Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Bozhka @ 2008 11 16, 21:21)
<...> na o dėl Crowne plazos, tai vestuves ten kelia be jokių problemų, tik kainas šiais metais užkelė labai. Na o šiaip kiekvienam Vilniaus viešbutyje kiek žinau kelia vestuves. Šiaip dar nebloga salė "Best Western"(naujasis vilnius). O dar Nemečinėje kavinėj "Svajonė" irgi nebloga salė.  smile.gif

Buvau Best Western'e, bet kas man ten patiko, tai tik oranžerija wub.gif Salė nekokia, be to, labai nemaloni to restorano direktorė (ar kas ji ten tokia) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozhka @ 2008 11 16, 19:21)
O dar Nemečinėje kavinėj "Svajonė" irgi nebloga salė.  smile.gif

Esu girdejusi keleta geru atsiliepimu apie kavine "Svajone" is pazistamu, sventusiu ten. Kai skambinau pasiklausineti, pasake kad neaptarnauja pokyliu, kur zmoniu skaicius mazesnis nei 80.. verysad.gif Pas mus bus 50-60..
Atsakyti
kazkaip mazai pasisakymu apie "Belmonta" randu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2008 11 16, 23:04)
kazkaip mazai pasisakymu apie "Belmonta" randu?  blush2.gif

nes jis jau matyt visiems pabodes ax.gif
as tai ten nenoreciau svesti vien del to, kad tuo metu aplinkuj lakstyt dar svetimi zmones, per tokia svente norisi buti tik su savo artimaisiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 11 17, 11:28)
nes jis jau matyt visiems pabodes ax.gif
as tai ten nenoreciau svesti vien del to, kad tuo metu aplinkuj lakstyt dar svetimi zmones, per tokia svente norisi buti tik su savo artimaisiais ax.gif

niu manau priklausomai nuo metu laiko g.gif vasara sutinku, kad ten zmoniu marios, o vat pavasari vistiek neprivaikstines tokios minios kaip vasara blush2.gif As tai kazkaip vis dar prie Belmonto linkstu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kam teko lankytis ar bent kokių atsiliepimų girdėti apie restoraną "Riviera", kur Valakampiuose?
Nuotraukas pažiūrėjus labai gražu man ten, bet į valgiaraštį užmetus akį net žioptelėjau nuo kainų... Įdomu, ar verta dėmesio vietelė. Pasidalinkite gandais blush2.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 11 18, 19:33)
Sveikos,
Gal kam teko lankytis ar bent kokių atsiliepimų girdėti apie restoraną "Riviera", kur Valakampiuose?
Nuotraukas pažiūrėjus labai gražu man ten, bet į valgiaraštį užmetus akį net žioptelėjau nuo kainų... Įdomu, ar verta dėmesio vietelė. Pasidalinkite gandais  blush2.gif ačiū

pavartykite kelis puslapius atgal, tikrai buvo nuomonė
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 18, 19:43)
pavartykite kelis puslapius atgal, tikrai buvo nuomonė

Varčiau, neradau, todėl ir klausiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 11 18, 17:33)
Sveikos,
Nuotraukas pažiūrėjus labai gražu man ten, bet į valgiaraštį užmetus akį net žioptelėjau nuo kainų... Įdomu, ar verta dėmesio vietelė. Pasidalinkite gandais  blush2.gif ačiū

Lankiausi Valakampiu Riveroje pries menesi, kadangi intensyviai ieskome vietos vestuvems svesti. Labai patiko aplinka thumbup.gif Sales jie siulo dvi: pagrindinis restoranas tikrai visai nieko, bet vienu metu jie galetu aptarnauti tik apie 30-40 zmoniu.Mums siule svecius sodinti prie atskiru staliuku, kadangi pas mus bus 50 o muzikantai turetu groti kitoje patalpoje prie baro-tai ir nepatiko.. schmoll.gif Dar jie siulo konferenciju sale su atskira sokiu sale, kur talpina daugiau zmoniu. Mums ji nepatiko taip pat, kadangi atrodo kaip mikykloj biggrin.gif Bet aplinka tikrai super thumbup.gif nors sutinku, kad kainos aukstokos 200 lt. asmeniui.. Tai va tokie ispudziai.. O jusu vestuves dideles bus?
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2008 11 18, 21:54)
Lankiausi Valakampiu Riveroje pries menesi, kadangi intensyviai ieskome vietos vestuvems svesti. Labai patiko aplinka  thumbup.gif  Sales jie siulo dvi: pagrindinis restoranas tikrai visai nieko, bet vienu metu jie galetu aptarnauti tik apie 30-40 zmoniu.Mums siule svecius sodinti prie atskiru staliuku, kadangi pas mus bus 50  o muzikantai turetu groti kitoje patalpoje prie baro-tai ir nepatiko.. schmoll.gif  Dar jie siulo konferenciju sale su atskira sokiu sale, kur talpina daugiau zmoniu. Mums ji nepatiko taip pat, kadangi atrodo kaip mikykloj  biggrin.gif  Bet aplinka tikrai super  thumbup.gif  nors sutinku, kad kainos aukstokos 200 lt. asmeniui.. Tai va tokie ispudziai.. O jusu  vestuves dideles bus?

Ačiū, edita thumbup.gif Vestuvės mūsų nedidelės, gal kokių 15 žmonių tiktai... Šeimyninis ratelis. ax.gif O jums sakė, kas į tuos 200 litų įtraukta? Nes kiek teko girdėti, jų restorane porcijos mažutės, kad tik neliktų svečiai alkani...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 09 25, 08:17)
o gal kas šventė restorane Čingischanas?

dalyvavau vestuvėse kaip svečias, tai maistas skanus. Tačiau man aplinka nelabai patiko, bet čia matyt skonio reikalas mirksiukas.gif

QUOTE(Ivoncikas @ 2008 09 27, 11:24)
gal kas gali pasakyt ka nors apie maisto fabrika?

prieš kokius 5-6 metus teko vestuvėse ten dalyvauti biggrin.gif Pamenu maistas patiko, aplinka visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2008 11 18, 22:41)
Ačiū, edita thumbup.gif Vestuvės mūsų nedidelės, gal kokių 15 žmonių tiktai... Šeimyninis ratelis.  ax.gif O jums sakė, kas į tuos 200 litų įtraukta? Nes kiek teko girdėti, jų restorane porcijos mažutės, kad tik neliktų svečiai alkani...

mums sakė 110 lt žmogui be alkoholio, gal dėl to kad jei švestume ten, tai imtume ta salytę kur iškart kai užeini tiesiai, nereikėtų už salę papildomai mokėti, o kiti klientai pagrindinei salėj mums netrukdytų ax.gif
Atsakyti