Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 03 20, 16:40)
sveikos mergaites smile.gif
perskaiciau visa tema, bet nieko neradau apie 2 broliu sodyba arba apie azuolu dvarel, labai noreciau ten svesti savo svente, bet kad niekur jokios info nerandu ir neinau kaip ten kas ten, labai prasau padekit, nes vestuves ne uz kalnu o dar vietos neturim......... blush2.gif

Cia kur prie Kauno tu kalbi 2 broliai?
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 03 20, 15:48)
Cia kur prie Kauno tu kalbi 2 broliai?

taip a ta kur prie kauno, smile.gif gal teko ten buvot? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, padekite 4u.gif
Gal yra sventusiu Karvio dvare? Domina maisto tiekimo imones, bendradarbiaujancios su sia sodyba. Labai reikia jusu atsiliepimu apie "Gedimino smukles", "Sandros", "Maisto piliu", vezanciu cia maista kokybe ir aptarnavima.
Pasidalinkite savo ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 03 20, 17:02)
taip a ta  kur prie kauno,  smile.gif gal teko ten buvot? smile.gif

manau reiketu ziureti "kur svesti verstuves" bet ne vln o kauna apl tema, ten tikrai bus smile.gif

mergaites gal kas ka zino apie Margi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2009 03 20, 12:49)
Dekoju, nuraminai del maisto kokybes..
As kai skaiciavau pagal ju pobuviu meniu, man gaunasi 250 lt  unsure.gif 
Mes jau pasirase sutartele ten, rezervavome ir restorana Rivjera ir baro salyte, galvojom kad butu nelebai jei dar ten kazkas vakarieniautu..  ax.gif  Del to pas mus suma 6000lt... Bet pas mus sveciu taip pat nedaug 30-35. I sia suma ieina ir liukso nuoma, dar mastom gal kitai dienai ju salyte su baseinu paimti..
Snekejomes su vadybininke ir del torto, jie uzsakineja is ,,Beatryces saldumynu,, ir skaiciuoja berods 12lt zmogui, bet leidzia ir savo atsinesti..
O kas del papuosimu?

Geras, aš net nepagalvojau apie tą salytę g.gif Na, gal nieko, tas stiklines duris uždarysim jei ką smile.gif Tortą mes iš jų užsakinėsim, kadangi tada į visą kainą įskaičiuos, ir nekainuos papildomai patiems ten su juo tąsytis.
O dėl papuošimų tai vadybininkė man sakė, kad už tą kainą papuoš stalus (na čia kaip ir priklausytų) ir gėlių pastatys. Manyčiau, ten nedaug ir reikia, graži ta salė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 03 20, 16:21)
Geras, aš net nepagalvojau  apie tą salytę  g.gif Na, gal nieko, tas stiklines duris uždarysim jei ką  smile.gif Tortą mes iš jų užsakinėsim, kadangi tada į visą kainą įskaičiuos, ir nekainuos papildomai patiems ten su juo tąsytis.
O dėl papuošimų tai vadybininkė man sakė, kad už tą kainą papuoš stalus (na čia kaip ir priklausytų) ir gėlių pastatys. Manyčiau, ten nedaug ir reikia, graži ta salė smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Mums labai patiko atmosfera!!! Joa tu teisi del torto, dar plius problemos..
Jums jau visai ne daug beliko!
Linkiu jums nuostabios sventes!!! 4u.gif
Na ir labai lauksiu atsiliepimu!
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2009 03 20, 14:30)
manau reiketu ziureti "kur svesti verstuves" bet ne vln o kauna apl tema, ten tikrai bus smile.gif

mergaites gal kas ka zino apie Margi? smile.gif

Buvom apziureti, tai alytes jaukios, kaip tik ten ruose stalus krikstynom. Puikiai papuosta buvo. Terasa bendra bet didele. Sako vasara ten daug geliu sustato. toleliau ezeras. Grazi vieta. Kainos apie 150-200Lt zmogui. Maloniai priime ir viska paaiskino. Bet mes pasirinkome kita vieta del atstumo. Nes Margis yra uz Traku.
Atsakyti
QUOTE(plaktojigrietinele @ 2009 03 21, 12:35)
Buvom apziureti, tai alytes jaukios, kaip tik ten ruose stalus krikstynom. Puikiai papuosta buvo. Terasa bendra bet didele. Sako vasara ten daug geliu sustato. toleliau ezeras. Grazi vieta. Kainos apie 150-200Lt zmogui. Maloniai priime ir viska paaiskino. Bet mes pasirinkome kita vieta del atstumo. Nes Margis yra uz Traku.

muse vaziuosim pirmadieni apziuret smile.gif sake yra kazkokia istiklinta lauke sale, labai jauki wub.gif norejom irgi arciau bet kazkaip viskas jau uzimta ax.gif aisku patys kalti bet as kazkaip negalejau pagalvoti kad reikia pries metus uzsakyneti nes pries puse metu rudeniui jau uzimta veik viskas...
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2009 03 21, 00:49)
Sutinku  drinks_cheers.gif  Mums labai patiko atmosfera!!! Joa tu teisi del torto, dar plius problemos..
Jums jau visai ne daug beliko!
Linkiu jums nuostabios sventes!!!  4u.gif
Na ir labai lauksiu atsiliepimu!

Ačiū blush2.gif Būtinai pasidalinsiu įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
merginos, gal ka girdejote apie Mabres hazienda Steakhouse Vilniuje. Ten jie turi lauko palapines, gal kas matete ar teko dalyvauti, girdeti kaip ten kas - ar patinka, kaip aptranavimmas, maistas ir pan... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 03 25, 12:18)
merginos, gal ka girdejote apie Mabres hazienda Steakhouse Vilniuje. Ten jie turi lauko palapines, gal kas matete ar teko dalyvauti, girdeti kaip ten kas - ar patinka, kaip aptranavimmas, maistas ir pan... g.gif

KAJA, maistas ten liuks, bet ir kainos kiek pamenu neblogos!!!! O šiaip man labai ta vieta patinka. Lauko palapiniu nemaciau, bet rusyje sedeti per vestuves tikrai ne kas butu....
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2009 03 25, 12:42)
KAJA, maistas ten liuks, bet ir kainos kiek pamenu neblogos!!!! O šiaip man labai ta vieta patinka. Lauko palapiniu nemaciau, bet rusyje sedeti per vestuves tikrai ne kas butu....

tai tik lauke smile.gif
Atsakyti