Sveikos
as irgi norejau daryt Svajoneje , bet man irgi is karto atsake 60 zmoniu, o ne per mazai
tai pasirinkau kita sale Nemencineje
, ten ir kainos per puse skiriasi nuo Svajones ir uz sales nuoma tik 150lt , aplinka labai paprasta.Bet uz tat aptarnavimas super ir labai skaniai gamina
QUOTE(&edita @ 2009 01 20, 16:19)
Magnifica, lauksim info apie "Vis a Vis" .. Salytes tikrai gerai atrodo, idomu ar butu kur ten 12 val fejerverkus leisti, tikriausiai pastatas salia gyvenamuju namu? 
Oj, dėl fejerverkų man mažiausiai rūpi - apskritai dabar mieste nelabai kur galima
Ok, parašysiu
QUOTE(Liolio @ 2009 01 20, 18:35)
Na paziurejau internete, man asmeniskai tai atrodo per daug ten kainos uzlauztos (bent jau pagal nuotraukas, gal naturoj kitaip, nezinau...)
Pritariu jau issakytai nuomonei del kainu uzkelimo. Pernai ,, Svajoneje' svenciau pazystamu vestuves. Na, ka galiu pasakyti, aciu dievui, tai nebuvo mano vestuves. Sale - visiskai neispudinga, jokio interjero, eiline valgyklos tipo salyte. Netgi sakyciau, gerokai visko perkrauta - ten ir akmenu siena, ir veidrodziai ir dirbtines geles. Na, vienu zodziu, visiska ir pigi beskonybe.
Aptarnavimas - labai prastas. Padavejos, tarpusavyje kalba lenkiskai, o lietuviskai uzklausus, net nesiteikia atsakyti.
Na, tai tikrai nera svajoniu vieta vestuvems.
QUOTE(magnifica @ 2009 01 20, 17:39)
Oj, dėl fejerverkų man mažiausiai rūpi - apskritai dabar mieste nelabai kur galima
Nei Šarūne, kiek domėjausi, leistų, nei Best Western'e - juk pats centras
Ok, parašysiu
Ok, parašysiu
O mes norim fejerverku arba ugnies sou
QUOTE(goosia112 @ 2009 01 20, 18:36)
Sveikos
as irgi norejau daryt Svajoneje , bet man irgi is karto atsake 60 zmoniu, o ne per mazai
tai pasirinkau kita sale Nemencineje
, ten ir kainos per puse skiriasi nuo Svajones ir uz sales nuoma tik 150lt , aplinka labai paprasta.Bet uz tat aptarnavimas super ir labai skaniai gamina

Kur ta stebuklinga vieta?
vieta nestebuklinga, o tik kainos stebuklingos
Kavine Neris .
QUOTE(goosia112 @ 2009 01 22, 09:38)
Nerandu tokios per googla
google jos ir nera, ji reikia rasyk i az atsiusiu nuotrauku
mes tai savo vestuves sventeme Aldo ir Aldonos sodyboje.
si sodyba yra vaziuojant link didziadvario, nuo vilniaus centro apie 40km. labai saunus seimininkai
o vieta apskritai nereali
jei kas yra buve tai tikrai pritars mano issakytai nuomonei
draugai šventė savo jubiliejų Stirnių malūne.. vadybininkė sakė maistas tiesiog super, ištikrųjų - nieko ypatingo.. draugai prašė maisto nepagailėt, daryt daugiau, sumokėsim, malūnas sakė užteks užteks, dar namo pasiimsit, o ištikrųjų vakare jau visi tik šoko, nes valgyt jau nebebuvo ką
karšto porcija lyg ir normali buvo, o užkandžių mažai.. tiesa, buvo jų 34 žmonės, mokėjo 130 už žmogų be alkoholio, bet su 4valandų pirtimi..
QUOTE(Buteryte @ 2009 01 13, 12:19)
Sveikos, planuotojos
mes kaip tik paciame ieskojimo ikarstyje
mums labai patiko sarune, bet dar susidomejau Dalios restoranu, bet apie ji jokiu atsiliepimu nerandu ..
ir apie rivieros restorana valakampiuose
gal pasidalintumete inof, jei ka zinote 
Buvo nemazai pasisakymu apie situos restoranus, bet nepamenu kuriam puslapyje
Restoranas Riviera
Tokiam zmoniu skaiciui (54)galime pasiulyti arba restorana (pagr. saleje maksimalus skaicius 54 vietos) arba didziaja konferenciju sale (iki 70 vietu).
Vienam asmeniui uz maitinima skaiciuojame mazdaug 120Lt + gerimai. Uz sales nuoma taskirai moketi nereikia iki 24:00 val. po vidurnakcio kiekviena papildoma valanda praleista pas mus 200Lt.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 01 24, 14:48)
draugai šventė savo jubiliejų Stirnių malūne.. vadybininkė sakė maistas tiesiog super, ištikrųjų - nieko ypatingo.. draugai prašė maisto nepagailėt, daryt daugiau, sumokėsim, malūnas sakė užteks užteks, dar namo pasiimsit, o ištikrųjų vakare jau visi tik šoko, nes valgyt jau nebebuvo ką
karšto porcija lyg ir normali buvo, o užkandžių mažai.. tiesa, buvo jų 34 žmonės, mokėjo 130 už žmogų be alkoholio, bet su 4valandų pirtimi..
Kaip keista, nes as praeita savaite skambinau tai uzsiprase 200lt zmogui be jokios pirties
mes labai norejom i stirnius, bet labai 'nugesino' faktas,kad uz tokia suma ( 55zmones pas mus) aplinkiniai svetimi zmones bus
ech, vargstam su paieskom
Papildyta:
QUOTE(vvylle @ 2009 01 24, 13:29)
mes tai savo vestuves sventeme Aldo ir Aldonos sodyboje.
si sodyba yra vaziuojant link didziadvario, nuo vilniaus centro apie 40km. labai saunus seimininkai
o vieta apskritai nereali
jei kas yra buve tai tikrai pritars mano issakytai nuomonei 
Gal gal ishsamiau apie sia sodyba papasakoti?
Kiek telpa zmoniu?
Maistas?
nuomos kaina?
Aciu labai!
Ir sveikinimai didziausi tapus zmona
Gal gal ishsamiau apie sia sodyba papasakoti?
Kiek telpa zmoniu?
Maistas?
nuomos kaina?
Aciu labai!
[/quote]
nuomos kaina jei neklystu 2300lt, musu sveciu buvo virs 40, tai ten telpa 50 ir visus su nakvyne. maisto ten gaminti nera salygu, tad jie rekomenduojafirmas kurios veza maista, mes pasirinkome, elguva tai tikrai viska buvo super, nereikejo sau galvos sukti. beto plius dar pirti kita diena iskureno. siaip man ir vyrui ten labai patiko pati sale, nes ji ant ezero kranto ir apvali, zodziu ir gamta super, na reikia pamatyti.
Kiek telpa zmoniu?
Maistas?
nuomos kaina?
Aciu labai!
[/quote]
nuomos kaina jei neklystu 2300lt, musu sveciu buvo virs 40, tai ten telpa 50 ir visus su nakvyne. maisto ten gaminti nera salygu, tad jie rekomenduojafirmas kurios veza maista, mes pasirinkome, elguva tai tikrai viska buvo super, nereikejo sau galvos sukti. beto plius dar pirti kita diena iskureno. siaip man ir vyrui ten labai patiko pati sale, nes ji ant ezero kranto ir apvali, zodziu ir gamta super, na reikia pamatyti.