Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(debesyla @ 2009 04 30, 13:28)
Bepigu šnekėt.. čia kaip su baltais bateliais - atrodo, parduotuvėse pilna, o kai pradedi žiūrėt ir matuot, niekas netinka. čia tas pats... ir kaip gali rasti tobulą vietą, jei tokią jau buvai radęs?? jeigu tiesa, ką kalbi, tai Riviera tikrai labai neprofesionaliai pasielgė ir aš ant jų pykstu dvigubai. aišku, kas jiem tie mano vargani penki tūkstantėliai, kai 250 gydytojų pagirtuokliaut atvažiuoja....
dabar, likus mėnesiui, visos geriausios vietelės išgraibstytos, o man belieka tenkintis kiemeliais ir sodybom
aptarnavimas karališkas, kol tavęs neišspiria kaip šiukšlės, o aš būtent taip ir jaučiuosi

Debesyla, uzjauciu jus 4u.gif Tikrai negraziai pasielge Rivjeros darbuotojai..
Jums turetu kazkokia konpensacija ismoket.. Juk taip nedaroma..
Siulau pasidometi ,,Karaliska senoji Kibinine,, Cia pakeliui i Kauna, 25km nuo Vilniaus, vieta tikrai verta demesio, atsiliepimai labai geri..
Sekmes jums! Parasyk kaip seksis..
Atsakyti
na mes rinkomes ne pagal grozi sodyba,bet pagal aptarnavima ir maisto kokybe.pasirinkom lazdynu zibute blush2.gif
Atsakyti
Ką galit gero/ blogo apie Verkių rūmus pasakyti? Ypač maistas kaip?
Atsakyti
Mes pernai labai norejom Bomond Taberoje svesti, nes ir maistas ten geras, ir man ten labai jauku. Bet deja musu datai buvo jau uzimta.
Atsakyti
Mes svesime Agotos grycioj. Kadangi finansai riboti ir zmoniu nedaug (vos virs 20), tai mum ten visai nieko pasirode smile.gif Vietos marios, o ir kaina prieinama ax.gif
Atsakyti
Mano draugė šventė Vandens malūne, viskas buvo super: maistas, gėrimai, aptarnavimas, gana daug vietos + kiemelis tik svečiams, jokių pašalinių nebuvo.
Dabar neatsimenu kiek tiksliai kainavo, bet ji sakė, kad labai normaliai.
Atsakyti
Na va, kas issirinko straipsnyje minimas vietas - bukite atsargus! O tai sveciai liks be sampano taures schmoll.gif http://www.delfi.lt/.../...80&l=fplead
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kas siemet nuomavosi alantos dvara? kokios siemetines kainos?
Atsakyti
QUOTE(laura_mazoji @ 2009 05 11, 17:39)
Sveikutes 4u.gif  gal kas siemet nuomavosi alantos dvara? kokios siemetines kainos?

As ne i tema cia atsakau, bet tiesiog kai parasei, prisiminiau ta dvara. Praeita vasara mes ten netoli buvom sokiu stovykloje, tai buvom su MB uzsuke ten. Labai grazu... wub.gif Priziuretoja kaip tik siule atvaziuoti vestuviu svesti tongue.gif Bet mes sito dar tada nebuvom sutare biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 11 gegužės 2009 - 17:23
Man ten pasirode nuostabiausia vieta vestuvems 4u.gif
Atsakyti
Mes tai svesim Sandroj N.Vilnia smile.gif Aplink kavine siaip sau,bet uz tat viduje labai patiko,ir vietos daug,ir kaina prieinama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 12 gegužės 2009 - 09:09
Sventeme Valakampiuose Vaidilutes 24. Nauja ir labai jauki vieta. Tikrai galime rekomenduoti ir pagirti seimininkus. Zinoma, jeigu bus daug sveciu, viduje gali buti ankstoka. Kiek zinau, vasara imanomas variantas lauke pastatyti didele palapine. Visi sveciai buvo suzaveti aplinka. Man ten viskas primena Neringa smile.gif Musu sveciu buvo 40, tai dar tilpome, sokius dareme terasoje.
Atsakyti