Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(engu @ 2009 01 16, 18:16)
O kada jus sventet? Musu vestuves buvo rugpjucio 16d, sventem toj pacioj sodyboj, tai maistas tikrai suzavejo, skanumelis, pasiemem net receptu pasigaminti namuose, graziai pateikta. Nezinau, gal cia jau tos kitos seimininkes gamino  g.gif Bet siaip tikrai likom labai patenkinti. Del pacios sodybos pritariu  drinks_cheers.gif 30 zmoniu jei svestu viduj, tai sokiam nelabai liktu vietos, bet galima svest viduj, o sokt pavesinej, tada ne taip salta jei blogas oras. Musu tai buvo 20 zmoniu, tilpom puikiai viduj ir pasokt, ir pasedet. As asmeniskai rekomenduociau, kiek ziurejom aplink sodybu, tai niekur nebuvo taip fainai irengta.

Musu buvo birzelio 14 d, tai gal jau buvo pasikeite, mes uzsakinejom pas tokia Maryte dirbo ji kazkokioj ministerijoj blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariuska: 16 sausio 2009 - 19:43
gal ir man galesit epadeti ar kokia gera minti pasiulyti smile.gif planuojam apie rudeni vestuves, po truputi ziurinejames vietas. pas mus bus tik vakariene su 12 zmoniu, bet noretume kzk prabangiai, tik vienam vakarui. galetu buti tarp vilniaus ir panevezio, gal ir paciam vilniuje. gal kas zinot kokia jaukia vietele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2008 04 26, 18:38)
Mes uzsakeme Mabre restorana Steakhouse Hazienda.Labai patiko vieta,centras,uzdaras kiemas.Plius mums su 50% duoda liuxa viesbutyje.Viduj aplinka labai grazi,bet didelis minusu telpa tik iki 40 zmoniu.Na pas mus 39,tai bus kaip tik.Ir jie iskarto pasiule vestuvini meniu,plius tortas irgi iena i ta pacia kaina)

Labutis,
Labai norejau paklausti ,jei ne paslaptis, kiek kainuos jum svente siame restorane blush2.gif ? Mums labai patiko si vieta.
Atsakyti
labas smile.gif kazkas klause ar patiko restoranas "Marcipanas" tai va, sausio 16 d. sventem ten vestuves draugu smile.gif net nezinojau apie tokio restorano egzistavima tiesa sakant smile.gif neseniai kaip supratau atsirado, ir ka galiu pasakyt smile.gif sale pribloskiamai grazi, aptarnavimas irgi sakyciau labai malonus, padavejos tvarkingos, graziai apsirengusios smile.gif maistas: pvz man labai skanus buvo 2 karstieji patiekalai, tiesiog superiniai smile.gif o vat del uzkandziu ant stalo tai man asmeniskai nepatiko smile.gif stalas lb graziai padengtas, produktai buvo visokios zuvys, raudonos ikros, salotos ivairiausios naujoviskos, padaziukai ir visa kita smile.gif gal kitam zmogui tai lb patinka, man asmeniskai zuvis nepatinka, tai vat, bet kaip sakoma visiems neitiksi smile.gif kitiems viskas buvo labai skanu ir gerai smile.gif o seip tai man patiko, jauniesiems buvo viskas paruosta, lekstute vainikeli degint, kaip sveikinom buvo pastatyta graziauia arka tokia nium vienu zodziu smile.gif kiek girdejau jie uz viena vakara uz zmogu mokejo 150 lt smile.gif cia be alkoholiniu gerimu, bet galiu ir klyst, tik kad nemaziau tai jau tikrai, bet uz kokybe reikia sumoket smile.gif jei dar kas ten busit tai nemanau kad pasigailesit smile.gif
Atsakyti
sveikutes,
svesiu viesbutyje prie Nemencines"Svajone", tikrai rekomenduociau, sventem pazystamu vestuves ir dar viena jubilieju - telpa iki 110 zmoniu, papildoma sale saldziam ir alaus stalui, jauniesiems nemokamai kambarys (kitems po 80lt) dar yra staliukai keli lauke atsipusti, kieme daug zolytes, stalas graziai atrodo ir prikrautas tiek kad tikrai yra is ko pasirinkti, karstas labai skanus, bet kaina gal ir kandziojasi 200zmogui (dviem dienom)+uz sale 2000lt, bet tikrai yra uz ka thumbup.gif , tikiuosi kam nors padesiu, jei dar kam reikes info rasykit! sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurute22: 19 sausio 2009 - 17:46
QUOTE(laurute22 @ 2009 01 19, 16:45)
sveikutes,
svesiu viesbutyje prie Nemencines"Svajone", tikrai rekomenduociau, sventem pazystamu vestuves ir dar viena jubilieju - telpa iki 110 zmoniu, papildoma sale saldziam ir alaus stalui, jauniesiems nemokamai kambarys (kitems po 80lt) dar yra staliukai keli lauke atsipusti, kieme daug zolytes, stalas graziai atrodo ir prikrautas tiek kad tikrai yra is ko pasirinkti, karstas labai skanus, bet kaina gal ir kandziojasi 200zmogui (dviem dienom)+uz sale 2000lt, bet tikrai yra uz ka  thumbup.gif  , tikiuosi kam nors padesiu, jei dar kam reikes info rasykit! sekmes

Man aisku nebeaktualu, bet siaip del idomumo, gal kokiu foto turi kas ten per stebuklas, kad tokios kainos? g.gif Idomu uz ka verta tiek moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 01 19, 17:54)
Man aisku nebeaktualu, bet siaip del idomumo, gal kokiu foto turi kas ten per stebuklas, kad tokios kainos?  g.gif Idomu uz ka verta tiek moket  ax.gif

Yra internete jų puslapyje mirksiukas.gif
Žiūrėjau, šiaip visai gražu ten wub.gif
Atsakyti
Pažįstama švęs vestuves čia: http://www.visavis.p...la.lt/index.php ax.gif
Gal kas buvot ten? Gal turit kokių atsiliepimų? g.gif
Bent jau iš nuotraukų man labai patiko ta salė su burbulais wub.gif Lėksim savaitgalį apžiūrėti, galėsiu papasakot, kas ten ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2009 01 19, 14:54)
labas smile.gif kazkas klause ar patiko restoranas "Marcipanas" tai va, sausio 16 d. sventem ten vestuves draugu smile.gif net nezinojau apie tokio restorano egzistavima tiesa sakant smile.gif neseniai kaip supratau atsirado, ir ka galiu pasakyt smile.gif sale pribloskiamai grazi, aptarnavimas irgi sakyciau labai malonus, padavejos tvarkingos, graziai apsirengusios smile.gif maistas: pvz man labai skanus buvo 2 karstieji patiekalai, tiesiog superiniai smile.gif o vat del uzkandziu ant stalo tai man asmeniskai nepatiko smile.gif stalas lb graziai padengtas, produktai buvo visokios zuvys, raudonos ikros, salotos ivairiausios naujoviskos, padaziukai ir visa kita smile.gif gal kitam zmogui tai lb patinka, man asmeniskai zuvis nepatinka, tai vat, bet kaip sakoma visiems neitiksi smile.gif kitiems viskas buvo labai skanu ir gerai smile.gif o seip tai man patiko, jauniesiems buvo viskas paruosta, lekstute vainikeli degint, kaip sveikinom buvo pastatyta graziauia arka tokia nium vienu zodziu smile.gif kiek girdejau jie uz viena vakara uz zmogu mokejo 150 lt smile.gif cia be alkoholiniu gerimu, bet galiu ir klyst, tik kad nemaziau tai jau tikrai, bet uz kokybe reikia sumoket smile.gif  jei dar kas ten busit tai nemanau kad pasigailesit smile.gif

Aciu labai, as klausiau. Mano draugai irgi svente Marcipane ir liko labai patenkiti. Jiems gavosi apie 200 Lt asmeniui (bet man atrodo jau cia su alkoholiu)
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 01 19, 23:15)
Pažįstama švęs vestuves čia: http://www.visavis.p...la.lt/index.php  ax.gif
Gal kas buvot ten? Gal turit kokių atsiliepimų? g.gif
Bent jau iš nuotraukų man labai patiko ta salė su burbulais wub.gif Lėksim savaitgalį apžiūrėti, galėsiu papasakot, kas ten ir kaip 4u.gif

Pries 2,5 metu su grupe buvo issinamave viena sale,ta kuri apacioje. Ten ir baseinas yra, atskirai. Cia jau klausimas kuo norisi, man asmeniskas apacioj per tamsu, langu nera ax.gif Taciau manau, kad svesit virsuje tai ten sale suplanuota buvo kaip baras-kavine, aisku dabar gali buti tam tikru pakeitimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurute22 @ 2009 01 19, 15:45)
sveikutes,
svesiu viesbutyje prie Nemencines"Svajone", tikrai rekomenduociau, sventem pazystamu vestuves ir dar viena jubilieju - telpa iki 110 zmoniu, papildoma sale saldziam ir alaus stalui, jauniesiems nemokamai kambarys (kitems po 80lt) dar yra staliukai keli lauke atsipusti, kieme daug zolytes, stalas graziai atrodo ir prikrautas tiek kad tikrai yra is ko pasirinkti, karstas labai skanus, bet kaina gal ir kandziojasi 200zmogui (dviem dienom)+uz sale 2000lt, bet tikrai yra uz ka  thumbup.gif  , tikiuosi kam nors padesiu, jei dar kam reikes info rasykit! sekmes

Is pazystamu girdejau geru atsiliepimu apie sia vieta.. Kai skambinau pasiklausineti del sventimo ten, tai moteris is karto atsake kad nepriima banketu mazesniu nei 80 zmoniu, pas mus bus 50-60.. doh.gif Keista, gal but mes galetume primoketi extra, jei mums ten patiktu, bet ji net nenorejo klausyti..
Bet siaip tai keletas pazystamu yra ten svente, tikrai geri atsiliepimai!!! wub.gif

Magnifica, lauksim info apie "Vis a Vis" .. Salytes tikrai gerai atrodo, idomu ar butu kur ten 12 val fejerverkus leisti, tikriausiai pastatas salia gyvenamuju namu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 01 19, 18:44)
Yra internete jų puslapyje mirksiukas.gif
Žiūrėjau, šiaip visai gražu ten wub.gif

Na paziurejau internete, man asmeniskai tai atrodo per daug ten kainos uzlauztos (bent jau pagal nuotraukas, gal naturoj kitaip, nezinau...)
Atsakyti