptarnavimas pusėtinas, maistas vieniems patiko, o kitiems pasirodė nekokybiškas ar net prastas (nors kainos nemažos). Ir sakė, kad labai apgavo su alkoholiu. Priskaičiavo neišgertų labai daug ir dar pridėjo namo kone pilnus butelius ar po pusę atidarytų, o juos paskaičiavo kaip baro kaina. Tai įsivaizduokit, kiek jie specialiai atidarinėjo, kad kuo daugiau nurašytų į sąskaitą. doh.gif V.ž. aferistai, reikia labai žiūrėti. Beje, kai tik atsidarė Vandens malūnas, jų virtuvė buvo fantastiška, bet po to labai suprastėjo..
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 03, 11:31)
Teko dalyvauti vestuvėse "Vandens malūne" Stirniuose.<...>Beje, kai tik atsidarė Vandens malūnas, jų virtuvė buvo fantastiška, bet po to labai suprastėjo..

Suprastėjo, kai Belmontas jį nusipirko unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. Perskaiciau visa foruma nuo pradziu. Nesuradau nieko apie "Liuto širdi", gal kas nors galit pakomentut koks ten maistas, gal nuotrauku turit. Labai norisi viena diena atsvest netoli vilniaus.
Lauksiu info. Aciu
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 10 29, 12:11)
Vila Mindoza nuoma 3 500,-

labai nepatiko mum si vila....na labai nejauku ir per tamsu... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2008 09 08, 14:39)
pagal www jie labai mažai talpina nakvynei, o kaip iš tiesų?
Papildyta:

kaip suprantu be nakvynės ten? nes tik keli miegami kambariai?

Nea, dvieju dienu. dvare guldo 20 zmoniu ir yra daug dau aplink namuku, kuriuose yra irengti kambariai. Tik kad uz juos papildomai jau reiks moketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varna13 @ 2008 10 30, 23:59)
Ne! bet kai reikalas prasideda apie vestuves, atsiranda ivairiausiu mokesciu ir finansiniu netikslumu,kuriu net patys paslaugu tiekejai negali isspresti blink.gif
Taigi, kad musu vestuviu nesugadintu godus ir neatsakingi savininkai ar vadybininkes, as visoms siulau:
1.  diskutuojant maisto kaina zmogui, paklauskite,tarkim, ar kiekvieno uzkandzio, patiekalo kaina yra paskaciuota porcijomis kaip restorane, ar kaina kilogramais ( tarkim, keptos zuvies tesloje kg35 lt ar pan).  issinagrinekit kiekvina patiekala, jo kieki, ar net paserviravima! nebijokit pasirodyt nemandagios, nes tai yra JUSU vestuves, ir JUS mokate pnigus, ir JUS renkates!
2.issiaiskinus siuos niuansus ir jums pasidarys aiskiau uz ka mokate, ir ka gausite uz ka mokate. gali but kad pamatysit jog uz patiekala mokat tokia pat kaina, kaip be ypatinogs progos pavalge  moketumete retorane( beje, pobuviai turetu moket mazesne kain, nes didesniam zmoniu kekiui yra pelningiau gamint!).O jei mokant tokias kainas, dar prades sneket apie inventoriu, amortizacija, nusidevejima, aptarnavima, tai bekit is tos vietos kuo greiciau! mirksiukas.gif

3. Muzika- mane labai prajuokino kai kakzkuriame puslapyje radau pasakojima, kaip restoranas uz muzika zmogui uzsideda 3lt mokesti lotuliukas.gif
O jei mano puse sveciu kurti? O is kur jie zinos kiek kurti kiek ne? lotuliukas.gif O jei as ateisiu pavalgyt i ta restorana ar is manes paims muzikos mokesti?
na, taip keliaujant, galima pradet imt mokesti ir uz  gera ora...tik del to, kad vestuves cool.gif

4. Pabaigai -isiaiskinkit visas smulkmenas, ir nemokekite uz tai, uz ka iprastom salygom nemoketumete.

5. Mano patirtis- nuvaziavus i grazia kaimo sodyba, viskas grazu, seimininke graziai sneka, ir rodos nebrangu viskas, ir puiku. Grizus pagalvojau, pasidomejau kitomis vietomis, ir mano paskaiciavimasi, gaunas kad du karsti (vestuves 2-ju dienu)kainuo po 35lt unsure.gif (Belvilyje tokia  kaina pagrindiniam patiekalui, tik patiekalas kaime toli grazu neatitinka kainos))
Alaus stalui iseina 20 lt zmogui( restoraninis rinkinys, su aptarnavimu mirksiukas.gif )
ir panasiai...Tuomet pagalvoji- ar as noriu tokia kaina moket rastu namelyje, ar geriau- normaliae, prabangiame retorane?  lotuliukas.gif
Na, ziuresiu, kiek man cia uzteks kantrybes.... doh.gif
sekmes visoms!  drinks_cheers.gif

oi labai smagu buvo paskaitineti seklio Kalio nuotykius thumbup.gif . tik beda,kad jei nueisi i gera vieta ir noresi tuoktis populiariu metu - vasara, tai jokia sauni ir tinkama vestuvems vieta tokios inoringos poniutes uzsakymo paprasciausiai nenores priimti . nebent noresi tuoktis koki lapkriti ar vasari biggrin.gif . o populiariu metu pilna ir normaliu,pretenziju neieskanciu uzsakovu. O pabandykit Belvilyje uzsisakyt vestuviu puota. Ten net stabilios firmos ilsedamosis ant maistelio pataupo smile.gif daryti is vestuviu kriminala? blink.gif juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes,
gal kuri nors zinosite ar galima vestuves svest SKY bare? Ar jie neorganizuoja tokiu dalyku? Man vien del aplinkos ten norisi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 03, 09:31)
Teko dalyvauti vestuvėse "Vandens malūne" Stirniuose. Aplinka graži, aptarnavimas pusėtinas, maistas vieniems patiko, o kitiems pasirodė nekokybiškas  ar net prastas (nors kainos nemažos). Ir sakė, kad labai apgavo su alkoholiu. Priskaičiavo neišgertų labai daug ir dar pridėjo namo kone pilnus butelius ar po pusę atidarytų, o juos paskaičiavo kaip baro kaina. Tai įsivaizduokit, kiek jie specialiai atidarinėjo, kad kuo daugiau nurašytų į sąskaitą. doh.gif V.ž. aferistai, reikia labai žiūrėti. Beje, kai tik atsidarė Vandens malūnas, jų virtuvė buvo fantastiška, bet po to labai suprastėjo..

Na nezinau, paciai neteko dalyvauti, bet girdejau is kitu ne tik dalyvavusiu bet ir sventusiu savo vestuves jau dabar vadinamame "Stirniu Malune"... ir liko viskuo labai patenkinti ir aparnavimu ir maistu ir zinoma aplinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 11 05, 00:39)
Na nezinau, paciai neteko dalyvauti, bet girdejau is kitu ne tik dalyvavusiu bet ir sventusiu savo vestuves jau dabar vadinamame "Stirniu Malune"... ir liko viskuo labai patenkinti ir aparnavimu ir maistu ir zinoma aplinka...  thumbup.gif

Stirnių malūne mes esame šventę kelias šventes (gimtadienius, kitas sukaktis), tai ir aptarnavima,s ir maistas mums aptiko thumbup.gif
Tačiau kiek atsiliepimų girdėjau apie vestuvių šventimą ten, tai atsiliepimai tikrai nekokie ax.gif
Atsakyti