QUOTE(yewoo @ 2009 04 30, 13:45)
Aš švenčiau vestuves RIVIEROJ visai neseniai. Tikrai negaliu pasakyti nieko blogo - aplinka nuostabi, aptarnavimas - karališkas, maistas pasakiškas, kambariai irgi. Negalėčiau sugalvoti gražesnės vietos, kur švęsti svarbiausias šventes.
Labai gaila, kad jums taip nutiko. Bet juk būna pasauly Force Majeure - gal iš tiesų buvo dvi rezervacijos (nes, kaip supratau, jūs imate tik vieną salę?), iš pradžių jiems atrodė, kad sutalpins abi šventes, o po to išaiškėjo, kad 250 jų ir dar kažkiek jūsų - yra per daug ir niekam nebus patogu?
Tačiau netikiu, kad Riviera gali bankrutuoti - ten visa grietinėlė važiuoja.
Sėkmės randant kitą vietą! Manau, jog lengvai rasit, turint galvoj, jog dabar krizė ir nemažai viešbučių pustuščiai stovi.
Bepigu šnekėt.. čia kaip su baltais bateliais - atrodo, parduotuvėse pilna, o kai pradedi žiūrėt ir matuot, niekas netinka. čia tas pats... ir kaip gali rasti tobulą vietą, jei tokią jau buvai radęs?? jeigu tiesa, ką kalbi, tai Riviera tikrai labai neprofesionaliai pasielgė ir aš ant jų pykstu dvigubai. aišku, kas jiem tie mano vargani penki tūkstantėliai, kai 250 gydytojų pagirtuokliaut atvažiuoja....
dabar, likus mėnesiui, visos geriausios vietelės išgraibstytos, o man belieka tenkintis kiemeliais ir sodybom
aptarnavimas karališkas, kol tavęs neišspiria kaip šiukšlės, o aš būtent taip ir jaučiuosi