Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Mes pasirinkome Sekspyro viesbuti. patiko klasikine aplinka, senamiestis, sales grazios tikiuosi ir maistas ir aptarnavimas bus puikus. visoms puikios nuotaikos laukiant savosios sventes smile.gif smile.gif
Atsakyti
mes svesime vestuves uz 3 menesiu Karvio Dvare, jei kas jau sventete, pasidalinkite ispudziais!!!!Maista mes uzsisakeme is kitur..taurakalnio, nes radome tai kas mums tiko ir patiko. Kadangi jie uzsiima ir dekoru, jie labiausiai mums tiko pagal skoni:) O siaip labai pergyvenu ar sutilps visi 60 zmoniu? zadame daryti prie atskiru stalu...nors lyg sake, kad prie stalo telpa 12 zmoniu...labai laukiu kokiu nors atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(ingakom @ 2009 04 20, 21:38)
Sveikos merginos, mes turim dideli galvos skausma  ax.gif , niekaip negalim issirinkti tarp Villa Alicante ir Saruno viesbucio. Alikanteje viska nugali gamta ir aplinka,o Sarune sales dydis ir grozis, taip pat mus "subalamutino" visu rasiusiu pagirimai Sarunui ir Alicantes peikimas, tai dabar sedim ir mastom  g.gif  , vos ne burtus reikes traukti 
kas yra buvusios ir sventusios siose vietose prasau parasykite i az
ACIU  mirksiukas.gif

nieko negaliu pasakyti apie Saruno viesbuty, bet Alicante mane veza! birzeliui norejau uzsakyti dukrytes krikstynom, bet deja buvo uzimta ta diena...tai sedziu ir nezinau ka daryt....
Atsakyti
QUOTE(rikulia @ 2009 04 23, 22:00)
mes svesime vestuves uz 3 menesiu Karvio Dvare, jei kas jau sventete, pasidalinkite ispudziais!!!!Maista mes uzsisakeme is kitur..taurakalnio, nes radome tai kas mums tiko ir patiko. Kadangi jie uzsiima ir dekoru, jie labiausiai mums tiko pagal skoni:) O siaip labai pergyvenu ar sutilps visi 60 zmoniu? zadame daryti prie atskiru stalu...nors lyg sake, kad prie stalo telpa 12 zmoniu...labai laukiu kokiu nors atsiliepimu

Mes Karvio dvare svesim, irgi 60 zm. Problema mums iskilo del suguldymo, dar derinam, kaip cia visus sutalpint. Sedesim irgi prie apvaliu stalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaby: 26 balandžio 2009 - 19:03
O kokios problemos del suguldymo? Savininke sake, kad 60 zm laisvai telpa?
Atsakyti
Na žinot papasakosiu aš jums, kas man atsitiko. Dar sausio mėnesį pasirašėm sutartį su "Riviera". Alpau iš laimės, džiūgavau kaip mažas vaikas, nes tai buvo mano svajonių išsipildymas... Dabar liko mėnuo iki vestuvių ir gaunu aš nuo jų tokį laišką:

Mes turime keletą problemų dėl šios datos ir noriu su jumis pasitarti:
1. Savo patalpose ir kiemelyje turime 2 rezervacijas gegužės 29 d.: jūsų vestuves ir 250 žmonių grupės šventinį vakarą. Jie gali triukšmingai ir ilgai švęsti visose likusiose patalpose ir jums keltų nepatogumą, jei pasirenkate švęsti restorano didžiąją salę.
2. Prisipažįstame, kad esame sunkioje finansinėje būklėje ir galime neišgyventi iki gegužės pabaigos, nenorime sužlugdyti jums tokios svarbios datos.

Kaip šlapiu skuduru per veidą. Važiavom aiškintis, tai tas jų vadybininkas man paverkšleno, kaip jiems blogai, sąskaitos areštuotos, mokesčiai nesumokėti, ir bet kurią dieną gali bankrutuot... Nu net aprėkti jo padoriai neišėjo, bet esu labai nusivylusi ir pikta. Kas ruošiatės ten švęsti, pasidomėkit, manau, jum irgi aktualu, jei jie bankrutuoti žada. (Arba čia buvo lieva atmazkė išprašyti mus ir priimti tą 250 šaiką, bet bet kokiu atveju negražu)
bash.gif protest.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 04 30, 10:33)
Na žinot papasakosiu aš jums, kas man atsitiko. Dar sausio mėnesį pasirašėm sutartį su "Riviera". Alpau iš laimės, džiūgavau kaip mažas vaikas, nes tai buvo mano svajonių išsipildymas... Dabar liko mėnuo iki vestuvių ir gaunu aš nuo jų tokį laišką:

O sutartyje nebuvot numate isipareigojimu tokiu atveju? gal jie jums sumoketu "bauda" ir galetumet pasiieskoti kur kitur svesti, nes as pirmiausia nenoreciau savo sventes svesti 250 svetimu zmoniu minioje, o ir isties, jie jus perspeja, kad gali finansiskai neissilaikyti (arba tai isties gera "atmaske"), as bijociau rizikuoti ir pasieiskociau kitos vietos. Suprantama kai lieka tiek mazai, sunku kazka labai gero rasti, bet pabandyti manau tikrai verta. Laikykites.
Atsakyti
QUOTE(debesyla @ 2009 04 30, 07:33)

Mes turime keletą problemų dėl šios datos ir noriu su jumis pasitarti:
1. Savo patalpose ir kiemelyje turime  2 rezervacijas gegužės 29 d.: jūsų vestuves ir 250  žmonių grupės šventinį vakarą. Jie gali triukšmingai ir ilgai švęsti visose likusiose patalpose ir jums keltų nepatogumą, jei pasirenkate švęsti restorano didžiąją salę.
2. Prisipažįstame, kad esame sunkioje finansinėje būklėje ir galime neišgyventi iki gegužės pabaigos, nenorime sužlugdyti jums tokios svarbios datos.

Kaip šlapiu skuduru per veidą. Važiavom aiškintis, tai tas jų vadybininkas man paverkšleno, kaip jiems blogai, sąskaitos areštuotos, mokesčiai nesumokėti, ir bet kurią dieną gali bankrutuot... Nu net aprėkti jo padoriai neišėjo, bet esu labai nusivylusi ir pikta. Kas ruošiatės ten švęsti, pasidomėkit, manau, jum irgi aktualu, jei jie bankrutuoti žada. (Arba čia buvo lieva atmazkė išprašyti mus ir priimti tą 250 šaiką, bet bet kokiu atveju negražu)
bash.gif  protest.gif  cry.gif

Mes esame ten uzsisake rugsejo 19 d,ir uzstata palikom 3000lt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(&edita @ 2009 04 30, 12:31)
Mes esame ten uzsisake rugsejo 19 d,ir uzstata palikom 3000lt..  doh.gif

manatrodo, kad cia tik atmazke, uzstata bet kuriuo atveju turetumete atgauti. As ana savaite siunciau uzklausa rugsejo 12, sake, kad galiu rezervuotis yra sale g.gif nejau per savaite taip pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasha @ 2009 04 30, 12:06)
manatrodo, kad cia tik atmazke, uzstata bet kuriuo atveju turetumete atgauti. As ana savaite siunciau uzklausa rugsejo 12, sake, kad galiu rezervuotis yra sale  g.gif nejau per savaite taip pasikeite  g.gif

nu pravalas censored2.gif bankrutuoja jie vadinasi... ot norėčiau, kad iš tikro bankrutuotų ph34r.gif
užstatą jie grąžino be kalbų, bet kas man iš to.... ir trobą tokią kaip alternatyvą pasiūlė pf
vėl žlubmsiu, man jau nervai nebelaiko
Atsakyti
4u.gif
Aš švenčiau vestuves RIVIEROJ visai neseniai. Tikrai negaliu pasakyti nieko blogo - aplinka nuostabi, aptarnavimas - karališkas, maistas pasakiškas, kambariai irgi. Negalėčiau sugalvoti gražesnės vietos, kur švęsti svarbiausias šventes.

Labai gaila, kad jums taip nutiko. Bet juk būna pasauly Force Majeure - gal iš tiesų buvo dvi rezervacijos (nes, kaip supratau, jūs imate tik vieną salę?), iš pradžių jiems atrodė, kad sutalpins abi šventes, o po to išaiškėjo, kad 250 jų ir dar kažkiek jūsų - yra per daug ir niekam nebus patogu?

Tačiau netikiu, kad Riviera gali bankrutuoti - ten visa grietinėlė važiuoja.

Sėkmės randant kitą vietą! Manau, jog lengvai rasit, turint galvoj, jog dabar krizė ir nemažai viešbučių pustuščiai stovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yewoo: 30 balandžio 2009 - 13:46
QUOTE(yewoo @ 2009 04 30, 13:45)
4u.gif
Aš švenčiau vestuves RIVIEROJ visai neseniai. Tikrai negaliu pasakyti nieko blogo - aplinka nuostabi, aptarnavimas - karališkas, maistas pasakiškas, kambariai irgi. Negalėčiau sugalvoti gražesnės vietos, kur švęsti svarbiausias šventes.

Labai gaila, kad jums taip nutiko. Bet juk būna pasauly Force Majeure - gal iš tiesų buvo dvi rezervacijos (nes, kaip supratau, jūs imate tik vieną salę?), iš pradžių jiems atrodė, kad sutalpins abi šventes, o po to išaiškėjo, kad 250 jų ir dar kažkiek jūsų - yra per daug ir niekam nebus patogu?

Tačiau netikiu, kad Riviera gali bankrutuoti - ten visa grietinėlė važiuoja.
Sėkmės randant kitą vietą! Manau, jog lengvai rasit, turint galvoj, jog dabar krizė ir nemažai viešbučių pustuščiai stovi.

Bepigu šnekėt.. čia kaip su baltais bateliais - atrodo, parduotuvėse pilna, o kai pradedi žiūrėt ir matuot, niekas netinka. čia tas pats... ir kaip gali rasti tobulą vietą, jei tokią jau buvai radęs?? jeigu tiesa, ką kalbi, tai Riviera tikrai labai neprofesionaliai pasielgė ir aš ant jų pykstu dvigubai. aišku, kas jiem tie mano vargani penki tūkstantėliai, kai 250 gydytojų pagirtuokliaut atvažiuoja....
dabar, likus mėnesiui, visos geriausios vietelės išgraibstytos, o man belieka tenkintis kiemeliais ir sodybom
aptarnavimas karališkas, kol tavęs neišspiria kaip šiukšlės, o aš būtent taip ir jaučiuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyla: 30 balandžio 2009 - 15:34