Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

sveikutes.jeigu kuria nors domina restoranas "ponas Tadas",mes sventem ten savo vestuves,del maisto galiu pasakyti kad neblogas,kaina zmogui gavosi 90lt (dalinai su alkoholiu),virsvalandziai nuo 24h po 100/val,aptarnavimas irgi neblogas,viska padare taip kaip as prasiau-minimaliai papuose sale,sustate stalo korteles smile.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakeles!!!
Pries kiek laiko mazdaug rezervavote vieta vestuvems svesti?
Mes ieskome ko nors Vilniuje arba netoli Vilniaus pageidautina su grazia aplinka, be nakvynes, bet kol kas nesiseka verysad.gif Apziurejome jau nemazai vietu. Buvome apsistoje ties Tvirtove prie Didziulio, labai jau grazi ten gamta, bet neramu del to kad ten gali vykti dvi sventes vienu metu per du aukstus.. Va dabar svarstome del Verkiu vandens maluno, gal kas turetumete svieziu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2008 04 26, 19:38)
Mes uzsakeme Mabre restorana Steakhouse Hazienda.Labai patiko vieta,centras,uzdaras kiemas.Plius mums su 50% duoda liuxa viesbutyje.Viduj aplinka labai grazi,bet didelis minusu telpa tik iki 40 zmoniu.Na pas mus 39,tai bus kaip tik.Ir jie iskarto pasiule vestuvini meniu,plius tortas irgi iena i ta pacia kaina)

O kokios kainos zmogui?
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2008 11 05, 00:39)
Na nezinau, paciai neteko dalyvauti, bet girdejau is kitu ne tik dalyvavusiu bet ir sventusiu savo vestuves jau dabar vadinamame "Stirniu Malune"... ir liko viskuo labai patenkinti ir aparnavimu ir maistu ir zinoma aplinka...  thumbup.gif

Skirtingi žmonės - skirtingi kokybės vertinimai. Būna žmonės retai lankosi restoranuose, vakarėliuose, tai jiems ten gal ir gerai. Bet kai visur lankomės nuolat, į savaitę po kelis ar daugiau kartų pietaujame/vakarieniaujame įvairiose vietose, tai galime įvertinti tam tikrus dalykus. Tikrai nenoriu nieko įžeisti 4u.gif , bet ten ne tas, kas buvo kai restoranas tik atsidarė ir direktoriavo Valerijus ( Valera). O tai buvo gal prieš 8 - 9 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 06 lapkričio 2008 - 23:25
QUOTE(babsi @ 2008 10 30, 09:01)
ten tik lenku kalba viskas vyksta ax.gif

Tikrai ne tik Lenku kalba vyksta, jeigu turi omenyje Dievo gailestingumo sventove?.. si rudeneli istekinom savo draugus ten, labai kunigas Vaidas malonus ir nuosirdziai graziai tuokia. Be to ten galima pasirinkti kokiais instrumentais norite kad grotu. zodziu, as ten tuokciausi, jeigu tik mano parapijos kunigas butu sukalbamesnis ir duotu leidima kitoje baznycioje tuoktis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2008 11 07, 15:14)
Tikrai ne tik Lenku kalba vyksta, jeigu turi omenyje Dievo gailestingumo sventove?.. si rudeneli istekinom savo draugus ten, labai kunigas Vaidas malonus ir nuosirdziai graziai tuokia. Be to ten  galima pasirinkti kokiais instrumentais norite kad grotu. zodziu, as ten tuokciausi, jeigu tik mano parapijos kunigas butu sukalbamesnis ir duotu leidima kitoje baznycioje tuoktis. blush2.gif

as ne apie ta kalbejau, as kalbejau apie sventos dvasios baznycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2008 11 07, 15:14)
Tikrai ne tik Lenku kalba vyksta, jeigu turi omenyje Dievo gailestingumo sventove?.. si rudeneli istekinom savo draugus ten, labai kunigas Vaidas malonus ir nuosirdziai graziai tuokia. Be to ten  galima pasirinkti kokiais instrumentais norite kad grotu. zodziu, as ten tuokciausi, jeigu tik mano parapijos kunigas butu sukalbamesnis ir duotu leidima kitoje baznycioje tuoktis. blush2.gif

Kiek man žinoma, kunigas privalo duoti leidimą
Tikriau reikalinga pažyma iš savo parapijos, kur krikštyta
Atsakyti
QUOTE(videovytas @ 2008 11 09, 10:53)
Kiek man žinoma, kunigas privalo duoti leidimą
Tikriau reikalinga pažyma iš savo parapijos, kur krikštyta

Vat ir ne tongue.gif Pažyma apie krikštą išduodama tik toje bažnyčioje, kurioje buvai krikštytas mirksiukas.gif
Savo parapijoje duodama pažyma apie laisvą stovį ir leidimas tuoktis kitoje parapijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif as esu naujoke ir mes pradejom vestuves planuoti jau :Dmusu vestuves birzeli, bus apie 30 zmoniu uzsisakem savaitgali jau sodyba moletuose smile.gif sodyba pas sestoka smile.gif isties labai grazi aplinka tvarkinga sodyba labai ten patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 10, 13:50)
sweikos smile.gif as esu naujoke ir mes pradejom vestuves planuoti jau :Dmusu vestuves birzeli, bus apie 30 zmoniu uzsisakem savaitgali jau sodyba moletuose  smile.gif sodyba pas sestoka smile.gif isties labai grazi aplinka tvarkinga sodyba labai ten patiko smile.gif

kokios kaineles?
Atsakyti
QUOTE(agnuze 1 @ 2008 05 09, 14:18)
Nu mes paklausem del geliu ant stalu ir apvilktu kedziu. Tai del geliu ji atseit nelabai ka gali padet, o kedes apvilks, bet vienos kedes kaina bus 5 lt . ...

O mums šiandien pasakė, kad vienos kėdės kaina - 15 Lt doh.gif
QUOTE(agnuze 1 @ 2008 05 09, 14:56)
o del puosimo tai as su Tavim sutinku, nieko ten per daug nereikia.. del masinu stovejimo ji mums nieko nesake, bet jei reikes moket , nu tai kazkaip nelabai ..

Na, man kaip tik atrodo, kad reikia puošimo.... Taip, ten labai gražu, ir tas žiemos sodas wub.gif Na, bet ta raudonų plytų siena man schmoll.gif
QUOTE(Jasmine @ 2008 10 09, 22:40)
musu vestuves buvo viesbutyje Naujasis Vilnius stiklo saleje. na is 10 baliu duociau kokius 7 balus. pliusai - daug vietos, grazi sale, geras aptarnavimas, minusai - maisto tikrai buvo mazai ir jis buvo labai paprastas. stalai atrode tusti ir stalu serviravimas labai nekoks. dar gerai tai, kad gavome dovanu kambari nakciai  smile.gif dar pamirsau pamineti labai nemalonu bendravima su restorano vadove

Ir mums taip pasirodė, kad ji labai nemaloni g.gif Pravedė mus per porą min, greit viską aprodė aprodė, o jau klausinėti kiek reikėjo visko doh.gif Kainų nesako, tik užsiminė, kad "nuo 150 Lt"... Kai paklausėm apie alkoholį, pasakė, kad kainos bus tik vasario mėn. pabaigoj, bet neužsiminė, kad alkoholis pigiau nei restorano kainomis g.gif
QUOTE(būsimoji @ 2008 10 26, 18:50)
O gal ką žinote dėl vestuvių šventimo Europos parke? Labai mažai komentarų apie šią vietą... sako, lyg ir maistas prastas. Bet vieta... ir matau save basom kojom po žolę vaikštinėjančią su MB už rankų susiėmus 

Na, iš 6 mano išsirinktų potencialūs liko du restoranai, tarp kurių vienas - Europos parko mirksiukas.gif Kadangi dar ten niekada nebuvusi, greičiausiai šį savaitgalį lėksim ten pasižvalgyti... Arba ne.. jaučiu, savaitgaliais nebus su kuo pasikalbėti dėl kainų, sąlygų ir pan. doh.gif
QUOTE(būsimoji @ 2008 10 27, 13:58)
Aš jiems laišką rašiau nurodytu emailu, bet niekas taip ir neatrašė... o telefonu klausinėt žmogaus kaip kas su kainom ir panašiai nei šis, nei tas smile.gif o gyvai susitikt kol kas laiko nėra ...

Na, man atrašė iškart ax.gif Ir pakankamai išsamiai thumbup.gif
Atsakyti
na kaineles pas sestoka tai nemazos smile.gif visa sodyba dienai 3500lt, ir maistas zmogui simtas litu. Jie ten man parode standartini meniu tai viskas tiko ax.gif bet vieta labai grazi didelis ploas manau verta smile.gif
Atsakyti